Şimdi Ara

mage mi??priest(bp) mi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: komanchii

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

yeni serverda priest başlamanin avantajlari var.
    örn 60 olunca yeni serverda pot yapip satmak iyi para getirir ve merchanttan ucuzada item cekmiş olursunuz.
    bence bp ol.

öff herkes farklı dior napacam

sen beni dinle hayatini yaşa.
    mage actiğinde boss kesemeyeceksin
    millet boss kescek item elde etcek sen kös kös bakacaksin.
    yeni serverda bosslar cok önemli insanlar lwllari cz ye girmeye yetince cz ye iniyor arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 1 Şubat 2008; 15:17:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

bp aç bence cure,heal,buff,debuff vs.. var bp de
    magede bunlar yok partyce takılman lazım öylede sğalm parti olması lazım np kasman için
    bp 72 skili manyak zaten

4 warriora karşı 1 mage vs yaparken gördün mü sen? hepsini yedi. Her zaman 160 Int Mage derim.

sende mage ıce mi olmalı fr mi 160 int mage
  • wallaha kardes ınt cıyım 59 lwlım ares adream herkez tanır ama fakırım....:D

quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

62 ye kadar int olursun item yaparsın bosslara gidersin herclan sana yalvarır tapar adeta hele iyiysen ama mage olursan ne itemin olur ne başka bişeyin anca exp :S
  • sonuç olarak mage itemleri daha ucuz yani bp olup da bütün paramı itemlere yatırırım mage olupda mesela rom200m roc 700m logos piyasasınagöre sölüorm..Dünden itibaren mage kastım 30 lvl bide priest kastım
    mage kasması gerçekten çok zevkli oldu.priestde biras prty aradım :( büyük bir olasılıkla mage açarım parassızlık sorun deil
  • up!!!
  • maqede ıtem olsun expde kasarsın pk da yaparsın ama bp de ıtemlerın ıyı olması lazım pk yapabılmek ıcın def can az olacaqı ıcın ııyı ıtem yapman lazım we maqe cok zewk werıyo asırı nt lerde dedıqın qıbı cok zewk werıyo ama vs lerde fazla dayanamıyosun ıyı oyn amayı bılmıyorsan prıest ıse vs lerde iyidir malıce vs.. ama bana sorarsan bp kas
  • quote:

Orjinalden alıntı: D3ViLLoRD

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

bp aç bence cure,heal,buff,debuff vs.. var bp de
    magede bunlar yok partyce takılman lazım öylede sğalm parti olması lazım np kasman için
    bp 72 skili manyak zaten

4 warriora karşı 1 mage vs yaparken gördün mü sen? hepsini yedi. Her zaman 160 Int Mage derim.

sende mage ıce mi olmalı fr mi 160 int mage

level 80'e kadar farketmez. Hangisiyle daha rahat level kasabiliyorsan o ol. Ben Flame Ice olurdum. Level 80'de Lightning olurdum.

• mage tam aksiyon hemde asas geliyor bir koyuyor 1500 arkadan 800 1000 ne gelirse kaldı 500 can zati işte sen o anda 51i atmış oluyorsun adamda ezik damageler vururken 500 canda yaşam savaşı veriyorsun adamı adam çok sağlamsa o 500 canında kalmamış ölmüşündür geriye sağlamlığına göre kalan canla 56 asılmaya başlıyorsun eğer adamın atağı ve resistantı düşükse alırsın yok yüksekse yatarsın

şaka gibi gelebilir ama 58 paperla bunları yaşıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBlueWolf

mage tam aksiyon hemde asas geliyor bir koyuyor 1500 arkadan 800 1000 ne gelirse kaldı 500 can zati işte sen o anda 51i atmış oluyorsun adamda ezik damageler vururken 500 canda yaşam savaşı veriyorsun adamı adam çok sağlamsa o 500 canında kalmamış ölmüşündür geriye sağlamlığına göre kalan canla 56 asılmaya başlıyorsun eğer adamın atağı ve resistantı düşükse alırsın yok yüksekse yatarsın

şaka gibi gelebilir ama 58 paperla bunları yaşıyorum

muahaha senin yorumuna sadece gülerim herhangi 1 asas bana pet ken hatta paperken 1500 wursun ben oyunu bırakırım...arddreamda dual shard +7 dual rol wp+1li adam pet mage e max 600 wuruor spike ile şahit oldum
  • arkadaşlar 3 tane arkımla beraber 1 i pri dierleri mage bende mage açacagım karar werdik beraber kasacaz sizce hangi ırk olim ve akarada hangi ırk üstündü söler misinz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.