Şimdi Ara

Mağazadaki uygulamalar yüklenmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mağaza da bulunan hiçbir uygulama yüklenmiyor.. Uygulamalar gözüküyor fakat yükle dediğimde "bir sorun çıktı ve bu uygulama yüklenemedi lütfen yeniden deneyin" diye hata çıkıyor.. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR10.5 -- 21 Temmuz 2013; 20:19:13 >

• Aynı sorundan bende muzdaribim:( 4 tane uygulama denedim 4'üde yüklenmedi.Uygulama yüklenemedi hata kodu olarak da 0x80073cf9 yazıyor.3'ünün simgesi bile gözükmüyor sadece skype'nin simgesi var oda skype'ye tıklayıncada çalışmıyor uyarısı verip onar seçeneği çıkıyor ama onarmıyor.Nerde hata yaptım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixallis31 -- 28 Haziran 2013; 23:38:05 >
  • crixallis31 C kullanıcısına yanıt
    Hatayı antivirüs kullanmak ile yaptın büyük olasılıkla.Win8 de birçok antivirüs sorunlu çalışıyor.Kullandığın antivirüs ün güvenlik duvarı ayarlarını kontrol etmelisin veya tamamen kaldırmalısın.Bu arada win8 de bulunan defender gayet yeterli benim düşünceme göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Hatayı antivirüs kullanmak ile yaptın büyük olasılıkla.Win8 de birçok antivirüs sorunlu çalışıyor.Kullandığın antivirüs ün güvenlik duvarı ayarlarını kontrol etmelisin veya tamamen kaldırmalısın.Bu arada win8 de bulunan defender gayet yeterli benim düşünceme göre.

Güvenlik yazılımı kurmadım windows'un anti ve güvenlik duvarı duruyo özetle:)
    http://www.windowsum.com/2013/02/24/windows-magazasi-0x80073cf9-hatasi-ve-cozumu/
    yukarıda yazanları denedim düzelmeti
    Win 8.1 64 bit kullanıyorum. 8'ken uygulama kurmaya kalkmamıştım.8.1 olunca deneyeyim dedim onuda belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixallis31 -- 29 Haziran 2013; 2:01:43 >

• crixallis31 C kullanıcısına yanıt
    8.1 in bu tip şeyler yapması gayet normal.Henüz deneme sürümü ve aynı sorunlar bende olduğu gibi başka problemler de var.Tavsiyem 8 kurmanız yönündedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebanuba -- 29 Haziran 2013; 9:10:08 >
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    8 de olmayıp 8.1'de veriyorsa sorunu sıkıntı yok uygulamalar olmazsa olmazım değil dediğim gibi deneyeyim dedim kullanmadım daha önce zaten.8.1'i genel olarak beğendim bir kaç ufak sorun haricinde onlarda 8'e geri dönmeyi gerektirecek seviyede değildi o seviyede bi sorunla karşılaşırsam geri dönerim:) Yardım için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.