Şimdi Ara

mağdur olur muyuz acaba ? (kayıt sildirecekler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. sonuçlar bu gece de açıklanmadı ve ben henüz kaydımı sildirmedim. 4 Eylül'de kayıtlar sona erecek. yarın gidip sildirsem 4 eylüle yetişir mi bilemiyorum. bu durumda olan arkadaşlar sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

• bastan beri sizin icin endiseleniyorum en cok da abi cidden
  • ben de sildirecegim hocam. ozellikle belirtecegim hemen yok'e bildirilmesi gerektigini. ama yok capsiz bir kurum degilse bunun hakkinda unilere yazi gonderir. magdur etmiyordur umarim. bir de istanbul olacak benim, elektronik kaydı kacirmam tatsız olur biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bingeathome -- 26 Ağustos 2020; 1:57:50 >
  • bingeathome B kullanıcısına yanıt
    cidden günüm zehir oldu. Yök çapsız bir kurum mudur artık görecez hocam. dediğiniz mantıklı ama uyarı yazısı göndermis olmaları muhtemel.
  • Michel De Perneke M kullanıcısına yanıt
    yerleştirme aciklanmadan gitseniz sallamazlar pek. mesela 2 hafta önce falan anca 1 haftada yöksisten düşer. ornekleri var. ama yerlestirmeden sonra o serefsizlik yapilmiyordur diye dusunuyorum.
  • Ben de aynı durumdayım, kaç gündür korkudan geberiyorum. Şu konuyu tekrar tekrar okuyorum
  • Ben de aynı durumdayım.Kafayı yicem stresten artık.Sonuçların açıklanmasını beklicem ama.
  • _giray_ _ kullanıcısına yanıt
    sildiren arkadaşlar aynı gün içinde halletmisler işlerini hocam. bugün birisi 15 gündür sisteme düşmedi yazmis, o baya korkuttu ama sonuçlardan sonra sorun olmaz diye umuyorum
  • arkadaşlar upluyorum. bugün kayıt sildirmeye gittim , şansıma iyi bi abi vardı öğrenci işlerinde. ne zaman sisteme düşer dedim , salı günü kurulda konuşulur öyle düşer tarzı bir şey dedi. ben de şehir dışına başka bir okula kayıt yaptirmam gerekiyor , birkaç gün içinde düşmesi gerekiyor dedim. birini aradı sağolsun , yarın sisteme düşer dedi. umarım bir aksilik çıkmaz ve sistemde gözükür. öğrenci işlerine gittiğinizde biraz ağlayın, aciliyeti olduğunu söyleyin. umarım hepiniz sorunsuz halledersiniz arkadaşlar. iyi günler.
  • Michel De Perneke M kullanıcısına yanıt
    Hocam e devlete baktım anında silinmiş..
    Bi sorun olmuyo yani kurul falan hikaye.Bi bakın e devlete bence
  • madamefou kullanıcısına yanıt
    hocam nereden bakılıyor tam olarak ya bulamadım. e devlete girdim de ne diye aratmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.