Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seni ekledim ben klan daveti isteğide yolladım.Sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kermit -- 2 Ağustos 2011; 18:49:42 >
  • DUYURU: Interdiction paketi Amerikan psn de ücretsiz olmuştur. Türk psn e bakmadım henüz isteyen indirebilir. Ayriyeten Escalation paketi Amerikan psn de 4.99 $ a düşmüş Türk psn de hala 15 TL
    İndiriceklerin Amerikan hesabıyla indirmeleri daha mantıklı
  • PAL olanlar USpsn den indirebiliyormu? eğer öyleyse feci kazık yedim :) dicem ama öyle değil sabahtan beri oynuyorum her kuruşu helal olsun.
  • sudemnur'u eklemeye çalıştım ama sanırım arkadaş listen dolmuş bi kaç kişide daha aynı uyarıyı verdi, klan davetini frogjoe idsine yollarmısınız.Beraber oynadık az önce :) daha doğrusu siz oynadınız ben izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kermit

sudemnur'u eklemeye çalıştım ama sanırım arkadaş listen dolmuş bi kaç kişide daha aynı uyarıyı verdi, klan davetini frogjoe idsine yollarmısınız.Beraber oynadık az önce :) daha doğrusu siz oynadınız ben izledim.

ok kardeşim biraz önce çıktım oyundan malum sahur saati yarın listeyi temizler klan daveti yollarım inş.
  • Kemal abi senin psn listende en az 10 kişilik yer açman lazım. Dirt 3 için eklemek isteyenlerde ekleyemiyor seni benim de liste doldu ama elimden geldiğince siliyorum. 24 saat den daha geç online olan kişi kalmadı şaka gibi ekranın sağ üst köşesi hiç durmuyor.

Psn' nin 100 arkadaş sınırı çok gıcık bir durum.
  • arkadaşlar ben oyunu çok merak ettim takasla alcam alınca beni klana alırmısınız bu oyun klansız oynanmaz
  • Oyun Psn store da 50 tl ye satılıyor. 5 kişi kardeşlik yapılsa oynarken bir sorun çıkarır mı acaba deneyen var mı?
    Sorun olmuyorsa 10 tl ye kaçırılmayacak bir oyun.
  • Tamam o zaman bekliyorum
  • Kara kutu atari hatta el geomacların dan bu yana bu dünyanın içindeyim. Tek bir şey bilir tek bir şey söylerim.. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi fps haritası Escalation dır. Daha sonrada Domination dır. Sadece harita büyüklüğü ve detayı olarak değil tatik alanda da çok önemli bilgi gerektirir. Takım oyunu ve taktik olmadan bu haritalarda bir hiçsiniz dir. Gerçek cephede bundan ibaret değilmidir.

Bir çok insan asker olabilir ama çok az insan savaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:12:05 >
  • Klana bi girebilsekte bizde börsek şu escalationu artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kermit

Klana bi girebilsekte bizde börsek şu escalationu artık :)

Psn den ''Sudemnur'' (Kemal abi) onu ekle MAG klan davet yaz mesaj at.
    Klan daveti gönderme yetkisi sadece onda var o sana davet gönderir.
  • Az önce girdim bi baktım göndermiş :) bluetooth kulaklık bile aldım oynayamazsam çıldırırım.
  • gönderdim kardeşim birazdan oyundayım klan daveti atarım..
  • Merhaba,online FPS sevmememe rağmen BF 1943 ile bu serüvene adım atmış bulunmaktayım,çok profesyonel olmasam da 4-5 günde BF 1943'te oynadığım çoğu map'te ilk 5'e girmişimdir veya ilk 5'i kılpayı kaçırmışımdır.Sergeant Silver oldum şu an
    Açıkçası rifleman'im.Buna benzer bir silah M.A.G'de bulunuyor mu?Bulunuyorsa ciddi ciddi almayı ve klana katılmayı düşünüyorum.Tabi siz de kabul ederseniz,yer var ise :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 6 Ağustos 2011; 22:00:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Merhaba,online FPS sevmememe rağmen BF 1943 ile bu serüvene adım atmış bulunmaktayım,çok profesyonel olmasam da 4-5 günde BF 1943'te oynadığım çoğu map'te ilk 5'e girmişimdir veya ilk 5'i kılpayı kaçırmışımdır.Sergeant Silver oldum şu an
    Açıkçası rifleman'im.Buna benzer bir silah M.A.G'de bulunuyor mu?Bulunuyorsa ciddi ciddi almayı ve klana katılmayı düşünüyorum.Tabi siz de kabul ederseniz,yer var ise :)

tabiki kabul ederiz kardeşim. silah konusuna gelince her türlü silah var mag de..
  • YENİ GELEN ARKADAŞLAR; MAG A GİRDİKTEN SONRA KLAN DAVETİ İSTEYİN. KLAN DAVETİNİ GÖRMEK İÇİN COMMUNITY DEN KLAN SEKMESİNE GELİN VE GELEN DAVETİ KABUL EDİN. COMMUNITY KLAN SEKMESİNDE O ANKİ AKTİF VE PASİF ÜYELERİ GÖREBİLİRSİNİZ. DAHA SONRA HERHANGİ BİR ARKADAŞDAN GRUP DAVETİ İSTEYİN VEYA GÖNDERİN. DAVET GELİNCE KABUL EDİN. ARTIK GRUPLA KONUŞABİLİR VE ÜÇGENE BASIP GRUPDAKİ KİŞİLERİ GÖREBİLİRSİNİZ. ÇOK KİŞİ OLDUĞUMUZ ZAMAN GRUBU İDARE ETMESİ ZOR OLUYOR VE DAHA GELİŞMİŞ SİSTEM OLAN CLAN DEPLOYA GEÇİYORUZ. DURUMA GÖRE BAKIN AKTİF ÜYE ÇOKSA VE HERKES CLAN DEPLOYDAYSA SİZDE DEPLOYDAN CLAN DEPLOYA GİRİN ORADANDA KURAN KİŞİYİ SEÇİN VE LOBİDESİNİZ ARTIK HERKESİ GÖRÜR, KONUŞMALARI DUYAR VE KONUŞABİLİRSİNİZ. KENDİNİZİ TANITIN. LOBİDE VE OYUN BOYUNCA AKTİF OLUN. BOLBOL KONUŞUN.

Gece çoşturduk yine

07.08.2011_02.35 CLAN DEPLOY SCREENSHOT AKTİF KİŞİ SAYISI 18

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:12:43 >

• eline sağlık ilker kardeşim. inş bu aydan sonra daha fazla oyuncu aktif olur en azından bir platon(32)oluruz.
  • Beyler az önce ilk oyunlarımı oynadım, oyunda gerçek bir çatışma havası var acayip hoşuma gitti oyun. Zıplama efektleri falan, çok gerçekçi geldi bana. İki sorum var sizlere.

1- Konuda çok fazla silah gözüküyor, ancak bende 5-10 silah ya vardı ya yoktu shopta.
    2- Tuş ayarlarını COD'da ki gibi yapıcağım, böyle bir türlü alışamadım nerden yapabilirim?
  • Selamlar,

1- Silahların level sayın yükseldikçe açılacak, silah listesinin yanında kaçıncı levelde açılacağı yazar, o yüzden şu an kısıtlı sayıda açılıyordur.
    2- Options kısmında Controls bölümü var oradan ayarlayabilirsin ancak birbire bir yapabileceğini sanmıyorum çünkü tek tek tuşları ayarlama seçeneği yok, belli seçenekler var onlardan sana en uyanını seçiyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.