Şimdi Ara

Mage'de Tooth ????? Yorum Size Kalmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mantıklı Düşünürseniz Şimdi +6 Tooht'ta 80 flame damage var mage'de str verip Elimize Tooth alsak +6 +9 wood stafftan daha çok vurmaz mı merak ediyorum
    Farzedinki mage +70 ???

• eh aynı mantik git hb tak o zaman onun flame dmg i daha fazla
  • Bnce +9 wood staff daha ii

Neden dersen hem str yerine o pointleri mp we hpye wermis olursun hemde +70se 72 staff skillini kullanabilirsin

+6 toothun bi yararı olmaz..
  • adamlar silah seçenekleri sunmuşlar class ına göre sen neden gidip farklı şeyler peşindesin
  • Senin dediğin gibi çok nadir görülen battle tipi mageler var sen ama pek iş yapamıyorlar hatta magelerin bi skilli var yakından vurunca işleyen o skille iş yapabilir sadece bana kalırsa +9 wood staff daha iyi çünkü sonuçta bi asa.
  • flame damageye yüksek ya ondan o zmn warriorlarda lycoan hammer takmasın oda int istiyo ama
    düşünsene magede +6 thoot reduce cs mantıklı geliyor ve bence daha bile sağlam olur
  • ona vercegin str pointini daha yararli $ekilde kullanirsin..elinede +9 wood alirsin daha iyi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabi mage +70 olcakya mp yi fullemiş olcak cs defansta yapar tooth hp de veriyo ohoo bana çok mantıklı geliyo hem flame damage yüksek +7 fln da olur thoot ne kadar str istiyor +7 bilen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExcPower

adamlar silah seçenekleri sunmuşlar class ına göre sen neden gidip farklı şeyler peşindesin

katılıyorum tooth magenin işine yarasaydı adamlar mageye görede yaparlardı
  • kılıç olduüğunun farkındayımda hani mantık olarak diyorum ben flame yüksek hp de verıyo yanına kalkanda alınıyo
  • Tooth işe yara 70+ mage arkadaşın dediği gibi mp fuller sonra gider biraz str verir +6 tooth reduce ve cs +1 reduce alcak kadar dağıtır ortalığı
  • Ya aslında bi yerde mantıklı fakat o zaman yeteri kadar str ye verelim sonra elimize +9 two handed sword alalım(90 flame damage) novayla +8 wood(64 flame damage) dan daha fazla vururuz ama onu da düşünmüşlerdir staff dışında herhangi bir silahın verdiği damage bonusu etki etmiyodur.dimi..
  • bence tootu al bi elinede kalkan deymeyin adamın keyfine(kalkan ss olursa tam süper olır)
    not:bu tür magelere battle mage denir ama düzgün bi bm(baatle mage) olmak için çok para gerekir
  • tooth +9 wood ve +9 wizard dan avantajlı neden azcık bi stat poıntten wazgeçiosun ve ama o flame damage (72 skılı acık deilse tabiki) o stat acığını kapatıor dier eline de ii bi kalkan alıosun. defansı yüksek çok avantaj sağlıo
  • yanlış düşünüyosunuz arkadaşlar. warriora bow vermek yada asasine axe vermek gibi bişey sizin söylediğiniz. Mage atak gücünü büyük ölçüde staffdan alır. yani siz eline staff haricinde ne tutuşturursanız tutuşturun BOŞ ELLE yaptığı ataktan farklı sonuç alamazsınız. asla staffın atğına yaklaşamaz bile. üstelik Mage in en can alıcı skillerinden STAFF skilini kullanamazsınız ki PK da çok önemli bir avantajı boşveriyorsunuz demektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FlamePaper

Ya aslında bi yerde mantıklı fakat o zaman yeteri kadar str ye verelim sonra elimize +9 two handed sword alalım(90 flame damage) novayla +8 wood(64 flame damage) dan daha fazla vururuz ama onu da düşünmüşlerdir staff dışında herhangi bir silahın verdiği damage bonusu etki etmiyodur.dimi..

K2 ONU DÜŞÜNEMEZ APTAL ONLAR APTAL
  • zengin mageler bunu yapıo bi yanda tooth bi yanda chitin shield str yi tooth dan karşılamaya çalışıo defans ta bu işin kaymağı
  • up
  • ben denedim arkadaşlar. 60 lwl magemi şu dandik silah varya sword silahı. onu takıcak kadar verdim. gerisini fullmp şişirrdim. 1700 2000 nova attım. wood staff +9 taktımm ve full mp ye verdim 3000 vurdum. arenada fr si olmayana 900 vuruyor novam.
  • +9 wood daha iyi bence
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.