Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 tl'ye satan var aslında ama elimde kz3, cod black ops, bf-bc2, cod waw fpsler var o yüzden üşeniyom almaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

20 tl'ye satan var aslında ama elimde kz3, cod black ops, bf-bc2, cod waw fpsler var o yüzden üşeniyom almaya

MAG ı al diğerlerinide gittigidiyordan sat
  • arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkürler :)
    oyunu almaya karar verdim işin mezarcılığı kaldı sadece

psn üzerinden alsam oyunu bu 5 indirme hakkı olayı geçerli olurmu abimle birde arkadaşımla paylaşmak istiyorum oyunu problem yaşarmıyım :)

cod un ek paketini vermişlerdi indirmiştim o yüzden soruyorum :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: badluck77

arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkürler :)
    oyunu almaya karar verdim işin mezarcılığı kaldı sadece

psn üzerinden alsam oyunu bu 5 indirme hakkı olayı geçerli olurmu abimle birde arkadaşımla paylaşmak istiyorum oyunu problem yaşarmıyım :)

cod un ek paketini vermişlerdi indirmiştim o yüzden soruyorum :):)

ek paket konusunda sıkıntı yok paylaşılır ama full oyun konusunu bilemicem arkadaşım
  • Birkaç gün önce ps3 aldım fakat kontrollere daha alışamadım. Sırf online oynamak için 2 hafta önce aldığım xbox ıma bad company 2 almıştım fakat ondada kontrole alışamadım ve onlinedaki haritalar ufak olduğundan ( kişi sayısıda az ) pek sevmedim. Ancak bu oyun sanırım tam benlik, videoları izledim ve istediğim o kalabalık savaş ortamı var gibi görünüyor. Haftaiçi oyunu sipariş etmeyi düşünüyorum, birde şu kontrollere alışırsam tamam olucak

Bu arada cep telefonum için kullandığım BT kulaklığı ps3 için kullanabilecek miyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: placeformyhead

Bu arada cep telefonum için kullandığım BT kulaklığı ps3 için kullanabilecek miyim acaba?

evet kullanırsın bende aynısını kullanıyom ps3 ayarlarından kulaklığı tanıtman yeterli olucaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

evet kullanırsın bende aynısını kullanıyom ps3 ayarlarından kulaklığı tanıtman yeterli olucaktır

Teşekkür ederim, oldu
  • quote:

Birkaç gün önce ps3 aldım fakat kontrollere daha alışamadım. Sırf online oynamak için 2 hafta önce aldığım xbox ıma bad company 2 almıştım fakat ondada kontrole alışamadım ve onlinedaki haritalar ufak olduğundan ( kişi sayısıda az ) pek sevmedim. Ancak bu oyun sanırım tam benlik, videoları izledim ve istediğim o kalabalık savaş ortamı var gibi görünüyor. Haftaiçi oyunu sipariş etmeyi düşünüyorum, birde şu kontrollere alışırsam tamam olucak

Ne konsollarda ne bilgisayarda bugüne kadar yaşanmamış gerçek bir savaş ortamını yaşamak istiyorsan hiç düşünme sipariş et derim. Kontrol ilk başda zor gelebilir ama seviye atlayıp skill kazandıkca assault veya marksman skill ağacını geliştirdikce nasıl bir kontrole ulaştığına sen bile inanamıyacaksın. Assault skill ağacındaki gerekli skilleri açtığında konsol üstündeki en iyi kontrole sahip fps oyununa sahip oluyorsun. Silah kullanmayla ilgili skillerini tam anlamıyla açtığın zaman kontrollüyle ön plana çıkan killzonedan bile çok daha iyi kontrole kavuşuyorsun. Biz bunu killzone yokkende yaşıyorduk killzone varkende yaşıyoruz.

MAG BİR CEPHE SVER BİR YAŞAM FELSEFESİDİR.

• slm herkese
    ben medical kit aldım medical skillsin orta sıra ve şimşek amblemi olanları hep açtım
    hem gücüm 120 değil hemde yalnızca hayattakilerin gücünü yükseltebiliyorum ölenlerinkini düzeltemiyorum ayrıca üsütmde sağlık amblemi de çıkmıyor neden???
  • Lanet olsun ! Eylul'den once katilamiyorum klaniniza.Aglicak duruma geldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

slm herkese
    ben medical kit aldım medical skillsin orta sıra ve şimşek amblemi olanları hep açtım
    hem gücüm 120 değil hemde yalnızca hayattakilerin gücünü yükseltebiliyorum ölenlerinkini düzeltemiyorum ayrıca üsütmde sağlık amblemi de çıkmıyor neden???

