klana katılmak isteyen arkadaşlar öncelikle oyunu her anlamda tecrübe etsinler ve oyunu benimsedikleri takdirde klana katılabilirler.birde escalation map packi mutlaka indirsinler.ilker arkadaşımız size mutlaka dönecektir ve sizi klan konusunda yönlendirecektir...
Bugün mag aldım aceleyle bakmadım oyun 3. bölgeymiş eldende almıştım degiştirme imkanıda yok harita dlc sini bir arkadaştan almıştım 2.bölge hesaptan bu dlc 3. bölge oyuna uyumlu olurmu?
Maalesef olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: PlayForFun
Maalesef olmaz.
Boşa aldık desene tşkler
Klana girmek için bi seviyeye ulaşmak mı gerekiyor, bu oyunda daha yeniyim de
quote:
Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z
Klana girmek için bi seviyeye ulaşmak mı gerekiyor, bu oyunda daha yeniyim de
hayır oyunu sevdiysen alırız biraz dene yazarsın
arkadaslar smdı demosunu indiriom seversem alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: aalper97
Aslında oyunun zevkini alabilmen için klanla oynaman şart fakat zaman zaman bazı kişiler klana gelip saygısızlık yapıp gittiler. O yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Oyunu dene seversen ve klanda yer almak istersen bende dahil 1.mesajdaki kişilere mesaj at klan daveti iste Seni aramızda görmek isteriz.
Unutma MAG ı en az seviye 50 ye kadar oyna ondan sonra tam anlamıyla hakim olur ve keyif alırsın. Seviye 20 lere geldiğinde MAG a devam edeceksen klan daveti iste
oyunu denedim fen oyun deil ama bf yada bo ya yaklsamaz
quote:
oyunu denedim fen oyun deil ama bf yada bo ya yaklsamaz
güzel kardeşim burası klan sayfası,görüşlerini başka bi başlıkta ifade et.bende bf den geçtim mag a bi çok arkadaşımda bo dan gelme.klan olarak şu an 90 kişinin üzerindeyiz ve herkes bf ide black ops uda senden çok daha iyi biliyor kafanı yorma.ayrıca klanın yaş ortalamasıda 30a yakın bunu da belirtim ne demek istediğimi anlamışsındır heralde.
22 Haziran 2011 TURKs Klanı Clan deploydan görüntüler. Her gece ortalama bu kadar Türk arkadaş birbirimizle konuşarak sırt sırta savaşıyoruz. Bazen daha kalabalık oluyoruz bazen daha az ama biz sver için canımızı veririz.
isimlerin yanında çıkan baloncuklar o an konuşan arkadaşları gösteriyor.
DH yöneticisi teşekkür ederim. Paypay ın saygısız mesajını silmişsin.
abi bence FPS ana başlığında bir de MAG'i kötüleme başlığı açalım, orada isteyen istediği gibi savursun oyuna hatta biz açalım konuyu, galiba bu forumun buna ihtiyacı var hem klan sayfamızın başı da ağrımaz
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
quote:
Aslında oyunun zevkini alabilmen için klanla oynaman şart fakat zaman zaman bazı kişiler klana gelip saygısızlık yapıp gittiler. O yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Oyunu dene seversen ve klanda yer almak istersen bende dahil 1.mesajdaki kişilere mesaj at klan daveti iste Seni aramızda görmek isteriz.
Unutma MAG ı en az seviye 50 ye kadar oyna ondan sonra tam anlamıyla hakim olur ve keyif alırsın. Seviye 20 lere geldiğinde MAG a devam edeceksen klan daveti iste
Beni mi kastediyorsun?
marfoğlu seni kastedmiyorum. Genel olarak söyledim.
Demoyla MAG ı anlaman çok zor hocam seviye 6 ya kadar mı 7 ye kadar mı ne oynatıyor
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
marfoğlu seni kastedmiyorum. Genel olarak söyledim.
Demoyla MAG ı anlaman çok zor hocam seviye 6 ya kadar mı 7 ye kadar mı ne oynatıyor
Anladim dostum kim olduklarini anladim simdi ama oyunu almaya gec kaldim ama ikincisi ciksin yuzde 95 alirim farkli bir deneyim icin.
o burayadamı musallat oldu yoksa bize bu oyun kötü ve çöp gibi söylemlerde bulunursa belki vazgeçeriz diyemi sanıyor bu internet çıktı çıkalı dayılar bayağı çoğaldı
beyler boşverin çoluk çocukla uğraşmayın.biz o elemana aynı sayfada 2 mesaj önce yazılmış kaynağı buldurana kadar akla karayı seçtik
son günlerde ipin ucunu yine kaçırdık beyler. gece 04 den önce çıkamıyorum oyundan