Şimdi Ara

Mağazada ki sahte uygulamalar kaldırılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşağıda ki habere göre mağazadaki sahte uygulamalar kaldırılıyor. işin enteresanı ödenmiş ücretleri geri vereceklermiş.

http://www.****.com/portal/microsoft-magazadan-1500-yaniltici-uygulama-kaldirdi-sertifikasyon-politikalari-degisiyod.html

** m a x icep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgozoktay -- 28 Ağustos 2014; 10:54:46 >

• İyi yapıyorlar
  • Aynen güzel uygulama. Google play gibi çöplük olmasın. Az olsun, öz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Aynen güzel uygulama. Google play gibi çöplük olmasın. Az olsun, öz olsun.
    paraların geri ödenmesi son kullanıcıya verdikleri önemi gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgozoktay

paraların geri ödenmesi son kullanıcıya verdikleri önemi gösterir

Alıntıları Göster
    google play de şöyle olsa daha iyi olacak
  • Sahte derken misal Rudy nin yazılımları da dahil mi 6tag, 6tin vs. yoksa saçma salak xx tip, xx guide tarzı yazılımlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Sahte derken misal Rudy nin yazılımları da dahil mi 6tag, 6tin vs. yoksa saçma salak xx tip, xx guide tarzı yazılımlar mı?

Rudy dahil değil
  • Kökünü kazısınlar. Milleti bu kadar zaman enayi yerine koymalarına müsaade etmeleri hataydı zaten.
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Onun gibiler dahil olsa 150000 olurdu
  • quote:

Zaten az değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Zaten az değil mi?

250 bin
  • 3. Parti uygulama 2. Partiden kullanışlıysa hiç kusura bakmasınlar. Ya adam gibi uygulama geliştirsinler yada mağazayı android store'a çevirsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

3. Parti uygulama 2. Partiden kullanışlıysa hiç kusura bakmasınlar. Ya adam gibi uygulama geliştirsinler yada mağazayı android store'a çevirsinler.

Microsoft elinden geleni yapıyor mu bilmiyorum ama bir platforma inadına uygulamalar çıkarılmıyorsa bence platform sahibi değil diğerlerinde sorunu aramak lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

3. Parti uygulama 2. Partiden kullanışlıysa hiç kusura bakmasınlar. Ya adam gibi uygulama geliştirsinler yada mağazayı android store'a çevirsinler.

Microsoft elinden geleni yapıyor mu bilmiyorum ama bir platforma inadına uygulamalar çıkarılmıyorsa bence platform sahibi değil diğerlerinde sorunu aramak lazım.

Android ve Apple kaç kere ilk benim platformuma çıkar diye teşvik verdi inanın bilmiyorum. Windows bu yarışta maalesef hiç görülmedi
  • Microsoft elinden geleni yapıyor.
    siz temel uygulamalar hariç ne indiriyorsunuz merak ediyorum ? ve bugüne kadar kimse Android ve İos karşısında Windows Phone kadar duramadı.
    örnek meego, limo bada, symbian gibi hepsi silindi.
    Benim düşüncem Windows Phone ilerleyecek, hız ve stabillik konusunda Apple'ı , kullanıcı sayısındada Android i korkutacak. (android kullanan 100 farklı marka var ama)
  • Sahtemi değil mi bilmem ama mağazadaki aptalca isimli uygulamalar beni marketten soğutuyor.Adamın teki facebook uygulaması yapmış adına FaceBook HD+ 2014 yazmış.Bunun gibi bir sürü var saçma sapan isimli tecrübesiz geliştiricilerin yaptıkları yan sanayi uygulamalar.Eğer temizlikten kasıt bunlarda dahilse iyi olur.
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    benim kast ettiğim şu. Microsoft hatalı olabilir ama o böyle bir hata yaptı diye sırtını mı döndü sizce ? mesela tango neden inatla uygulama çıkarmaz. Google ın ki tamam kabul edilebilir. king oyunları getirmez clahs of clan gelmez.

apple ea ya tonla para vermişti plants and zombies 2 geç çıksın android e diye. şimdi kim para verdi acaba tango gibi şirketlere de inadına uygulama çıkarmıyorlar.
  • quote:

benim kast ettiğim şu. Microsoft hatalı olabilir ama o böyle bir hata yaptı diye sırtını mı döndü sizce ? mesela tango neden inatla uygulama çıkarmaz. Google ın ki tamam kabul edilebilir. king oyunları getirmez clahs of clan gelmez.

apple ea ya tonla para vermişti plants and zombies 2 geç çıksın android e diye. şimdi kim para verdi acaba tango gibi şirketlere de inadına uygulama çıkarmıyorlar.

Gıgıl vermiştir, Elma vermiştir. Vermiştir biri yada kapalı sistem olması ve WP-Skype olayından dolayıdır.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Senin telefon düzeldi mi :)
  • quote:

Tek istediğim Battlelog
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.