Şimdi Ara

Mage Rehberinde Tarihi Damga.Sıfırdan Yazıldı! Renkli Baskı Ve Ayrıntılı Anlatım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
6
Favori
65.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +9 elixir konusunda yorumlarınız neler?

+80 için elixir 9 yanına ne armor kullanılmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

+9 elixir konusunda yorumlarınız neler?

Normal item hicbir class icin onermem. INT mage icin onerim Krowaz Stafflari > Hell Blood,Garp veya Elysium > Scorching,Oasis,Chaotic > Elixir seklinde olur. Elixir +9 zaten +7 Krowazla es degerde AP sahibi. Fiyat farkini bilemeyecegim ama tavsiyem oncelik olarak Unique itemlardir.
  • foruma girince bu konuyu hep '' Tarihi Damage '' olarak okuyordum . Daha yeni farkettim tebessüm oldu
    bir an .
    yararlı bir topic
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

+9 elixir konusunda yorumlarınız neler?

Normal item hicbir class icin onermem. INT mage icin onerim Krowaz Stafflari > Hell Blood,Garp veya Elysium > Scorching,Oasis,Chaotic > Elixir seklinde olur. Elixir +9 zaten +7 Krowazla es degerde AP sahibi. Fiyat farkini bilemeyecegim ama tavsiyem oncelik olarak Unique itemlardir.

Sorumun yanıtını verebilirseniz memnun olurum

• 7 krovaz set işyi gider
    9 elixer
    dual fr 2
    i.neck-ep2-3
    glass belt
    dual lkp 2 buglu 3
  • quote:

1) Mage lerde giysi ve takilardaki MP bonus iptal edilmisdi ama Scroll ile gelem MP den haberim yok. Muhtemelen ediyordur ama 15MP karsiya 100damage fazla vurmaz o kadar etkili olacagini sanmiyorum.
    2) Attack Scroll sadece staff vurusuna etki eder verdigin elemental damage e etki etmez. Bunu kendine wolf bastirip da deneyebilirsin.
    3) Soruyu anlamadim ama elinde kalkan varken sen buyu kullanirsan buyu gucun duser hatta kalkani cikartip staffsiz vurmanla ayni etkiyi gosterir.

4) Nerde kaldin saglam bi priye ihtiyacimiz var :D

Edit:
    @iade
    Bahsini ettigin base oranlar. Benim soylemeye calistigim INT in bu oranlar uzerinde % olarak artis saglamasi. Yalniz ufak capta degisiklikler oldugu icin dikkatli bakmadan gormek zor olur. Light ve Glacier da sure etkilemez ama kilitleme ve yavaslatma oranlarini % olarak artirir. Flame de ise yanma oranindaki damage i etkiler. Bununla ilgili cok guzel ve saglam oldugunu dusundugum bir kaynak vardi ama suan bulamiyorum onu. Hatta 1800 patchlerden sonraki hallerini ve oranlarini gosteriyordu.

@GurcellOnline
    O kadarini bilemem ama biz blizzard yiyen adamla ice nova yiyen adami yaristirmistik. Blizzardi yiyen ondeydi :D Senin dedigin de dogru ama ben biraz farki anladim sanirim.

• Tabiiki 75+ icin Krowaz Set alinmali. Sonrasinda Stafflar dedigim gibi siralanmali. Yani
    Krowaz Stafflari > Hell Blood,Garp veya Elysium > Scorching,Oasis,Chaotic > Elixir (ayni + larda ustunluk sekli boyle.)
    Ozetlemek gerekirse +9 Elixir dense siralamadaki unique lerden birini al varsin +7 krowaz vetya digerlerinin +8 i olsun pisman olmazsin. Elixir zaten varsa kullan ama illaki saydigim unique lerin +7 veya +8 i ile deneme yap o zaman kendin karar verirsin.
  • +9 Elixir bence base mage icin daha uygun. Cz icin ozellikle fulitol molok faun cok uygun -70 def acigini krowaz zirhlari ile cok rahat kapabilirsin. Kendi hayranligim acisindan ozellikle Kaul olanlari tavsiye ederim Hem de yanda ikinci bir elemental damage olmasi ve apsinin yuksek olmasi bu stafari ustun kiliyor
  • Staff olarak kesinlikle elixir kalacak yani staff tavsiyesindense armor tavsiyesine ihtiyacım vardı.Krovaz kullanmayı düşünmüyorum.Ardreamde yapabilirim arada.Şimdilik 8 crimson set bakacaz o zaman.Peki crimson 8 setle statlar nasıl olmalı?80 lvl...
  • quote:

Staff olarak kesinlikle elixir kalacak yani staff tavsiyesindense armor tavsiyesine ihtiyacım vardı.Krovaz kullanmayı düşünmüyorum.Ardreamde yapabilirim arada.Şimdilik 8 crimson set bakacaz o zaman.Peki crimson 8 setle statlar nasıl olmalı?80 lvl...

