Şimdi Ara

Mağazada ki sahte uygulamalar kaldırılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: salvox47

Microsoft elinden geleni yapıyor.
    siz temel uygulamalar hariç ne indiriyorsunuz merak ediyorum ? ve bugüne kadar kimse Android ve İos karşısında Windows Phone kadar duramadı.
    örnek meego, limo bada, symbian gibi hepsi silindi.
    Benim düşüncem Windows Phone ilerleyecek, hız ve stabillik konusunda Apple'ı , kullanıcı sayısındada Android i korkutacak. (android kullanan 100 farklı marka var ama)

Arkadaş yazı yazarken biraz bir bakın ne yazıyorum diye. MeeGo android karşısında durabilmiş miymiş. Be insafsız MeeGo daha satılmaya başlarken fişi çekilen bir işletim sistemi, Windows Phone gibi MeeGo üzerine uğraşsaydı Nokia şuan durumlar çok farklı olabilirdi. MeeGo, Windows Phone'a göre daha fazla geleceği olan bir işletim sistemiydi. N9 ilk çıktığı hali Lumia 920 nin ilk halinden daha işlevsel idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 29 Ağustos 2014; 11:13:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

Senin telefon düzeldi mi :)

Yapmadan geri gönderip iletişime geçin demişler hala iletişime geçemedim. Anakart değişimi yapılacakmış.
  • quote:

Yapmadan geri gönderip iletişime geçin demişler hala iletişime geçemedim. Anakart değişimi yapılacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

Tabi telefon yüzme bilmezse böyle olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Orijinalden alıntı: salvox47

Microsoft elinden geleni yapıyor.
    siz temel uygulamalar hariç ne indiriyorsunuz merak ediyorum ? ve bugüne kadar kimse Android ve İos karşısında Windows Phone kadar duramadı.
    örnek meego, limo bada, symbian gibi hepsi silindi.
    Benim düşüncem Windows Phone ilerleyecek, hız ve stabillik konusunda Apple'ı , kullanıcı sayısındada Android i korkutacak. (android kullanan 100 farklı marka var ama)

Arkadaş yazı yazarken biraz bir bakın ne yazıyorum diye. MeeGo android karşısında durabilmiş miymiş. Be insafsız MeeGo daha satılmaya başlarken fişi çekilen bir işletim sistemi, Windows Phone gibi MeeGo üzerine uğraşsaydı Nokia şuan durumlar çok farklı olabilirdi. MeeGo, Windows Phone'a göre daha fazla geleceği olan bir işletim sistemiydi. N9 ilk çıktığı hali Lumia 920 nin ilk halinden daha işlevsel idi.

Doğru bencede MeeGO nun geleceği daha iyisi ama şirket içindeki bölünmeler sonucunda pek bir varlık gösteremedi

• Çok iyi. Mağazayı çopluğe çevirip kaliteyi duşuruyorlardı az kalsın.
    Umarım doğrudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazadayken uygulamayı seçip Sorunu Microsoft'a Bildirin seçeneğine tıklayıp mail adresininizi girin seçeneklerden birine tıklayın 4-5 uygulamayı ben bildirdim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.