Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Beyler az önce ilk oyunlarımı oynadım, oyunda gerçek bir çatışma havası var acayip hoşuma gitti oyun. Zıplama efektleri falan, çok gerçekçi geldi bana. İki sorum var sizlere.

1- Konuda çok fazla silah gözüküyor, ancak bende 5-10 silah ya vardı ya yoktu shopta.
    2- Tuş ayarlarını COD'da ki gibi yapıcağım, böyle bir türlü alışamadım nerden yapabilirim?

Gamepad ayarını Marksmane al Killzone nun aynısı oluyor. Ben öyle oynuyorum. Bir çok fps de öyle ben fps ler arası geçişde sıkıntı yaşamamak için öyle yapıyorum.
  • Oyun feci bonus vermeye baslamis oynamayali... SVER ve RAVEN olrak Veteran'dim, kisa surede Valor'da da veteran olacagim gibi...

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ***

Yalniz oyun acayip zevkli, Starhawk'a kadar rahat goturur beni...
  • oyunu aldım bende aranıza katılcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Beyler az önce ilk oyunlarımı oynadım, oyunda gerçek bir çatışma havası var acayip hoşuma gitti oyun. Zıplama efektleri falan, çok gerçekçi geldi bana. İki sorum var sizlere.

1- Konuda çok fazla silah gözüküyor, ancak bende 5-10 silah ya vardı ya yoktu shopta.
    2- Tuş ayarlarını COD'da ki gibi yapıcağım, böyle bir türlü alışamadım nerden yapabilirim?

Gamepad ayarını Marksmane al Killzone nun aynısı oluyor. Ben öyle oynuyorum. Bir çok fps de öyle ben fps ler arası geçişde sıkıntı yaşamamak için öyle yapıyorum.

Killzone'da nasıl bilmiyorum ki.

quote:

Orijinalden alıntı: ulascayanoglu

Selamlar,

1- Silahların level sayın yükseldikçe açılacak, silah listesinin yanında kaçıncı levelde açılacağı yazar, o yüzden şu an kısıtlı sayıda açılıyordur.
    2- Options kısmında Controls bölümü var oradan ayarlayabilirsin ancak birbire bir yapabileceğini sanmıyorum çünkü tek tek tuşları ayarlama seçeneği yok, belli seçenekler var onlardan sana en uyanını seçiyorsun.

Hocam levelları yazıyor onu farkettim de, bazuka, sniper vesaire hepsi bir araya gelince toplamda sadece 10-15 silahı zor buluyor. Sadece benim levelımdaki silahlar yazsa atladıkça açılır diyicemde, 35 level silahı bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 12 Ağustos 2011; 16:46:25 >

• ben oyunu aldım arkadaşlar şimdi hemen klana girilmez herhal biraz oyunu ögrenem klana girmek için ne yapcaz peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: jettacor

ben oyunu aldım arkadaşlar şimdi hemen klana girilmez herhal biraz oyunu ögrenem klana girmek için ne yapcaz peki

İlk konuda klanda ki yetkililerin PSN adreslerini vermiş arkadaş, onlardan birini ekleyip özel mesaj at. Bende elim bi alışsın atıcağım.
  • quote:

quote:

ben oyunu aldım arkadaşlar şimdi hemen klana girilmez herhal biraz oyunu ögrenem klana girmek için ne yapcaz peki

İlk konuda klanda ki yetkililerin PSN adreslerini vermiş arkadaş, onlardan birini ekleyip özel mesaj at. Bende elim bi alışsın atıcağım.

hocam senle oynuyalım biraz psn imzada
  • quote:

quote:

quote:

hocam senle oynuyalım biraz psn imzada

Ben geç saatlerde giriyorum genellikle, başına geçer geçmez ekliyicem seni. Denkleştiğimizde invite atarım.

• selam beyler ilk mesajım bu :) anca kısmet oldu buraya yazı yazmak. mag den fırsat bulamıyoruz ki
  • sversen seversin çünkü sver herkesi sever
  • Yeni gelen arkadaşlar klan daveti için ''Sudemnur'' psn li arkadaşı ekleyin klan davet yetkisi sadece onda var. Psn arkadaş limiti çabuk doluyor bu yüzden mesajınız ulaşmayabilir. Bu konuda yapacak bir şey yok.
  • İyi oyunlar arkadaşlar ben ve 1 arkadaşım daha yarın mag alıcaz sizler sayesinde. Bir sorum olucak 256 serverlar çok dolu oluyor mu ?.Okuduğum kadarı ile sizlerin klanınıza katılmamız için 20 level olmak şartmış.Yani sizlerle beraber bu oyunu öğrenme ihtimalimiz yokmu çünkü türk bir klanda yada grupda oyunu daha rahat öğrenebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

İyi oyunlar arkadaşlar ben ve 1 arkadaşım daha yarın mag alıcaz sizler sayesinde. Bir sorum olucak 256 serverlar çok dolu oluyor mu ?.Okuduğum kadarı ile sizlerin klanınıza katılmamız için 20 level olmak şartmış.Yani sizlerle beraber bu oyunu öğrenme ihtimalimiz yokmu çünkü türk bir klanda yada grupda oyunu daha rahat öğrenebiliriz.

Sağolsunlar beni hemen aldılar, yani 20 level olayının geçerli olduğunu düşünmüyorum.

Birde silah önerisi lazım, AK-74 ile pek rahat değilim. Eklenti kombinasyonuyla birlikte bir silah önerirseniz sevinirim.
  • Beyler yarın 1 haftalığına tatile gidicem, sizinle hala doğru düzgün tanışamadım bu akşam geliyorum headset ile.
  • Merhaba ben clana başvurdum PSN : NonLimit126 bugün kabul edebilir misiniz ?
    quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

PLAYSTATION 3 EXCLUSIVE

MAG (Massive Action Game)

[TUR] TURKs KLANI

HERKESE AÇIKTIR

Zipper Interactive: MAG (Massive Action Game)

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI

Değerli arkadaşlar MAG (Massive Action Game) de yok böyle bir ortam diyeceğiniz bir KLAN var. Bu klan [TUR] TURKs klanı

Bir araştırmaya göre MAG dünyanın Playstation 3 üzerinde en çok oynanan ONLİNE oyunu. Onlineda ki başarısı hiç bir oyunda yok üstelik Playstationlifestyle sitesi tarafından yılın en iyi FPS oyunu seçildi.
    Ben MAG gibi bir online oyun görmedim daha

MAG sadece online oynamak üzere üretiliyor. Yapımcılar single playera kafa yormadıkları ve sadece online moda yoğunlaştıkları için online mod mükemmele doğru gidiyor. Şuan en kusursuz online FPS MAG
    Bu söylediklerimi okuyup da hadi oradan diyenler lütfen MAG ı son update i ve [TUR] TURKs klanına katılarak oynasınlar. Türkiye de PS3 üzerinde en kalabalık ve her gece aktif olan tek klan MAG da [TUR] TURKs KLANIDIR. Headsetlerinizi takın savaşmaya hazır olun.

Kazandığınız tüm başarılar ve dünya sıralamanızı sürekli olarak güncellenen MAGLEADERBOARDS sitesinden takip edebilirisiniz. İlk 10 da 2 Türk arkadaşımız var. Aylardır başarılarını koruyorlar.

http://www.magleaderboards.com/leaderboards/core/all-time
    http://www.mag.com/en/mag/leaderboards.html

MAG GAME MODE AND PLAYERS
    Aşağıdaki her bir modu anlatan videoları sisteminizin sesini açarak izlemeniz tavsiye edilir.

Training -------Online Eğitim
    Domination ----256 players
    Interdiction ---128 players
    Acquisition ----128 players
    Escalation -----96 Players
    Sabotage ------64 players
    Suppression ----64 players
    Multiqueue -----64-256 Players (Eksik oyuncusu olan bölüme rastgele atar)

Videolar MAG ın mantığını ve bölümlerini anlatarak oyun kalitesini bir kez daha gözler önüne seriyor.