Medikal ağacında açık olması gerekenleri görmek için aşağıdaki linke gir. Yukarıdaki boş satıra aşağıdaki kodu yapıştır. Accept Password a tıkla medical tree ye in açık skilleri görürsün sende aynı doğrultuda aç düzelecektir.

http://magnetic.host-ed.net/skill.html

13ffc0000ffefc00001fffc0000ff0e00007ff0e

1.mesajda bir çok arkadaşın skill ağacı kodlarını görebilirsin.

• selam beyler oyunu almayı düşünüyorum biraz anlatmırsınız 256 kişiymiş galiba BF 2 gibimi jet falan varmı helikopter grafikler falan nasıl vuruş hissi sesler teşekkürler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

selam beyler oyunu almayı düşünüyorum biraz anlatmırsınız 256 kişiymiş galiba BF 2 gibimi jet falan varmı helikopter grafikler falan nasıl vuruş hissi sesler teşekkürler ;)

-256, 128, 96, 64 kişilik farklı modlar ve haritalar var.
    -BF2 den efekt farkı bina duvarları yıkılmıyor. Buna karşılık kalabalık oyuncu sayısıyla lagsız bir oyun oynanıyor. Bina yıkılmaları dışında bina patlamaları vs. hepsi var.
    -helokopterden bölgene iniş yapıyorsun. Jetleri kullanmıyorsun fakat platoon veya company lideri olursan haritadan istediğin yere yönlendirip bombardıman yapabiliyorsun.
    -Vuruş hissi ise seviye atlayıp uzmanı olmak istediğin silah türlerindeki skilleri açanana kadar diğer fps oyunlarla aynı hisde fakat skillerini açınca bugüne kadar oynadığım tüm fps oyunlardan çok daha iyi vuruş hissine kavuşuyor. Biz özellikle bilgisayar ortamından konsol ortamına geçen arkadaşlara konsolu yanlış tanımamaları için MAG ı tavsiye ediyoruz. Vuruş hissi MAG da çok iyi durumda ve seviye atlamak çokda zor değil.
    -Sesler mükemmel ses sistemiyle mükemmel ötesi bir de dominationda bombardıman yapıyorsan z5500 de varsa ev sallanır söyleyim.
    -Grafiği killzone ve crysis gibi değil ama kötüde değil. Klanda grafiğinden şikayetci olan arkadaş yok. Çünkü grafik demek herşey demek değil. Grafiğe odaklanıp oyun almaya karar verirsen diğer bir çok güzelliği kaçırırsın. MAG bir tutkudur MAG oynayanın grafik umrunda olmaz.
    -Sana hiç fps oyunun yaşatamayacağı hisleri yaşatır. Yeterki sen klannın en kalabalık saatlerinde headsetini takarak oynamaya başla daha sonra klanın olmadığı zamanlar bile oynamak için can atarsın. Kısaca bağımlılık yapar.

KLAN, ESCALATION, HEADSET BU ÜÇÜ ŞART

• ilker kardeşim çok güzel açıklamış,MAG bir tutkudur,MAG gerçek savaş hissi veren tek oyundur,anlatmakla anlaşılmaz sadece yaşanır....
  • demosunu yeni gördüm multiye de bakıcam
  • Pekı oyunda level atlama nasıl gerceklesıyor,adam vurarak mı ? Su level atlama olayınada bı degınırsenız memnun olurum . .
  • Haftasonu çok keyifli maçlar oldu arkadaşlar.. Bayada öttürdük rakipleri

Aynen devam
  • Ya o dominatindaki ve acquisitiondaki savaş , heyecan ve yardımlaşma nasıl birşey ya..
    Oyunu oynarken içimden sürekli "vay bee" diyordum.. Resmen cephedeyiz. oyun falan değil bu. bildiğimiz savaş yaşıyorsun.
  • YazIn 7/24 MAG dayIz ins.
  • Hele domination'daki sesler adama kafayı yedirtiyor cidden zipper interactive tıpkı bir önceki socom'da olduğu gibi döktürmüş sesler konusunda.. Oradaki base'yi bir savunuşumuz vardı efsaneydi valla ismail, hasan, kemal ve diğer arkadaşlarla. Herifler direk paraşütle indirme yapıyorlardı o 5 dakika hiç bitmeyecek sandım

Socom demişken aklıma geldi bir önceki oyun olan confrontation'da ingiltere'de bir çocuğun evini seslerden şikayetçi olup tedirgin olan komşuların şikayeti üzerine polislerin bastığını ve çocuğun aslında socom oynadığını biliyor muydunuz? Mag'da da seslerde işte o kadar gerçekçi çünkü gerçek silah sesinden kayıt yapmışlar genel olarak.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.