Şimdi Ara

mage mi??priest(bp) mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan yeni açılacak serverı bekliyorum(ara verdim diyebiliriz) ama yeni serverda pri(bp) mi açsam mage mi bir türlü karar veremiyorum...Mage vslerde kötü toplu olarak iyi örn:nt ve nt bana çok zevk veriyor
    bp ise vslerde iyi çok güsel gördüğüm bpler war gerçekten harikalar... her ikisindende zevk alacagıma inanıorm ve herhangi birisine başladıgımda geri dönüşü olmayacak onu kasacam ne olursa şimdi sizden yardım istiyorum + larıyla -leriyle her ikisininde ve yorum yapıp sonuç olarak mage yada priest hangisini seçtiginizi yazarsanız sevinirim
    yorumlarınızı lvlları 70+ şeklinde degerlendiriniz...
    not:mage pet(eger açarsam)
    pri:full plate bp olacaktır(eger acarsam:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guesttest2012345 -- 1 Şubat 2008; 0:01:20 >

• bp aç bence cure,heal,buff,debuff vs.. var bp de
    magede bunlar yok partyce takılman lazım öylede sğalm parti olması lazım np kasman için
    bp 72 skili manyak zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MeMeNto_

bp aç bence cure,heal,buff,debuff vs.. var bp de
    magede bunlar yok partyce takılman lazım öylede sğalm parti olması lazım np kasman için
    bp 72 skili manyak zaten
    sorun 72 bp kasmak sıkılmam kasarım dersen 4ever bp

ama biraz hızlı kasayım dersen aksiyon dolu bi oyun için 4ever mage

priest oynamak zor zanaat magede ayrı bi emek istiyo tabi

mage daha aksiyonlu bence
  • quote:

bp 72 skili manyak zaten
    priest açman daha mantıklı ister bp olsun ister int. magem var şu anda ve ciddi anlamda np kaynağı warior ve asaslar için. yeni gelecek patchler ile bence magelerin ya defans özellikleri yada skilleri biraz daha güçlendirilmeli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacahuete

priest açman daha mantıklı ister bp olsun ister int. magem var şu anda ve ciddi anlamda np kaynağı warior ve asaslar için. yeni gelecek patchler ile bence magelerin ya defans özellikleri yada skilleri biraz daha güçlendirilmeli..

Alıntıları Göster
    upp yorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guesttest2012345

upp yorum...

Alıntıları Göster
    62 ye kadar int olursun item yaparsın bosslara gidersin herclan sana yalvarır tapar adeta hele iyiysen ama mage olursan ne itemin olur ne başka bişeyin anca exp :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

62 ye kadar int olursun item yaparsın bosslara gidersin herclan sana yalvarır tapar adeta hele iyiysen ama mage olursan ne itemin olur ne başka bişeyin anca exp :S

Alıntıları Göster
    ben str priestleri sevmiyorum, vs de iyiler ama çok dayanıksızlar pk esnasında onların malice attığı adamı başkaları kesiyor ve karışık karışık 2-3 kişiden attack yiyince anında yatıyorlar. Şimdi +70 olup fp giysen bile kardeş yeni serverda oynuyacağın için dd demek chitin demek, chitin giyince de zaten int oluyorsun. Eğer çok iddalı değilsen sağlam uniqler(iron set, dual roc, dual we) dizemiyeckesn str priest hüsran olur.

Mage'i zaten tartışmaya gerek yok, heleki pet mage demişsin, üstte yazdığım dayanıklılık konusu burda da geçerli ve pet mage doğru tercih olur. Mage ile ilgili olumsuz söylüebileceğim tek şey; yeni bi servera giriyosan karakterinin bol bol boss kesmeye hazır olması lazım magele pek boss kesilmez. Bilemiyorum zor seçim son kararı sen vericeksin, ben kendi düşücelerimi yazdım umarım yardımı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: pwner

ben str priestleri sevmiyorum, vs de iyiler ama çok dayanıksızlar pk esnasında onların malice attığı adamı başkaları kesiyor ve karışık karışık 2-3 kişiden attack yiyince anında yatıyorlar. Şimdi +70 olup fp giysen bile kardeş yeni serverda oynuyacağın için dd demek chitin demek, chitin giyince de zaten int oluyorsun. Eğer çok iddalı değilsen sağlam uniqler(iron set, dual roc, dual we) dizemiyeckesn str priest hüsran olur.

Mage'i zaten tartışmaya gerek yok, heleki pet mage demişsin, üstte yazdığım dayanıklılık konusu burda da geçerli ve pet mage doğru tercih olur. Mage ile ilgili olumsuz söylüebileceğim tek şey; yeni bi servera giriyosan karakterinin bol bol boss kesmeye hazır olması lazım magele pek boss kesilmez. Bilemiyorum zor seçim son kararı sen vericeksin, ben kendi düşücelerimi yazdım umarım yardımı olur.