160 int
    255 mp
    kalırsa hp ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuCoCuqComb0CoLiq

quote:

Staff olarak kesinlikle elixir kalacak yani staff tavsiyesindense armor tavsiyesine ihtiyacım vardı.Krovaz kullanmayı düşünmüyorum.Ardreamde yapabilirim arada.Şimdilik 8 crimson set bakacaz o zaman.Peki crimson 8 setle statlar nasıl olmalı?80 lvl...

160 int
    255 mp
    kalırsa hp ver

Str de 51 olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serverda varsa ve 60+ olmayi dusunuyorsan Ron's Set cok guzel olur. Ben Ronarkda ariyorum ama sanirim 3-4 kisi haricinde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

quote:

160 int
    255 mp
    kalırsa hp ver

Str de 51 olsun.

Scorpion Shield için mi?
  • quote:

Serverda varsa ve 60+ olmayi dusunuyorsan Ron's Set cok guzel olur. Ben Ronarkda ariyorum ama sanirim 3-4 kisi haricinde yok.

Evet katılıyorum.Shellden daha iyi hiç değilse ekstra bonusları var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

quote:

160 int
    255 mp
    kalırsa hp ver

Str de 51 olsun.

Scorpion Shield için mi?

Evet ss reduced str 51 istiyor.

• Eline, emeğine sağlık.
  • Staff kombo konusundada bilgilendirme yapabilir misiniz?
  • Rehbere gerek yok beyler çok basit
    Koxp olmasa size önereceğim mage çeşidi şudur linen mage eskiden oynardım o zamanlar oyun daha temizdi.
    İtemlerim ise +9linen set +1dual secret silver +1fr kekuri belt :D ve lobo +3 çok eskiydi elimde +9woe vardı cypherdaydım charın adı volkberk di o zamanlar 70di galiba en son ortalığın anasını inletiyordum flame ve light dım .

ama şimdi öyle bir şey imkansız,oynayacaksan int olcan zaten mp açığını kapatırsın 60dan sonra

diyeceğim odur ki en şöyle güzel güzel hem exp hemde arada bir pk diyorsanız

+8complate set +8 sco veya 70 stafından ve mümkünse fr le olun takılarınız old da olabilir zamanla düzeltirsiniz.
  • Ben salamander görmeyeli yıllar oldu eskiden kasmaya giderdik birde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLken7

Rehbere gerek yok beyler çok basit
    Koxp olmasa size önereceğim mage çeşidi şudur linen mage eskiden oynardım o zamanlar oyun daha temizdi.
    İtemlerim ise +9linen set +1dual secret silver +1fr kekuri belt :D ve lobo +3 çok eskiydi elimde +9woe vardı cypherdaydım charın adı volkberk di o zamanlar 70di galiba en son ortalığın anasını inletiyordum flame ve light dım .

ama şimdi öyle bir şey imkansız,oynayacaksan int olcan zaten mp açığını kapatırsın 60dan sonra

diyeceğim odur ki en şöyle güzel güzel hem exp hemde arada bir pk diyorsanız

+8complate set +8 sco veya 70 stafından ve mümkünse fr le olun takılarınız old da olabilir zamanla düzeltirsiniz.

Mageden anladıgın cok iyi belli oluyor.İnt mageye scorching staffı öneren adamdan mage hakkında hayır gelmez..

Kekury belt , secret :D hemen kafadan takıları yazdın gitti.Karakter yapılandırmakta bukadar basit nasıl olsa.Bizlerde bosuna resistant veren takılara yöneliyoruz.Amann boşver lich king prideler dururken gidip secret silver alayım mageler daha çabuk yatırsın.

Mageden anladıgınız cok iyi belli oluyor.Mage oynamak sanat ister.Serverdaki ve zonedeki job yogunluguna göre item dizilir dostum.Cogu zamanda defans +mana + can +resistant eşit tutulmalıdır.

Öyle kafadan takılarla sırf hp veriyor diye mage dizilmez.

Kolay gelsin alıntı yapıp cevap atma sana cevap yazmam cunku...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.