Şimdi Ara

Mage Rehberinde Tarihi Damga.Sıfırdan Yazıldı! Renkli Baskı Ve Ayrıntılı Anlatım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
6
Favori
65.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rashta

quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

quote:

Aztec Gold Cinsi Stafflar : Aslında herkes bunu en iyi özellikte olan staff zanneder.Fiyatıda en pahalı olan mage staffıdır.Fakat inceliklerini kimse düşünmez.Bu staff patladıgı anda rakip pot basamaz ve her heal ve minor bastıgı anda 2000 küsür net damage alır.Staffın patlamasından dolayı ölen kişiden np puanı gitmez.Öldüren kişiyede np gelmez.Ayrıca Juriad gibi eventlerde staff patlamasından ölen ırktan sayı gitmez , öldüren ırkada sayı gelmez.Sadece patlayarak o rakibi zone dışı bırakır.Bu yüzden hiçbir zaman bu stafftan yana olmadım.Zaten patlamadan ölen kısıde öldüren kısının adı yazmıyor.Kendi kendini öldürmüş gözüküyor.

Dostum çok güzel bir yazı olmuş hem yeni başlayanların hem ilgisi olanların okumasi gereken bir yazı. Fakat aztec gold cinsi stafflar konusundaki yorumuna katilmiyorum. Priest'e patlaması halinde priestler kendilerini öldürmemek için tekli heal skilleri basamazken party skillerini de kullanamayacak 1 priesti partiden düşürmüş olacaksiniz bu şekilde. Bana kalırsa bu staffların sıralaması aztec gold>kaul>undefeatable . Teşekkürler güzel bir rehber olmuş :)

Yalnız o özellik cure ile siliniyor dostum.Bu yüzden priestler üzerindede bir etkisi yok diyebiliriz.Çogu priest bunu bilmedigi için ölüyor ama ileriki zamanlarda ayıkacaklarını sanıyorum.

Arkadaslar son yazılara dogru gözlerimin yoruldugunu ve yazım yanlısları yapabilecegimi söyledim ve hepinizden özür diledim neden dalga geçtiginizi anlamadım.

Olumlu yorumlar cogunlukta oldugu ıcın mutluyum tesekkur ediyorum herkesin yüreğine saglık.

Hocam bende şu an scorching 7 var. ve base kasmayı düşünüyorum. Sanırım Serverda dd 25 yok. varsada çok pahalıdır. Hell Blood alırsam. damagelerim artar mı? şu an 60 level dayım. scorchingin verdiği healt ve dd yi yoksayıp. hellblood almalı mııyım

• quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

quote:

Aztec Gold Cinsi Stafflar : Aslında herkes bunu en iyi özellikte olan staff zanneder.Fiyatıda en pahalı olan mage staffıdır.Fakat inceliklerini kimse düşünmez.Bu staff patladıgı anda rakip pot basamaz ve her heal ve minor bastıgı anda 2000 küsür net damage alır.Staffın patlamasından dolayı ölen kişiden np puanı gitmez.Öldüren kişiyede np gelmez.Ayrıca Juriad gibi eventlerde staff patlamasından ölen ırktan sayı gitmez , öldüren ırkada sayı gelmez.Sadece patlayarak o rakibi zone dışı bırakır.Bu yüzden hiçbir zaman bu stafftan yana olmadım.Zaten patlamadan ölen kısıde öldüren kısının adı yazmıyor.Kendi kendini öldürmüş gözüküyor.

Dostum çok güzel bir yazı olmuş hem yeni başlayanların hem ilgisi olanların okumasi gereken bir yazı. Fakat aztec gold cinsi stafflar konusundaki yorumuna katilmiyorum. Priest'e patlaması halinde priestler kendilerini öldürmemek için tekli heal skilleri basamazken party skillerini de kullanamayacak 1 priesti partiden düşürmüş olacaksiniz bu şekilde. Bana kalırsa bu staffların sıralaması aztec gold>kaul>undefeatable . Teşekkürler güzel bir rehber olmuş :)

Yalnız o özellik cure ile siliniyor dostum.Bu yüzden priestler üzerindede bir etkisi yok diyebiliriz.Çogu priest bunu bilmedigi için ölüyor ama ileriki zamanlarda ayıkacaklarını sanıyorum.

Arkadaslar son yazılara dogru gözlerimin yoruldugunu ve yazım yanlısları yapabilecegimi söyledim ve hepinizden özür diledim neden dalga geçtiginizi anlamadım.

