Şimdi Ara

Mage Rehberinde Tarihi Damga.Sıfırdan Yazıldı! Renkli Baskı Ve Ayrıntılı Anlatım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
6
Favori
65.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sametaksu

59 level bir tam int mage için stat dağılımı ne olmalı sizce ?

Kıyafet giyene kadar int ( 160 ) gerisi Mp
  • Çok eksik nokta var.Zaten bir çok madde diğer rehberler de hemen hemen mevcut. Vizeler bittikten sonra daha çok yeni başlayanlar için değil de hali hazırda mage oynayanlar için bir rehber hazırlamayı düşünüyorum. :) Yeni başlayanlara da tabiki yönlendirme ve tavsiyeler vermeyi unutmam umarım ^^.
  • aradan kac yıl gecmis ya :D o zamanlar bende ko oynardım artık bıraktım cok önceden :d
  • İce mage oynuyorum int mage 63 levelim en iyi silah ne olur chotic mi ? Garp +7 +8 mi ne tavsiye edersiniz ? takılar +2 Shio Tears yapıcam iyi olurmu belt ve kolye ve küpeler ne olmalı lütfen yardım
  • Oldukca iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme yokmu ;) mageydim hep ronarkda ve şuan orionda..

• Cok guzel eline saglik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exp kasarken yüksek dmg vurmak için flame-glacier bir mage hangi takıları önerirsiniz? Fazla Abartmadan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: malaybey

Exp kasarken yüksek dmg vurmak için flame-glacier bir mage hangi takıları önerirsiniz? Fazla Abartmadan :D

+1 +2 +3 Flame Ring
    +1 +2 +3 Light belt of Life
    +1 +2 +3 Lkp (60+ isen)

durumuna göre hangisini alırsan o kadar damage'in olur.
  • Yeni bi güncelleme daha gerek

• Eskiden glacier mage pk da hiç is yapmıyordu, takıların çoğu glacier res verdiği için. Bu durum hala devam ediyor mu.

• Beyler +7 hell blood ile +6 woe den daha az dmg vuruyorum int mage im bu rehbere göre daha fazla vurmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

Beyler +7 hell blood ile +6 woe den daha az dmg vuruyorum int mage im bu rehbere göre daha fazla vurmam lazım

Staff giriyosan hell bloodb , daha çok nova atıyorum diyosan woe alıcaksın. hell blood staff silahıdır 72 açık değilse woe ile takılman daha doğru
  • malaybey M kullanıcısına yanıt
    arkadaş saçmalamış. exp için damage takıları crystal takılardır. crystal belt, crystal pend, crystal earring, agate earring, yüzüklerin hepsi iyi. ben fr takıyorum, crystal ring de olur rom da.
  • Eline emeğine sağlık fav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.