256 Soldiers - Domination Mod

[TUR] TURKs KLANI SVER DE
    MAG a girdiğinizde karakterinizi SVER olarak yaratın geri dönüş yok. Türkiye, Ortadoğu ve Rusya’nın büyük bölümünü SVERLER kapsıyor. Daha sonra beni psn arkadaşlarınıza ekleyin ‘’ ilkerEge_TR’’ psnem. [TUR] TURKs Klanında Türkiye’den birçok MAGci arkadaş var. Her gece yabancılara karşı savaşıyoruz. RAVEN ve VALOR lar en ezeli düşmanlarımız.

NOT: MAG a girdiğinizde escalation haritasını psstore dan 16 TL karşılığı alın mutlaka, klanca en çok oynadığımız ayriyeten puan kasmak ve karakterinizi geliştirmek için ekstra puan veren haritalar paketi bu paket
    Bunun dışında farklı birçok oyun modu var.
    Hele bir tanesi var ki domination haritalar paketi 256 kişi aynı haritada, tanklar, uçaklar, ses efektleri, lideriniz tarafından size verilen görevler, vs. derken Er Ryan ı kurtarmak filminin içindesiniz sanki !!!Muhteşem!!!

NOT: KLAN içi sesli iletişim için headset (mikrofonunuz) olursa on numara oluyor. Hem takımca oynuyoruz. Hem de her türlü geyik muhabbetini yapıyoruz. MAG la ilgili takıldığınız yerleri mikrofon sayesinde bana ve benden daha bilgili klan arkadaşlarımıza sorabilirsiniz. Emir komuta zincirinin düzgün işlemesi için headset olmazsa olmazlardan

MAG da klan arayan ve [TUR] TURKs KLANINA davet almak isteyen arkadaşlar ''ilkerEge_TR'' dışında '

Sudemnur
    Blackeagle79
    Guerillablack
    MEHMET-79
    byturks
    papivolky123
    PeseVe
    ufukakdmr
    TR_WarLord
    mericmert
    KaRaMaSke_TR
    paslimakas_turk
    Phyxius_TR
    kerobaba
    Montenerdi

YUKARIDAKİ LİSTEDEN HERHANGİ BİR ARKADAŞI PSN LİSTENİZE EKLEYEREK VE AŞAĞIDA YAZMIŞ OLDUĞUM MESAJIDA GÖNDEREREK [TUR] TURKs KLANINA KOLAYLIKLA KATILABİLİRSİNİZ. KLAN ÜYELERİNİN %95 Nİ TÜRKİYEDEN VE DÜNYADAN KATILAN TÜRK ARKADAŞLAR OLUŞTURUYOR. [TUR] TURKs KLANI HERKESE AÇIKTIR.

Klana katılmak için yazacağınız mesaj

‘’Referansım ‘’ilkerEge_TR’’ Bana MAG için KLAN daveti gönderir misiniz?''

Bu mesajı psn sini eklediğiniz bir klan üyesine gönderdiğiniz takdirde klana girmenizde herhangi bir sorun olmaz.
    Beni (ilkerEge_TR') eklerken mesaja sadece ’’MAG KLAN DAVETİ’’yazmanız yeterli

Tabi SVER olmanız gerekiyor. RAVEN ve VALOR bizim düşmanımız. SVER tarafında olmazsanız klan daveti gönderilemez.

Klana girmeden önce headsetinizi kulağınıza takınız mikrofon çok önemli yoksa muhabbete yabancı kalırsınız. İyi bir takım oyunu ve maksimum keyif için konuşmamız gerekiyor.
    Benim headsetim ''JABRA BT2035 BLUETOOTH KULAKLIK'' 35TL ye aldım. Klandan birçok arkadaş bu headseti kullanıyor.

128 Soldiers - Interdiction Mod

128 Soldiers - Acquisition Mod

MAG DA ÇABUK PUAN ALIP LEVEL ATLAMAK VE PARA KAZANMAK İÇİN TAVSİYELER
    Hemen puan kasıp level atlamak ve para kazanmak için escalation haritalar paketi ilaç gibi gelecek sana her el %100 xp veriyor.
    Çok puan almak istiyorsan. Adam öldürmekten çok adam canlandırmaya yoğunlaş. Adam canlandırmak için medical kit alman gerekiyor. Medical kit hem kendine hem arkadaşına can basıyor. Şuan kullandığın sadece sana basıyor.