Olumlu yorumlar cogunlukta oldugu ıcın mutluyum tesekkur ediyorum herkesin yüreğine saglık.

Hocam bende şu an scorching 7 var. ve base kasmayı düşünüyorum. Sanırım Serverda dd 25 yok. varsada çok pahalıdır. Hell Blood alırsam. damagelerim artar mı? şu an 60 level dayım. scorchingin verdiği healt ve dd yi yoksayıp. hellblood almalı mııyım

Mana da önemli senin için.Ws atarken mana çabuk biterse hp ile mp arasında kalırsın 3sn nin bile sana bir sürü etkisi var.Ayrıca hell blooddaki resistantta magelerden koruyacaktır ( fr magelerden ) Birde hell bloodda iyi kombo cıkartırsın scorchingde yaklasık 5 vurdugunun 3 tanesi seker skill boşa gider hıc sc alma zaten fiyatlardada belli hangi staffın iyi oldugu.

Dd25 den tasaruf edicem derken az damage atarak atagından kaybedersin bunları göz önünde bulundurmalısın.

Gözle görünür şekilde damage artması olmayabilir tabi ama hell blood daha iyi iş görür emin olabilirsin.

Serverınızda sağlam mageler varsa +80 ( ardream değil onlar fazla birşey bilmiyor ) onlarada sorup fikir alabilirsin.Sc mi hell bloodmu de hell blood diyeceklerdir.Ama gerçekten iyi oyunculara sor cogu birşey bilmiyor cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 21 Temmuz 2011; 18:07:51 >

• yeni yapacağım mage pt için lazım olucak.

rezerv.
  • ben asas kullandığım rağmen baştan sona okudum ve bundan sonra özellikle +70 mageler dahil bütün magelere daha dikkatlı olcam. Basede bir mage görsem aha kaçmaz np diye bakıyordum bütün fikirlerim değişti. :) mage playerler inş fazla okumazlar bunu :):)
  • Çok teşekkürler gerçekten çok güzel olmuş
  • @Rashta
    Çeliskide kaldim light mage e (base) +8 elixir mi +7 elysium mu? Ilerde Chaotic +8 alacagim idarelik olarak.
  • Ustam 83 level mage skill dağılımindan bahsedermisin? Pk ve exp için ayri ayri.
  • Stat olarak 160 int gerisini mp vermemi söylemiştiniz ama bu şekilde hp çok az oluyor
  • Giydigin Complete set sayesinde defansin artiyor. Dolayisi ile HP den daha cok ihtiyacin olan defansin olur. Kabaca +8 Complete Set giyidigni varsayarsak ve takilari +1 degerinde kabul edersen olmesi digerlerine gore cok zor olan bir mage sahibi olursun.
    Senin mage kac lvl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Giydigin Complete set sayesinde defansin artiyor. Dolayisi ile HP den daha cok ihtiyacin olan defansin olur. Kabaca +8 Complete Set giyidigni varsayarsak ve takilari +1 degerinde kabul edersen olmesi digerlerine gore cok zor olan bir mage sahibi olursun.
    Senin mage kac lvl?

80 lvl,8 crimson set ve ayrıca dd7 kafalık,iron neck,glass belt,dual shio 2(yakın zamanda +3 lücem),dual old sse(10 health 20 def verdiği için lkp2 den daha iyi geldi özelliği) staff olarakda kaul molok +8 var.

80 lvl olduğum için krovaz set dizmedim.İlerde 83 chara falan geçersem üstünde çöp diye kalmasın diye.Complete set 8 dizecektim satan yok.

+6 krovaz set dizecektim 80 def fark var crimson 8 le o yüzden gerek duymadım.7 krovazıda yukarıda belirttiğim nedenden dolayı tercih etmedim.

Gerçi walkry ve yeni kanatlardan takacağım için kimse crimson giydiğimin farkına bile varmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 29 Temmuz 2011; 10:20:16 >

• Cok guzel. Sana bir onerim var. Biraz dusunup degerlendir istersen ; IN yerine EP +2 veya +3 yap eger yaparsan Glass Belt i Iron Belt ile degistir ama. LKP +1 (+0) almanda fayda var bir tane al ve dene istersen. 80 lvlda 1 HP nin kac healt verdigini tam bilmiyorum ama toplamda 100 den fazla farketmez. Resist desteginden oturu LKP tercih edilebilir.
    Sizin serverda meele baskinsa eger LKP yerine SSE illaki daha faydalidir ama tek dolasmadigini varsarayarsak sorun olacagini sanmiyorum. Set olarakda Crimson idare eder. Iyi dusunmusun bu ayrintiyi.
  • 80 lvl magede 1 healt bonus 14.5 hp ye denk gelir
  • quote:

