Şimdiden ilginize teşekkürler.Bir yıl neredeyse bu duruma düşmemek için laptop araştırdım.pahalı olsun ama gitgel servis le bilgisayarcıyla uğraşmıyayım dedim.Müzisyenlik yapıyorum yazın 3ay sezonumuz var laptopa çok ihtiyacım vardı.2400 ytl hp pavilion tablet gt889ea satın aldım bir bilgisayarcıdan.2 ay oldu hala kullanamıyorum.param olsa yere çarpıp en dandik bi laptop almak.ihtiyacım olan itunes müzik programı.virtual dj prog ve repertuar kitap vordpad.sorun bikaç dakika sonra yada hiç belli olmuyor takılıp kapanıp açılıyor, düğünde milletin karşısında rezil oldum.Bilgisayarcı vista olduğu için programdandır deyip geçiştirdiler.üstündeki müzik programını kullandım korka korka heran kapanma korkusuyla yine yaptı.oanki pisikolojiyi düşünün.sonunda değiştirmeyi kabul etmediler 3 defa tamir görmesi gerekiyormuş.hp servise gönderdiler. tam bir aysonra aldım hd değiştirmişler ne alakası varsa.gönül rahatlğıyla tam düğünde kullanacaktımki ilk parçada şarkı ortadan kilitlendi öyle kaldı sanki huy değiştirdi panikleyip kendim kapattım.emin olduğum için cd çalarımda yoktu.evde denedim aynı busefer siz kapatıyorsunuz.açılır açılmaz gene ısınıyor.ne yapmalıyım.ne önerirsiniz.bu rezilliği iki tamir dahamı katlanayım?yada ne?bu hp ler bukadarmı berbat.onca parayı ver dert al çıldıracağım.sezonum berbat oldu.acil yardım severleri bekliyom.evdedemasaüstü windows xp kullanıyom.
öncelikle geçmiş olsun zor durumda kalmışsın.hp dünyada en çok laptop satan markadır.kalitelidirde.yalnız hp servisi meşurdur..1 aydan önce göndermezler laptopu bırak göndermesinler..1 ay geçtiğinde para iadesi isteme hakkın var...ayrıca neden tablet pc tercih ettinki 2400 ytl ye daha performanslı cihazlar bulabilirdin.