Çabuk puan almak için
    1- medical kit al adam canladırmaya bak ve skillerini önce medicalle ver
    2- skillerini Resitansa ver
    3- skillerini atletizme ver
    4- skillerni assaulta ver
    5- skillerini bıçağa veya elektronik donanıma ver.

İlerde level yükselince daha farklı silahlar açılacak para biriktir onlardan al.
    Üstüne reflex sight altına bomba atar al.
    Gaz bombası al
    El bombası al.
    Sensor Jammer al.

Sniperı yani keskin nişancılığı level 70 e kadar düşünme çünkü gelişmeden çok zor. Level 70 olunca zaten pişmiş olacaksın. Her istediğini yaparsın. Canın isterse sniper (keskin nişancı) olur skillerini ona verirsin sniper ile puan kasmak ilk etap da zor. Canın isterse komando olursun. Canın isterse medikci (sıhhiye) olursun. Canın isterse elektronikçi, tamirci vs. olursun. Seçenek çok

MAG a 24 saat içinde ilk girdiğinde 1 saat boyunca aldığın puana fazladan +%100 xp puan veriyor. Bu her 24 saatte bir ilk girişinde tekrarlanır. Sen girdiğinde ekranın solunda bir mesaj çıkar ve 1 saatten geriye doğru sayar. Zaman bittiğinde normal puan almaya başlarsın fakat girdiğin ekstra harita paketlerine göre de farklı xp ler de fazladan puan alabilirsin. Sen yukarıdaki sıralamaya uy hepimiz bu yollardan geçtik.
    Takıldığın her konuda klandaki arkadaşlara danış hepsi yardımcı olur.

Ayrıca aşağıdaki siteye MAG Skill Simulatore girip yukarıdaki boşluğa aşağıda paylaşılan skill password lerden incelemek istediğinizi yapıştırıp accept password e bastığınız anda paylaşan arkadaşın skill ağacını ne yönde geliştirdiğini görebilirsin. Skill ağacı kişinin zevkine göre sıksık değişiyor tabi. Aynı şekilde kendi skill ağacını da yaratıp şifresini bu başlık altında paylaşabilirsin böylece nasıl bir yol izlediğini görebiliriz.

MAG Skill Simulator -http://magnetic.host-ed.net/skill.html

Birkaç klan üyesinin paylaştığı skill şifreleri
    cawlar - Skill Password: c3ffc000003cfc00001fffc0006dfce000000000
    GuerillaBlack - Skill Password: 03cfc0000000000fbf1befffe38df0e00007ff0e
    ilkerEge_TR - Skill Password: 1fffc000003cfc0fbf1fffc6000180000007ff8e
    mehmet79 - Skill Password: 13ffc0000ffefc00001fffc0000ff0e00007ff0e
    mericmert - Skill Password: 03ffc000003cfc7ffe1fffc7000000000007ffce
    Ozgurulas - Skill Password: 03fdc000003cfc0fff1fee00000ff0e00007ff8e
    paslimakas_turk - Skill Password: 03ffc0000000000c0003ffc0000ff8e00006ff8c
    ul4s - Skill Password: 00003ffffffefc0fff030e000001e09e7c001e08
    VVoLF - Skill Password: 03ffc000003cfc0f871bffc0000ff0e00007ff8e

96 Soldiers – Escalation Mod

PLAYSTATION A BLUETOOTH KULAKLIK TANITMA
    Ps3 menüsü setings altında (accessory setings) giriyoruz. Daha sonra karşımıza çıkan ilk seçenek olan (register bluetooth device) giriyoruz. Burdan (bluetooth headset) seçiyoruz. Karşımıza gelen (start scanning) seçmeden önce kulalığımızın tanıtma durumuna getirmek için uzunca bir süre yani ışığını sürekli yanana kadar basılı tutuyoruz ve basılı tutarken scan diyoruz. Tam bu sırada bir kez bırakıp tekrar bip sesi gelene kadar basıyoruz cihaz bulunuyor. BT kulaklığımızın ismini gördüğümüzde ok diyoruz. Şimdi bizden 4 haneli şifre isteyecek, şifremizi kulaklığın yanında verilen kitapçıktan öğrenebilirsiniz. Şifremizi girdikten sonra ps3 kulaklığımızı tanımış olacaktır.

