Şimdi Ara

Mage Rehberinde Tarihi Damga.Sıfırdan Yazıldı! Renkli Baskı Ve Ayrıntılı Anlatım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
6
Favori
65.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

Orijinalden alıntı: mustiq

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustiq

quote:

mage her zaman eziqtir tek başına bir anlam ifade etmez clansız bir halta yaramaz

Sen iyi mage oynayan Birisiyle hic karsilasmamissin . Ve ya oynadign server da iyi mage oynayan yok.

Oynamasi en zevkli char mage dir. Unutma iyi mage oynayan hicbir zamn tek pk yapmaz clansiz dolasmaz ve Kolay kolay olmez.
    Bu oyunda En az np kaybeden char 1. priest 2. mage dir . Bu benim gorusum.

Ayrica , Guzel konu olmus. t$krler.

IIIHeroeSIII clanında magem vardı hacklendi ortak key loc yedi bıraktım olympia'da mage yok diyorsun ilginç gir bak ne diyim mage her yerde var oynaması zevkli mage orası öyle ama satması eziyetli karakterdir. Charı satın alanlar genelde np sini aktarırlar yada clana basarlar aldığı gibi oyuna devam eden çok nadirdir vs vs .. daha açıklama yapıyım mı ? . en az np kaybeden sadece priesttir mage den rival alması çok kolaydır çünkü helede bir asas için

+11 rebith Aztec Gold Fulitol satılır oyun içi pm : KenziBlood

>>Olympia da mage yok demedim. yazdiklarimi iyi oku ,
    >>Dogru soyluyorsun mage heryerde var ama iyi oynayan cok mage azz.
    >>Char satmaktan bahsediyorsun Np li itemli mage %100 alicisi vardir. (ayrica anlamadigim madem oynuyorsun chari ni neden satiyrsun)
    >>Bu np aktarma isinde 1 numarasin sanirim.Npt den bahsediyorsun. Sizin yuzunuzden birakti herkes bu oyunu.
    >>Iyi oynuyorsan mageyi kolay np kaybetmezsin !

Aciklama yapmana gerek yok , Yapilmisi burda

alıcısı var diyorsun alan adam charın np sini aktarıyor işte bana np si lazım charla oynamayacam zaten diyor senin yaşın kadar char sattım ben adam gibi okuyacaksan tek tek yazıyım charların ismini buraya istediğin kadar iyi oyna mage de takım çalışmasına bakar 4 k lı Asas 'ın karşısında ne yapıcaksın 83 lv .?
    millete iftira atması kolay tabi Beni NPT ci ilan ettin döl israfısın harbiden

Akilli konus . ahlaksizlik yapma Seni Doguran anaya-babaya Saygi goster. Boyle msjlar yazarak bi halt ettiginimi saniyorsn!!

• Turkhes kimsin nerden geldin bilmem ama seviyeyi oldukça düşürmüşsün.
    Yorumlarını yazanlara yaptığın saygısızlığına bir de emeğini harcayıp bu kadar bilgiyi paylaşmış bir kişiye de konusunu kirleterek saygısızlık yapıyorsun.
    Senin için üzülmek sanırım bizlere düşmüyor çünkü sadece şu konuda yazdıkların kadar seninle muhatabız ama seninle daha çok zaman geçirmek zorunda kalanlar için üzülüyoruz.
  • Emeğine sağlık. güzel paylaşım.
  • ----Ayrıca en önemli noktaMagelerin staffnın üzerinde bulunan int bonusudur.Bu özellik basit gibi görünsede aslında magenin gücüne güç katar.Staffınızdaki int bonusu staffınızın vuruş sırasında sekmesini engeller ve özellikle staff kombolarda daha seri olmanızı sağlar ve sizi bir sıfır öne geçirir. ----

İnt Staf combosuna etki etmez ne hızlandırır ne yavaşlatır.

Bunu örnek vermek gerekirse +7 chaotic ve +7 elysum edinin .

Maradon kuklalara gidin .

Combonuzu hiç değiştirmeyerek 1 dk lık süreler ile 2 staflada sürekli kuklaya atak yapın . 2 dk nın sonunda yapılan R ve vurulan damagelerin sayılarını karşılaştırın eğer combonuz düzenli ise 2 stafla yapılan denemede fazla bir fark olmayacağını görürsünüz. ( denenmiştir )

İnt sadece Lr ve Gr de dediğin gibi yavaşlatma ve kitleme etkisini arttırır başka bir etkisi yoktur + mp verir o ayrı .

Eğer combonuz düzgün ise slide atarak skilleri hiç sektirmeden rakibi çok rahatlıkla kesebilirsiniz bir sekme gibi bir durum söz konusu bile olmaz.Choticde sekmez elysumda kaulda. Önemli olan burda 10 metreden rakibe skill vurmaya çalışmamaktır .

