Benim 51 lv pet magem var ve normalde hiçbir kalkanı tutamıyorum. Ancak en küçük kalkanı önce reduce edip +2 ye de upgarede edip istediğim damageyi de bastığımda elime alabiliyorum ve iyi bir defans veriyor. Ancak sorunum şu: Elime mage stafı alamıyorum. Kalkanı takınca staf düşüyor. İlginç ama sadece rogue staflarını alabiliyorum. Düşünsenize elinde kalkan ve +8 shard olan bir MAGE.)))))
BU NEDEMEK İSTEMİŞ YA KALKANA HEM REDUCE HEMDE DMG BASAMAZSİN ONU GEÇ KALKANA DMG BASİLMAZ KALKAN TAKİNCA STAFF HİÇ TAKİLMAZ COK İSTİYORSAN 1 STR BASAR +0 SS ALİRSİN
reduke edince damage basılabiliyormu kalkanlara?
Ne demek istediğimi izah edeyim: git bitane +1 küçük kalkan al, onu reduce et ve sonra HP bonus bas. Sonrada +2 yap. İşte bahsettiğim mage kalkanı bu.
PARDON KALKAN +5 OLUCAK
quote:
Orjinalden alıntı: cuneydk
Ne demek istediğimi izah edeyim: git bitane +1 küçük kalkan al, onu reduce et ve sonra HP bonus bas. Sonrada +2 yap. İşte bahsettiğim mage kalkanı bu.
HP veya herhangi bişey basamazsın reduke edince.
ya boşverin arkadaşlar kalkanı ne yapacaksınız staffı al dolaş...
ben anlamadım ne dediğinden
quote:
Orjinalden alıntı: sinekk
ben anlamadım ne dediğinden
walla ߀nd€ anlamadım
hayal gücünü zorluyor :P
süper genç bir yeteneksin...
quote:
Benim 51 lv pet magem var ve normalde hiçbir kalkanı tutamıyorum. Ancak en küçük kalkanı önce reduce edip +2 ye de upgarede edip istediğim damageyi de bastığımda elime alabiliyorum ve iyi bir defans veriyor. Ancak sorunum şu: Elime mage stafı alamıyorum. Kalkanı takınca staf düşüyor. İlginç ama sadece rogue staflarını alabiliyorum. Düşünsenize elinde kalkan ve +8 shard olan bir MAGE.)))))
sen neymişsin be abii
Senin statlar ne şekilde ole.
quote:
sen bence bu oyunu oynama
Kalkana reduce basarsan; Hp de basamassın + da basamasssın
Kalkanla birlikte; Staf Kullanamassın
+5e hiç basamassın
Öğreneceğin CooooooooooooooooK Şey var...
hepiniz kafasıznız kardes dalga gecmeyın adamla damage hp yada basak bısye basamazsın ama bildigim bı mage cesidi onun cok para gerekıyo söleyem kafana uyarla cebinde uyarsa yap simdi statlar kısmımı 92 str yap geri kalanı full mp ye bas. simdi str yi 92 yapmamın nedenı eline chtin sheild yada scoprıon sheild almam için elinde attack vermek için tek elli tottht sword alırsın bu kılıc ve kalkan booslardan düsre oda bı sorundur bunları yaparsan canavar gibi mage olursun hem defansı fazla olan ped mage olcan hemde paper mage gibi defensı cok az olan bi mage olcan karar ve para senin yerse yap
lvl 51 Sin Ve PET Magesin NasıL oLdun anLamadım
NOT : Arkadaşın ßiraz Tahtaları Eksik sanırım Çaktırmayın...
pet derken hani işte 160int gerisi mp cinsinden bahsedio sanırım
KAFAMDAKİ SORUYA TAM BİR CEVAP BULAMADIM AMA ŞUNA KESİN OLARAK EMİN OLDUMKİ ODA ŞUDUR: BU FORUMDAKİLERİN %90'ı BİR SORUNUN ÇÖZÜMÜNE KATKI SAĞLAMAKTAN ZİYADE HAKARET ETMEYİ MARİFET SANAN ZAVALLILARDAN İBARETMİŞ.
arkadaşlar elinde bir kalkan olan mage gördüm ama japkoda üstünde siyah chıtın wardı elinde japkoya ozel bir sılah wardı kalkanda japkoya ozel bir kalkan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme