Şimdi Ara

Mage'de Tooth ????? Yorum Size Kalmış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +7 hell breaker 140 flame damage hell breaker +7 tak 2 kat fazla vurursun o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Inflictum

+7 hell breaker 140 flame damage hell breaker +7 tak 2 kat fazla vurursun o zaman

bak canım arkadaşım amaç damage yapmak diil kalkan takıp defance sağlamak ve aynı andada attack yapabilmek tooth u almamızın sebebi attağımız artsın falan diye diil

not:140 diil 145 flame damage...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 12 Şubat 2007; 2:26:31 >
  • Arkadaşım Sen Bu Konuyu Acmasaydın Keşke Buradaki ArkadaşLar Fikir Alışverişinden AnLamıyorLar BazıLarı Tabi ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *NeMeSiS*

Bnce +9 wood staff daha ii

Neden dersen hem str yerine o pointleri mp we hpye wermis olursun hemde +70se 72 staff skillini kullanabilirsin

+6 toothun bi yararı olmaz..

+1
  • hiç japkoda oynamadım yani battle mage olayını bilmiyodum maradonda cs li bi mage görünce neden olmasın dedim açtım konuyu meğer bilindik bişeymiş ama öğrendiğim iyi oldu amaç buydu

bide hb flmae shard diyen arkadaşları görmezden geliyom doğru bilgiye ve bilimsel olaylara bilimsel yaklaşımlara sonsuz tşkrler
  • quote:

Neden dersen hem str yerine o pointleri mp we hpye wermis olursun hemde +70se 72 staff skillini kullanabilirsin

papersen neden hp ye verion hadi paper deilsen neden wood alıon

bu arada sen battle mage diye bişey duydunmu hiç
    +9 two handed sword alıon 90 flame damage ve str ler atack verio sana
  • Cok karısık olay.Bence aramızdan bır mage gonullu olup denesın

NOT:Gereklı ıtemlerı kendı alıcak.Gonullu demekde ki sözüm
  • strye verdik diyelim Tooth'u taktık magenin sağlam vurması için mp'ye ihtiyacı vardır

ama int yerine str ye basarsak gersini mpye basarsak normal bi int mageden daha iyi vurabilir
  • +70 magem olsa ben denerdimde daha o kadar değil
  • 3str verip tooth takabilirsin...bir arkadaşın karakter yapılandırma konusnda tank mage seçeneği vardı 3str verip tooth& cs ile aslında güzel düşünce bence
  • quote:

• mantıklı düşünce ama mage e staffdan başkası yar olmaz
  • up
  • battle mage çok fazla kullanılmayan ama var olan bir seçenek. ben bile şu anda zevkine yan char olarak mage kasıyorum battle mage olcak.

areste battle mage ler var. hem cs takıyo defans sağlam çünkü unique takılar flnda sağlam. shardlarım kırılıyodu be adama vurdumda
  • +9 wood
  • UP

•  Mage'de Tooth ????? Yorum Size Kalmış

bundaki smite hammerdi ama damage yemiyordu :))
  • @nuub kardes damage yemedigi muhakkak, sen onun vurduklarını yazarmısın?
  • valla 6,7 ay oldu ama novayla +700 filan vurmuştu resistsiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuub

Mage'de Tooth ????? Yorum Size Kalmış

bundaki smite hammerdi ama damage yemiyordu :))

damage veremediin gibi bide sen yemişsin dol daki repel pyshical attack sayesinde çok sağlammış ama adam helal olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.