Alıntıları Göster
    sıfırdan kascaksan mage derim.. Lvl 80 mage kadar zevk almazsın bpden.. özellkle savaşlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

sıfırdan kascaksan mage derim.. Lvl 80 mage kadar zevk almazsın bpden.. özellkle savaşlarda

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

zaten oyunu oynamamın amacı zevk ve nt ye savaşta ortaya basılınca lunara falan atmayı çok seferim işte sonuç olarak vs player olarak bp yi seçtim toplu olarak zaten mage o yzden bp mi mage mi die sordum 1de item nasıl yapacam hiç bilmiorm bileniniz warsa yeni serverda başalmış mage nasıl item kasacaımıda söler ise mage açmayı düşnüorm sanırım karar verdim sanırım...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

zaten oyunu oynamamın amacı zevk ve nt ye savaşta ortaya basılınca lunara falan atmayı çok seferim işte sonuç olarak vs player olarak bp yi seçtim toplu olarak zaten mage o yzden bp mi mage mi die sordum 1de item nasıl yapacam hiç bilmiorm bileniniz warsa yeni serverda başalmış mage nasıl item kasacaımıda söler ise mage açmayı düşnüorm sanırım karar verdim sanırım...

Alıntıları Göster
    bp kasarsan item yaparsın.Bowldaki bossları kessen yeter sana.Ama lvl istersen mageden hızlısı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: NarniaOfCronicleS

bp kasarsan item yaparsın.Bowldaki bossları kessen yeter sana.Ama lvl istersen mageden hızlısı yok

Alıntıları Göster
    bpye iron set ve defens lazım.buda demekki para lazım demek oluyor.ama bir mage ordusu itemsizde olsa tehlikelidir böle düşün...
  • quote:

bp 72 skili manyak zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

bp 72 skili manyak zaten

4 warriora karşı 1 mage vs yaparken gördün mü sen? hepsini yedi. Her zaman 160 Int Mage derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

bp 72 skili manyak zaten

4 warriora karşı 1 mage vs yaparken gördün mü sen? hepsini yedi. Her zaman 160 Int Mage derim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

bp 72 skili manyak zaten

HÖNK!! kuzenimin charında görmüştüm 73 lvl mage i wardı oqqo manesde çok saglamdı warrior kaçıodu kitleyip öldürüyodu kuzenim gerçekten çok saglam olabiliyorlar angeluso war bir videosunu izledim ama o 80 yani 80 olunca dogal olarak o kadarda olsun diyesi gelior insanın ama büyük ihtimal mage açacam yorumlarınız için ty devam!!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

bp 72 skili manyak zaten

HÖNK!! kuzenimin charında görmüştüm 73 lvl mage i wardı oqqo manesde çok saglamdı warrior kaçıodu kitleyip öldürüyodu kuzenim gerçekten çok saglam olabiliyorlar angeluso war bir videosunu izledim ama o 80 yani 80 olunca dogal olarak o kadarda olsun diyesi gelior insanın ama büyük ihtimal mage açacam yorumlarınız için ty devam!!!

Alıntıları Göster
    heyecan için mage

• ups!
  • quote:

ups!
    MAge Kasıyorum Hç Sıkılmıyorum Cok Güzel Kasiliyor Tavsiye Ederim Hele mage 72 sikili ile lr veya flame ise dagıtır bunu bil
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi_internet

MAge Kasıyorum Hç Sıkılmıyorum Cok Güzel Kasiliyor Tavsiye Ederim Hele mage 72 sikili ile lr veya flame ise dagıtır bunu bil

Alıntıları Göster
    Özellikle 75 lvl bir debufferın olduğunda keyfi alıyorsun.Dağ gibi warıorlar super parazite yiyince yamuluyor.Bunun dışında o lvl da torment malice hellis sub site her şey açılıyor.Ancak kitap bas yok str bas kenidne heal yap combo yap cure at arada zart zurt.Oynaması çok zor ama çok keyifli. Benim arkadaşım full debufeer onu izlemek şiir dinlemek kadar güzel inanın.Saygılar Anjante

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Özellikle 75 lvl bir debufferın olduğunda keyfi alıyorsun.Dağ gibi warıorlar super parazite yiyince yamuluyor.Bunun dışında o lvl da torment malice hellis sub site her şey açılıyor.Ancak kitap bas yok str bas kenidne heal yap combo yap cure at arada zart zurt.Oynaması çok zor ama çok keyifli. Benim arkadaşım full debufeer onu izlemek şiir dinlemek kadar güzel inanın.Saygılar Anjante

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: farmakoloji

güzelde lvl 75de vsye girerken parasite atılmaz heal basılmaz... yani yapmam öle şeyler ama yinede bp iyidir birde mage için yorumunu dinlemek isterim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farmakoloji

güzelde lvl 75de vsye girerken parasite atılmaz heal basılmaz... yani yapmam öle şeyler ama yinede bp iyidir birde mage için yorumunu dinlemek isterim

Alıntıları Göster
    yeni serverda priest başlamanin avantajlari var.
    örn 60 olunca yeni serverda pot yapip satmak iyi para getirir ve merchanttan ucuzada item cekmiş olursunuz.
    bence bp ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

örn 60 olunca yeni serverda pot yapip satmak iyi para getirir ve merchanttan ucuzada item cekmiş olursunuz.
    bence bp ol.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

bence bp ol.

öff herkes farklı dior napacam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.