İkinci adım kulaklığın ayarlarını yapıcaz, ilk önce yine (settings) altında (accessory setings) giriyoruz. Burada (audio device settings) seçiyoruz. Karşımıza çıkan ekranda (connect) seçip kulaklığa bağlanıyoruz. Daha sonra (input-output) seçeneklerinde kulaklığımızın ismini seçiyoruz ok diyoruz ve işlemimiz bitiriyoruz.

Artık kulaklığımızı ps3 bağlamış oluyoruz, bu işlemi sadece bir kere yapmamız yeterli, bundan sonra kulaklığımız ps3 yanında açtığımızda her zaman otomatik bağlanacaktır.

64 Soldiers - Sabotage Mod

64 Soldiers - Suppression Mod

DUYURU: JABRA BT2035 BLUETOOTH KULAKLIKLIK ALIR VE PLAYSTATIONA TANITMAKDA ZORLUK ÇEKERSENİZ YARDIMCI OLABİLİRİM. ÖZEL MESAJ ATARAK MSN ADRESİMİ İSTEYİN.

DUYURU: MAG DA ESCALATION HARİTA PAKETİ ALACAK ARKADAŞLAR. TEK PSN DEN ALIP 5 KEZ İNDİREBİLİYORSUNUZ. YENİ ALACAK ARKADAŞLAR ÖZELDEN HABERLEŞİN ORTAK ALIN. ORTAK BİR PSN AÇIP ALABİLİRSİNİZ. O PSN NİN ŞİFRESİNİ ÖZELDEN PAYLAŞIN VE ONDAN BAĞLANIP AYRIAYRI PLAYSTATIONLARA İNDİRİP ÇALIŞTIRABİLİYORSUNUZ. ALAN KİŞİNİN TOPLAM 5 KEZ İNDİRME HAKKI VAR. BİZ BİRBİRİMİZLE PAYLAŞTIK HAKKIMIZI DOLDURDUK SİZEDE PAYLAŞMANIZI TAVSİYE EDERİM.

DUYURU: MAG A GİRDİKTEN SONRA KLAN DAVETİ İSTEYİN. KLAN DAVETİNİ GÖRMEK İÇİN COMMUNITY DEN KLAN SEKMESİNE GELİN VE GELEN DAVETİ KABUL EDİN. COMMUNITY KLAN SEKMESİNDE O ANKİ AKTİF VE PASİF ÜYELERİ GÖREBİLİRSİNİZ. DAHA SONRA HERHANGİ BİR ARKADAŞDAN GRUP DAVETİ İSTEYİN VEYA GÖNDERİN. DAVET GELİNCE KABUL EDİN. ARTIK GRUPLA KONUŞABİLİR VE ÜÇGENE BASIP GRUPDAKİ KİŞİLERİ GÖREBİLİRSİNİZ. ÇOK KİŞİ OLDUĞUMUZ ZAMAN GRUBU İDARE ETMESİ ZOR OLUYOR VE DAHA GELİŞMİŞ SİSTEM OLAN CLAN DEPLOYA GEÇİYORUZ. DURUMA GÖRE BAKIN AKTİF ÜYE ÇOKSA VE HERKES CLAN DEPLOYDAYSA SİZDE DEPLOYDAN CLAN DEPLOYA GİRİN ORADANDA KURAN KİŞİYİ SEÇİN VE LOBİDESİNİZ ARTIK HERKESİ GÖRÜR, KONUŞMALARI DUYAR VE KONUŞABİLİRSİNİZ. KENDİNİZİ TANITIN. LOBİDE VE OYUN BOYUNCA AKTİF OLUN. BOLBOL KONUŞUN.

DUYURU: PLAYSTATION ÜZERİNDEN PSSTORE ALIŞ VERİŞİ YAPMAK İÇİN KREDİ KARTINIZI KULLANDIĞINIZDA ADRES EŞLEŞMESİ YAPILAMIYORSA VE SİZ KREDİ KARTINIZI KULLANAMIYORSANIZ İŞTE ÇÖZÜMÜ
    1.ÇÖZÜM:https://store.playstation.com/login.gvm RESMİ PLAYSTATION STORE WEB SİTESİNE BİLGİSAYARINIZ ÜZERİNDEN GİRİN LOGİN OLUN VE KREDİ KARTINIZI TANITARAK CÜZDANINIZA İSTEDİĞİNİZ MİKTARI EKLEYİN. KREDİ KARTINIZIN SİZİN ADINIZA OLMASIDA ŞART DEĞİL ÜSTELİK ÜSTE LİK SANAL KART OLSADA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ. DAHA SONRA MAG ANA MENÜDEN PSSTORE A BAĞLANIN YUKARI KÖŞEDE PARANIZI GÖRÜRSÜNÜZ VE ESCALATION HARITASINI İNDİRİN.
    2.ÇÖZÜM:http://www.maximuscards.com/itempage.php?cat=3 KONSOL LAR VE PC DE HER TÜRLÜ ORTAMIN PARA YÜKLEME KARTINI SATAN MAXIMUSCARDS SİTESİNDEN İHTİYACIMIZ DOĞRULTUSUNDA PSN NETWORK KART ALABİLİYORUZ. ÖDEME HERHANGİ BİR KREDİ KARTI İLE SORUNSUZCA SİTEYE ÜYE FALAN OLMADAN YAPILIYOR. ÖDEMEYİ YAPARKEN SİZDEN MAİL ADRESİNİZİ İSTİYOR VE ÖDEME ONAYLANINCA PSNSTORE A GİRECEĞİNİZ GEREKLİ KOD ANINDA MAİLİNİZE GELİYOR. BU KODU PLAYSTATION VEYA BİLGİSAYARDAN PSN YE GİREREK YÜKLÜYORUZ VE YUKARDA PARA OLARAK GÖZÜKÜYOR ARTIK. BURDA SATILAN KARTLAR BÖLGELERE AYRILMIŞ, PSN HESABINIZ USA İSE USA PSN KARTI ALIYORSUNUZ. UK PSN İSE UK PSN KARTI ALIYORSUNUZ VE DİĞER ÜLKELERİN KARTI HANGİ PSN YE KAYITLIYSANIZ ONUNKİNİ ALIYORSUNUZ BUNA DİKKAT EDİN.
    BEN HER İKİ YÖNTEMLEDE SORUNSUZ ALIYORUM.

DUYURU: MAG A SON UPDATE İLE FOTOĞRAF MODUDA EKLENDİ. İSTER SAVAŞDA İSTER MENÜDE HERAN FOTOĞRAF ÇEKEBİLİYOR VE PLAYSTATION PHOTO KISMINDAN GÖREBİLİYORSUNUZ.

MAG Askeri Birimler (Mag i Mag yapan)

MAG Modlar ve Haritaları

MAG Silahlar

İLGİLİ LİNKLER

[TUR] TURKs Klanı Alternatif İletişim Başlığı (Kardeş Başlık)
    http://www.playstationturk.com/forum/mag-sver-turks-klani-t29304.html

[TUR] TURKs Klanı Facebook Sayfası
    http://www.facebook.com/pages/MAG-SVER-TURKs-KLAN/156052594434429

MAG ın Mantığı, Modları, Bölümleri ve Oyunla ilgili Detaylı Bilgi
    http://mag.wikia.com/wiki/Game_Type

Magleaderboards
    http://www.mag.com/en/mag/leaderboards.html
    http://www.magleaderboards.com/leaderboards/core/all-…..clanı iletişim sayfasını yaz

Sverin Web Sitesi
    http://www.sver-services.com/

Sverin Facebook Grubu
    http://www.facebook.com/sverpmc#!/sverpmc?v=wall

Mag Halkla ilişkiler patronu Jeremy Dunham'in updatelerden sonraki yorumu
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-MAG_En_Cok_Oynanan_Online_PS3_Oyunlarindan-11035.htm

MAG PlayStation LifeStyle sitesi tarafından yılın en iyi FPS oyunu seçildi
    http://playstationlifestyle.net/2010/12/21/best-shooter-of-2010/

MAG Skill Simulator
    http://magnetic.host-ed.net/skill.html

MAG Taktik ve İpuçları
    http://blog.mag.com/blog/tag/tactics-and-tips/

Daha fazlası için MAG resmi sitesi
    www.mag.com

Unutmayın klanın en kalabalık saatleri 20.00-05.00 arası özellikle 23.00-02.00 arası katılımcı olarak doruk noktaya ulaşıyor. En çok keyif alacağınız saatler bu saatler.

SAAT 00.00 DA İÇTİMA ALINIYOR.

PSN
    ilkerEge_TR

Not: Bu aralar psn arkadaş limitim doluyor. Yukarıda listelemiş olduğum arkadaşlardan klan daveti isteyebilir, klanla ve MAG ile ilgili her türlü bilgiyi alabilirsiniz.

Sizde gelin her gece bizimle takılın yalnız kalmayın

Biz Hasta Olacak Çocuğu Cephede Bile Öldürmeyip Düşünen Bir Milletiz Masumun Tek Bir Teline ''Dünyayı Kurban Ederiz'' Biz Kuruluş Tarihi 2015 Olan ''Seryi Volk Executive Response (S.V.E.R.) is a Private Military'' nin TURKs klanıyız. Valor ve Ravenların Büyük Ortadoğu Projesini alt üst edeceğiz.

MAG [TUR] TURKs KLANININ TOPLAM ÜYE SAYISI 100 E YAKLAŞTI. GECELERİ AKTİF KİŞİ (PLAYER COUNT) SAYISINI GÖRMENİZ BAKIMINDAN KLAN DEPLOY LOBİSİNDEN GÖRÜNTÜLER AŞAĞIDA DAHA O ANDA AKTİF OLMAYAN BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ VAR. 32 KİŞİ OLDUĞUMUZDA BİR PLATOON OLUYORUZ. KLANIN YAŞ ORTALAMASI 30, KLAN DEPLOY LOBİDE HER TÜRLÜ MUHABBETİ YAPIYORUZ VE OYUN BAŞLADIĞINDA SIRT SIRTA BİRBİRİMİZE DESTEK OLARAK SAVAŞIYORUZ. İŞTE MAGI MAG YAPAN BU

07.08.2011_02.35 CLAN DEPLOY SCREENSHOT AKTİF KİŞİ SAYISI 18

16.04.2011 SCREENSHOT AKTİF KİŞİ SAYISI 25

03.04.2011 SCREENSHOT AKTİF KİŞİ SAYISI 17

02.04.2011 SCREENSHOT AKTİF KİŞİ SAYISI 16

SVER LOGOSUNDAKİ KAFA

/>

Sizde gelin her gece bizimle takılın yalnız kalmayın

FPS BİZİM İŞİMİZ

[TUR] TURKs

BİR PLAYSTATION 3 MASSIVE ACTION GAME CLANIDIR.

• Çok güzel alıntı yapmışsın tebrik ederim.

DH: Kafkas Kurtları
    Psn: Sudemnur

Ekle ve klan daveti iste yetki onda o sana klan daveti gönderir.
  • Evet yatucatu7 alıntıyı silebilir misin ?
  • merhaba,kendime s.v.e.r da volkancatikkas isimli bir karakter oluşturdum [TUR] TURKs KLANI na nasıl katılabilirim??
  • Selam dostlar;
    Dun itibari ile klana dahil oldum,gerci oyunda da yeniyim ama ortam gercekten cok hos,denk gelirse grup halinde savasmak hem zevkli hemde faydali oluyordu yabancilarla...Turklerle dusunemiyorum bile...
    Eksiklerimi hizla tamamlayacagim umarim sizlerinde yardimiyla
  • Abicim dün akşam 9 saat araba kullandıktan sonra dayanamadım biraz muhabbet edeyim diye oyuna girdim saat 4:30 da bırakabildim özlemişim valla klanı Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.