Cok guzel. Sana bir onerim var. Biraz dusunup degerlendir istersen ; IN yerine EP +2 veya +3 yap eger yaparsan Glass Belt i Iron Belt ile degistir ama. LKP +1 (+0) almanda fayda var bir tane al ve dene istersen. 80 lvlda 1 HP nin kac healt verdigini tam bilmiyorum ama toplamda 100 den fazla farketmez. Resist desteginden oturu LKP tercih edilebilir.
    Sizin serverda meele baskinsa eger LKP yerine SSE illaki daha faydalidir ama tek dolasmadigini varsarayarsak sorun olacagini sanmiyorum. Set olarakda Crimson idare eder. Iyi dusunmusun bu ayrintiyi.

Neden iron neck yerine ep+2? Ben crimson giydiğimden def diğer magelere göre az oldu bu yüzden anti def olsun diye iron neck tercih etmiştim.

Serverda ep+3 çok pahalı ama ep+2 alablrm neck + gb verip.
  • Magelerle kaçamak oynayacaksan ep , ataker pt ile takılcaksan in , ben 2 sinide yaparım diyorsan in .
  • Bende bişey sorucam 79 lwl magem varda kaul molok mu +8 garpmı iyi gider aradaki fiyat farkıyla krowazları +7 tamamlarım diyorum yada takıları + larım arada uçurum kadar fark varmıdır? molokta - 65 def cabası?
  • @efege
    Evet EP3 gereksiz pahali ama +2 sine sadece IN verip alman cok kolay. Anti def bir anlamda iyi olsada Mage oldugun ve Glacier oldugun icin illaki rakibe uzak durman gerek yani mumkun oldugunca uzakdan calismalisin. O yuzden EP sana HP ve Resist yonunden avantaj saglar. Clan arkadaslarindan birinden takaslarayak kullan ve test et. IN den fazla da verme eger alacaksan. Hatta EP +2 +gb vermesi yonunde baski yaparsn avantajlida olursun.

@Cém
    Simdilik Garp gidip Krowazlarini tamam. En son hedefin Molok olursa daha rahat kasarsin.
  • quote:

@efege
    Evet EP3 gereksiz pahali ama +2 sine sadece IN verip alman cok kolay. Anti def bir anlamda iyi olsada Mage oldugun ve Glacier oldugun icin illaki rakibe uzak durman gerek yani mumkun oldugunca uzakdan calismalisin. O yuzden EP sana HP ve Resist yonunden avantaj saglar. Clan arkadaslarindan birinden takaslarayak kullan ve test et. IN den fazla da verme eger alacaksan. Hatta EP +2 +gb vermesi yonunde baski yaparsn avantajlida olursun.

@Cém
    Simdilik Garp gidip Krowazlarini tamam. En son hedefin Molok olursa daha rahat kasarsin.

Şimdi shio +2 lerimi +3 ledim.İron neck imi sattım.Ep+3 çok pahalı olduğu için dediğin gibi +2 alıcam.
  • EP alacaksan mevcut Glass Belti , Iron Belt ile degistir. Staff ida Krowaz +7 (Undefeatable haric hepsi) yada Garp +8 yap. Armor icin acelem etme +8 Complete hayli hayli yeter ama zamanla yaparsin onu. Illaki vardir sizin serverda.
  • quote:

EP alacaksan mevcut Glass Belti , Iron Belt ile degistir. Staff ida Krowaz +7 (Undefeatable haric hepsi) yada Garp +8 yap. Armor icin acelem etme +8 Complete hayli hayli yeter ama zamanla yaparsin onu. Illaki vardir sizin serverda.

Staff zaten +8 kaul molok şuan.Crimsonları bir süre değiştirmem herhalde.Ama dediğin gibi glass ı iron belt yapabilirim.
  • Iyiymis. Bende su 60 li lvllardan bir kurtulsam Krowaz Staff gidecem ama hala surunuyorum 60 larda :( Benim Buildde seninki gibi olacak.
    2x LKP +3
    2x FR +2 (yada +3 yapabilirim)
    EP +2
    Iron Belt
    +8 Complete Set
    +8 Hell Blood yada +7 Fulitol serisi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.