Sorunum şu ki bir arkadaşımın magesini oynuyorum ve mageyi kendim açıp baştan beri kasmadığım için int,mp nin daha doğrusu stat point lerin doğru verildiğine şüphem var. Lvl 50 char ama haala üstüne crimson giyinemiyor . Oyunda olan yada birazdan oyuna giren yada aklında olan birisi , bir magenin fire drakeden önce açılmış bir charın stat pointlerinin kaç olduğunu yazarsanız sevinirim ben o characteri açarken bonus puanların yanlış verilmiş olabileceğini düşündüm. Yada normal mi 50 lvl bir magenin crimson giyinememesi ben rogue den alışkın olduğum için garip geliyor rogue 90 hp verince geri dex hesabı ne var ne yok giyiniyor shell hariç . Ama mage itemi var bi türlü giyinemiyor bu arada mage erkek bunuda hesaba katmalıyız .
derdimi anlatabildim umarım.
pet mageler 160 ınt gerısnıı mp verır.Bence sen onu sıfırlat sonra crımson +7 nın gıyebılecegın kadar ınt ver.su an ne kadar ıstedıgını bılmıyorum.gerısınıde mp ver.Daha sonra 160 a tamamlarsın.Ama elıxer +7 falan gıyıceksen 160 yapman lazım ınt ı
quote:
Orjinalden alıntı: yemen26
pet mageler 160 ınt gerısnıı mp verır.Bence sen onu sıfırlat sonra crımson +7 nın gıyebılecegın kadar ınt ver.su an ne kadar ıstedıgını bılmıyorum.gerısınıde mp ver.Daha sonra 160 a tamamlarsın.Ama elıxer +7 falan gıyıceksen 160 yapman lazım ınt ı
sıfırlatıver skilleri kendin ver ...
quote:
bencede boyle yap
paper olmassan elinde sağlam bi staft olması lazım elixsır yada unq elixsır gibi paper olması tavsiye ederim her servarda bulunmayabilir ama bulursan +9 veya +8 paper kıyafeti git + ünq defans takıları ile cok güçlü olursn
kardeşŞ BENce 112 ınt wer eger ki eline +7 wreth of erenionalabilecek gücün warsa1 elbiselerinde de mage hard set +8 yaparsın daha güzel olur.
adam mantıklı olarak paper yapmış mage i 60 a kadar da res yapma sen ezik kıyafetlerden giy+7 +8 artık ne bulursan . hatta abartıp onlarada mp basabilirsin ama o zaman tek atımlık canın oluyo ama katil gibi oluyosun
quote:
Orjinalden alıntı: _Pet_Mage_
quote:
bencede boyle yap
bencede böle yap ama papper daha ii
bence 60 dan sonra ınt daha ii ben su an pet mageyım çok da memnunum
intci olunca gücünde belirgin bi fark oluyor o yüzden bence en az 62 lvl intci ol 62 skili açığını kapatır(%30 atack arttırıcı)
quote:
Orjinalden alıntı: XxXfrostXxX
intci olunca gücünde belirgin bi fark oluyor o yüzden bence en az 62 lvl intci ol 62 skili açığını kapatır(%30 atack arttırıcı)
olmayan attağın %30 u
yardımlarınız için saolun kıyafetlerinin ucuzluğu sebebince paperliği seçtim +7 bastım takım hemde mp tek atımlığım ama etkiliyim birazda böyle dolanıyım ortalıkta 60 ta nova ile daha güzel olacaktır.
paper olma bence ardreamde townda otururken spike towna yatarsın çok küfür edersin ben pet mage im bazen 3 rogue la aynı anda kapıştığım oluo onların beceriksizliği ama yinede yatıramıolar paper olursan hiç şansın yok adam stealth la arkandan gelip teke alıo, pet 60 olunca complete leri giyersin roguedan farkın kalmaz beni fikrim tabi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme