ozamanlar eziktim tabii md +3 +1 rebirth ap 1480 civarı şimdi 1793 dü hack yedi char
dol+sm ilginç bu kombinasyonun maximum etkisini öğrenmek isterim anormal bir damage yedin mi bu adamdan nuub ?
en fazla 700 filan işte buz novasıylada 350-400 filan
yok damage vermiştir, combo olduğu için görünmüyo bakma sen. zaten "repel" mantığı yediği hasarın belli bir kısmının geri yansıtılması şeklindedir. mesela repel psychical attack 20 ise sanıyorum %20 anlamına geliyordu, 215 falan vurmuş ki 43 geri yansımış.
Not: 215 dmg hangi skille atıldı acaba orada? o skille normal int. mage ne kadar hasar alır? hani maksat adamın şu statları ne kadar işe yaramış onu anlamak. Bu arada +700 nova ile vurmuşsa (absolute basmıştır diye düşünüyorum) çok çok da kötü değilmiş. (en azından benim tahminimden yüksek)
215 damage buz novasının zehiri ve ona vurarken benim canım gidiyo öyle azaldı heralde :)
evet ya resimde çok azı görünüyor. ben onu restore falan sanmıştım, oysa ki hp bar yeşil boşa gitti hesaplarım [:P] ama bizde komplo teorisi bitmez. Çift nova açtıysa absolute olmayabilir.
ilginç bir düşünce ama sm+dol o kadar etkili olcanı sanmıyom hemn intci adam defansı zaten yüksektir benim mantık paper için düşünmüştüm paper olursa hem daha fazla vurur hemde cs le defans yüksek olur semi paper derecesine gelir tahminen defansı
ben böle battle mage ile ilgili topıc actım senın dedıgın battle mage olmak bıde eline cs ss alman lazım çok güzel olur son derece eglenceli hemde
UP
konuyu açan arkdaş mnatıklı düşünmüş,aynı şey ben büyük miktar para harcayarak denedim ancak nedense atak güçlü olmuyo ve 42 skili staff gerektiriyo,o yüzden deneme derim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme