Şimdi Ara

Mağazada ücretli uygulamalar hakkında bi kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İPad kullanıcısıyım aldığım ücretli uygulamalar ve müzikler Satın aldıklarım adlı bölüme geçiyor ve bütün bilgilerim,uygulamalarım silinse bile ordan tekrar bedavaya indirebiliyorum. Nokia da bu sistem nasıl ücretli uygulama yada Nokia MixRadio dan albüm satın aldığımda bütün bilgilerim silinse nasıl tekrar satın aldıklarımı ücretsiz indirebilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Uygulama, oyun için dedikleriniz geçerli ama müzikler hakkında bilgim yok, bilen biri cevaplar. Ama muhtemelen onda da aynısı olmalı.
  • MixRadio'da albüm satın alma yok ki

Uygulamalar için dedikleriniz geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

MixRadio'da albüm satın alma yok ki

Nası yok album fıyatları var ama :) ya sunu netlıge kavustursak almayı denemeyı dusunuyorum. Dedıgım gıbı olan ne anlayamadım Nokia'da da satın aldıklarım bölümü var mı yoksa satın aldıklarımız boşa mı gidiyo ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ratatu

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

MixRadio'da albüm satın alma yok ki

Nası yok album fıyatları var ama :) ya sunu netlıge kavustursak almayı denemeyı dusunuyorum. Dedıgım gıbı olan ne anlayamadım Nokia'da da satın aldıklarım bölümü var mı yoksa satın aldıklarımız boşa mı gidiyo ?

Ha tamam ben anladım dediğini ben mixradio+ üyeliğinden bahsediyordum

albümü satın alınca telefonun kayıtlı olduğu Nokia hesabına kaydediliyor oradan tekrar indirebilirsin cihazı sıfırladıktan sonra

• Ratatu kullanıcısına yanıt
    Para verip satın alınanlar diye bir bölüm yok. Önceden indirdiğiniz tüm uygulamaları görebildiğiniz bir yer var ama. Ve eğer tekrar indirmek isterseniz o uygulamayı paralıyken, önceden ödediğiniz için bedavaya indiriyorsunuz. Boşa gitmiyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanAKKIR

Para verip satın alınanlar diye bir bölüm yok. Önceden indirdiğiniz tüm uygulamaları görebildiğiniz bir yer var ama. Ve eğer tekrar indirmek isterseniz o uygulamayı paralıyken, önceden ödediğiniz için bedavaya indiriyorsunuz. Boşa gitmiyor yani.

Önceden indirdiklerimizi gorebildiğimiz yer nerde daha once görmedim nasıl bulabilirim ?

• Ratatu kullanıcısına yanıt
    https://www.windowsphone.com/tr-tr/my/purchase-history
    Bu linkte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanAKKIR

https://www.windowsphone.com/tr-tr/my/purchase-history
    Bu linkte.

Tesekkur ederim :) biraz hantal bi sistem olmus sanki bu bolumu magazanın ıcıne koysalar daha pratik olurdu bence :)

• Oraya girmenize gerek yok. Önceden aldığınız oyunu uygulamayı mağazada aratın indir diyin para istemeden direk indirir

• bende vardı baya paralı uygulama sıfırladım cihazı aynı kullanıcı adı ile girdim daha evel ipad deki gibi indirdiklerimi göremediğim için sadece hatırlayabildiklerime girip tekrar satın al dediğimde almıştınız diyip indirdi ama apple daki gibi ayrı bi sayfada geçmiş indirilenlere göremiyorsun öle birşey yok yani aklında tutucan anca öle yoksa gidiyor benim nelerim gitti :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.