Atak hızı ise tamamen senin combonla alakalıdır .1 er dk lık bu denemeleri kuklarlarda farklı combolar ile denerseniz kendinize en uygun combonuzu bulursunuz. Güzel bir yöntemdir çalışın derim .

Hepsi denenmiştir .

Ayrıca güzel konu

• quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Aztec Gold Cinsi Stafflar : Aslında herkes bunu en iyi özellikte olan staff zanneder.Fiyatıda en pahalı olan mage staffıdır.Fakat inceliklerini kimse düşünmez.Bu staff patladıgı anda rakip pot basamaz ve her heal ve minor bastıgı anda 2000 küsür net damage alır.Staffın patlamasından dolayı ölen kişiden np puanı gitmez.Öldüren kişiyede np gelmez.Ayrıca Juriad gibi eventlerde staff patlamasından ölen ırktan sayı gitmez , öldüren ırkada sayı gelmez.Sadece patlayarak o rakibi zone dışı bırakır.Bu yüzden hiçbir zaman bu stafftan yana olmadım.Zaten patlamadan ölen kısıde öldüren kısının adı yazmıyor.Kendi kendini öldürmüş gözüküyor.

Dostum çok güzel bir yazı olmuş hem yeni başlayanların hem ilgisi olanların okumasi gereken bir yazı. Fakat aztec gold cinsi stafflar konusundaki yorumuna katilmiyorum. Priest'e patlaması halinde priestler kendilerini öldürmemek için tekli heal skilleri basamazken party skillerini de kullanamayacak 1 priesti partiden düşürmüş olacaksiniz bu şekilde. Bana kalırsa bu staffların sıralaması aztec gold>kaul>undefeatable . Teşekkürler güzel bir rehber olmuş :)

Yalnız o özellik cure ile siliniyor dostum.Bu yüzden priestler üzerindede bir etkisi yok diyebiliriz.Çogu priest bunu bilmedigi için ölüyor ama ileriki zamanlarda ayıkacaklarını sanıyorum.

Arkadaslar son yazılara dogru gözlerimin yoruldugunu ve yazım yanlısları yapabilecegimi söyledim ve hepinizden özür diledim neden dalga geçtiginizi anlamadım.

Olumlu yorumlar cogunlukta oldugu ıcın mutluyum tesekkur ediyorum herkesin yüreğine saglık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 22 Haziran 2011; 22:57:16 >

• Birde şunu eklemek istiyorum matematikte bir yanlıslık yok Uskonun % si böyle benlik bir durum yok.DD25 %25 düşürüyor diye hesaplanıyor.Bu hesabı bozmamak ıcın üzerinizde sadece dd25 bulunsun bakınız kaç atak düşürdügüne.

Veya master a 10 verin üzerinizde anti defans bulunmasın sonra skill sıfırlatıp master a vermeyin iki türlüde atak deneyin %10 kaç fark ettiriyormus onuda net görebilirsiniz.

Sorusu olan özelden ulaşabilir.
  • yararlı konu olmuş mage oynama özürlü biri olarak benim bile mage oynayasım geldi.
  • Güzel rehber fakat SS'lerle desteklenmesi görselliği arttırır görüşündeyim
  • ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş.
  • Ellerine Sağlık Kardeş Her Job'a Bir Rehber Şart.
  • Eline sağlık çok güzel bir paylaşım , iyi bir rehber olmuş
  • harika bi yazı olmuş eline koluna sağlık
  • Beyler +9 paper kıyafeti için kaç int gerekiyor bilen var mı?

Bir de silah olarak +9 wood staff kullanılacak o yüzden hangisi daha çok int ister bilemedim +9 setli +9 wood stafflı adamın minimum kaç int yapması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcan

Beyler +9 paper kıyafeti için kaç int gerekiyor bilen var mı?

Bir de silah olarak +9 wood staff kullanılacak o yüzden hangisi daha çok int ister bilemedim +9 setli +9 wood stafflı adamın minimum kaç int yapması gerekir.

Küçük bir çalışma yaptım belki bu sorunun cevabı bulunabilir buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advanced -- 24 Haziran 2011; 14:10:43 >

• Süpersin şimdi bana 70-80 int arası en saglam silah gerekiyor.

Önce bir wood staff +9 kaç int istiyor o lazım

Onun dışında 70 int temel alınarak 70 int civarında ki en iyi flame silahı lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcan

Önce bir wood staff +9 kaç int istiyor o lazım

Son dönemlerde gelen yamalarla bir değişiklik olmadıysa..

staff upgrade edildikçe mp isteğinde değişiklik olur. int sabittir. +1 i kaç int istiyorsa +10 u da aynı int i ister.

wood staff / 46 int
  • Peki o zaman 70 inte kadar en iyi silah hangisidir? +1 olarak soruyorum.
  • Eline Koluna Klavyene Sağlık Ortak Çok Sağlam Olmuş
  • Teşekkurler cok yararlı bı rehber olmuş :)
  • harika...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.