Şimdi Ara

iOS'da videolar neden ağır yükleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iPad 1, iPad 2, iPad 4 ve iPhone 4 kullanmış ve daha sonra Note 2, Note 3 kullanmış biri olarak karşılaştığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Şuanda iPhone 6 Plus kullanıyorum ve iOS'un video oynatıcısında bir arpa boyu yol kat edemediğini görüyorum. Android'de geçmeden önce iOS ile internet üzerinden izlediğim videolarda hep bir yavaş yüklenme ve donma sorunu yaşıyordum. Bunun internet bağlantısından olabileceğini düşündüm ama Android'e geçince video oynatma ve yükleme sorunu hiç yaşamadım. Her video gayet stabil oynatılıyor ve donma yaşamıyordum. Şimdi iPhone 6 Plus'a geçtim görüyorum ki video oynatma konusunda yine sıkıntılar var. 15 saniyelik instagram videoları bile donarak parça parça oynatılıyor.

Bu sorunu iPad 1 ve iPhone 4'ten beri yaşıyorum. Yeni birşey değil. Sizde böyle bir sorun var mı acaba. Amacım iOS'u kötülemek değil ama gerçekten can sıkıcı bir durum bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donması sizce neden cihazdan olsun ki? Belki o sırada bir güncelleme oluyordur arka planda o internetinizi yavaşlatmıştır. Eski sürümlerde bazı videolarda saniye ilerlediği halde görüntü ve ses ilerlemiyordu fakat artık bu sorun da yok.

Edit: Klavye hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 24 Nisan 2015; 13:48:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Donması sizce neden cihazdan olsun ki? Belki o sırada bir güncelleme oluyordur arka planda o internetinizi yavaşlatmıştır. Eski sürümlerde bazı videolarda saniye ilerlediği halde görüntü ve ses ilerlemiyordu fakat artık bu sorun da yok.

Edit: Klavye hatası

Kardeş aynen saniye hatası da var. Mesela saniye 21'den 30'a ilerliyor sonra geri 21'e dönüyor. 3 veya 4 kere böyle tekrarlayıp ondan sonra video oynuyor. Sonra yine donuyor. Arkaplanda ne çalışabilir ki. Cihaz yepis yeni ve birşey yüklemedim. Açık uygulamaları da sürekli kapatıyorum. İnternet hızım 8MB TTNET. Ben aynı internet hızımla arkaplanda çok uygulama çalıştırmama rağmen Note 4'de yaşamıyordum. Sizce bu normal mi yani.

• internet üzerinde speed test videoları var.ip6 serisi daha yeni çıkmış s6 dan bile video yu çabuk açıyor.hatta puan veriyorlardı iphone net le ilgili bütün şeylerde ilk açan oluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

internet üzerinde speed test videoları var.ip6 serisi daha yeni çıkmış s6 dan bile video yu çabuk açıyor.hatta puan veriyorlardı iphone net le ilgili bütün şeylerde ilk açan oluyordu.

Ya o testleri geç bende iPad Air de var. Bu sorun onda da var. İphone 4'ten beri yaşadığım bir sorun. iOS 8 ile hala aynı sıkıntı varsa bence bu yazılımsal sorun veya iOS media player'i çok dandik. Aklıma başka nile gelmiyor.

• aynı sorunu bende yaşıyorum. ben android platformda denemedim ama telefon wifiye bağlıyken instagram videolarını iki saatte izleyemiyorum, videolar kesik kesik oluyor bazen süre problemi çıkıyor. bu sanırım wifiyle alakalı şuan bir yerden çekiyorum wifiyi 2 çekiyor ama bi anda gidiyor. daha sonra elimle wifiyi kapatıp açıyorum yine geliyor wifi.

anlamadığım 3g ye alınca videoları falan patır patır açıyor. sıfır sıkıntısız

• Wifiden denemedim ama 3g de iphone6 sıkıntı yaratmadı bi kez video geç başladı haricinde kesilme vs yok ablamdada iphone6 var onara sorarım ona göre editlerim...

Edit : uydunet wifide takılma yokmuş mobil veriden izlemiyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 24 Nisan 2015; 15:20:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluestacks İos için oluyor mu ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    nasıl geçelim o testleri? yapmış işte ios ta videolar hep diğer cihazlardan önce yükleniyor neyi kastettiğinizi anlamadım.hatta bende ios un player ından çok memnunum videolar hemen yükleniyor diye.ios un medya oy atıcısı quick time dır.bütün videoları anında açıyor bende.
    buyrun burdada linkler
    http://youtu.be/XE6iLdCaYkY(ip6-s6)
    http://youtu.be/Z810d7J5oE8(İp6-m9)

• sistem stabil olsunda varsın video sıkıntısı olsun

• Ios cihazlar bazı wifi larda yavaş yüklüyor hatta bi port ayarıyla çözülüyordu da tam hatırlamıyorum tabi

• Sürüm ios 7.1.2
    Dün 720p bi dizinin bikaç bölümünü tek bi kere takılmadan izledim. 25 mbps uydunet var. Bence de bi speedtest ve ping'e bakın.

• Ben de uydunet kullanıyorum ve bahsettiğiniz sorun bende de var(ip6) instagramdaki videolar uzun sürede yükleniyor. Uydunette s3 kullanırken whatsapp bildirimleri de geç geliyordu zaten. Lanet olsun uydunete

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.