Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Kemal abi ipin ucu kaçtı. Bugün Dirt 3 ü alıyorum. Magdan önce veya sonra biraz lastik yakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Evet Kemal abi ipin ucu kaçtı. Bugün Dirt 3 ü alıyorum. Magdan önce veya sonra biraz lastik yakarız.

sorma ilker sabahlamaya başladık.dirt 3 süper bi oyun sevindim ilker,dün akşam ceyhun la yolların tozunu aldık.
  • ulen bu oyunu çok seviyorum arkadaş yok bc2 ymiş yok black ops muş hepsi tıri vıri emir komuta,takım oyunu,disiplin.işte olay bu.dün gece yine kasıp kavurduk..
  • Bc2ye laf atmayin bc2 en iyi fpsdir bu arada ne oldu yine hortlattin konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Bc2ye laf atmayin bc2 en iyi fpsdir bu arada ne oldu yine hortlattin konuyu.

sana göre öyle bana göre mag in yanından geçemez hocam konuyu hortlatmak ne demek yahu burası bizim klan sayfamız farkındasın heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

sana göre öyle bana göre mag in yanından geçemez hocam konuyu hortlatmak ne demek yahu burası bizim klan sayfamız farkındasın heralde..

Yok saka yaptim.Magcilari severim cod fanlar gibi atip tutmazlar.Hayir istemeden hortlatmissin ya onu dedim.

• quote:

quote:

quote:

Yok saka yaptim.Magcilari severim cod fanlar gibi atip tutmazlar.Hayir istemeden hortlatmissin ya onu dedim.

hocam biz herkesi severiz herkesede kaplmız sonuna kadar açık yeterki kimse gelip klan sayfamızda tahrik edici mesajlar atıp terbiyesizlik yapmasınlar yapanlarda cevabını alıp arkalarına bile bakmadan giderler

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam biz herkesi severiz herkesede kaplmız sonuna kadar açık yeterki kimse gelip klan sayfamızda tahrik edici mesajlar atıp terbiyesizlik yapmasınlar yapanlarda cevabını alıp arkalarına bile bakmadan giderler

Katiliyorum haklisiniz bu konuda.

• eyv.kardeşim Allah yolunu açık etsin.
  • quote:

eyv.kardeşim Allah yolunu açık etsin.

Sagol.
  • arkadaşlar hafta sonu ictima alınacak cepheden haber geldi her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.
  • Arkadaşlar bu oyun hakkında tereddütü olanlar hiç düşünmesin alsınlar.Bende oyunu aldığımda ilk başlarda tereddütüm vardı( oyuncu sayısı ve oynanış olarak). Tek kelimeyle süper :) clan ca beraber takılınca baya bir zevkli oluyor.grafikleri oynanışları bence güzel ve yeterli seviyede . Oyunda devamlı birileriyle beraber takılınca sıkılma gibi bir şey hiç olmuyor . Oyunu alın klana gelin diyorum başkada birşey demiyorum :D

• Burda sizin yazdıklarınızı okuyupta oyunu almamak mümkün değil, bende gittim aldım şu anda update yapıyor sonrada escalation paketini indircem.
    Klanda banada yer açarsanız sevinirim.
    PSN:frogjoe
  • Birisi escalation mapi almam için yardımcı olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kermit

Birisi escalation mapi almam için yardımcı olabilirmi?

öncelikle hayırlı olsun kardeşim oyunun bölge koduyla dlc yi indireceğin psn account un uyumlu olsun aksi halde dlc çalışmaz.yani oyunun pal bölge ise(2.bölge) dlc yi tr veya uk psn den indirmelisin.
  • Sağol dostum, Oyunum PAL ancak benim asıl sorunum eklentiyi psn'den almak konusunda.Kredi kartımı bi türlü tanıtamadım.
    Denemek için normal maplere girdim 5. level oldum ama ben sizle oynamak istiyorum yahu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kermit -- 1 Ağustos 2011; 23:27:13 >
  • Mag i daha yakından tanımanız için birkaç şey hazırladım. Birinci mesajada ekledim.

MAG Askeri Birimler (Mag i Mag yapan)

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ***

MAG Modlar ve Haritaları

MAG Silahlar

• bombaoğlu bomba olmuş
  • Evvvet sevgili dostlar escalationu indirmiş bulunmaktayım, aranızda umarım bana da yer kalmıştır.Klan daveti için beklemedeyim :) PSN id: Frogjoe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kermit

Evvvet sevgili dostlar escalationu indirmiş bulunmaktayım, aranızda umarım bana da yer kalmıştır.Klan daveti için beklemedeyim :) PSN id: Frogjoe

her zaman yer var kardeşim beni ekleyebilirsin yada 1.mesajdaki arkadaşlardan birini ekleyebilir klan daveti istersin
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.