Şimdi Ara

Mage Rehberinde Tarihi Damga.Sıfırdan Yazıldı! Renkli Baskı Ve Ayrıntılı Anlatım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
6
Favori
65.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Aztec Gold Cinsi Stafflar : Aslında herkes bunu en iyi özellikte olan staff zanneder.Fiyatıda en pahalı olan mage staffıdır.Fakat inceliklerini kimse düşünmez.Bu staff patladıgı anda rakip pot basamaz ve her heal ve minor bastıgı anda 2000 küsür net damage alır.Staffın patlamasından dolayı ölen kişiden np puanı gitmez.Öldüren kişiyede np gelmez.Ayrıca Juriad gibi eventlerde staff patlamasından ölen ırktan sayı gitmez , öldüren ırkada sayı gelmez.Sadece patlayarak o rakibi zone dışı bırakır.Bu yüzden hiçbir zaman bu stafftan yana olmadım.Zaten patlamadan ölen kısıde öldüren kısının adı yazmıyor.Kendi kendini öldürmüş gözüküyor.

Dostum çok güzel bir yazı olmuş hem yeni başlayanların hem ilgisi olanların okumasi gereken bir yazı. Fakat aztec gold cinsi stafflar konusundaki yorumuna katilmiyorum. Priest'e patlaması halinde priestler kendilerini öldürmemek için tekli heal skilleri basamazken party skillerini de kullanamayacak 1 priesti partiden düşürmüş olacaksiniz bu şekilde. Bana kalırsa bu staffların sıralaması aztec gold>kaul>undefeatable . Teşekkürler güzel bir rehber olmuş :)

Aslina bakarsan iade arkadasimizin imzasinda butun olay anlatiliyor. Bana gore kesinlikle Kaul :D

Bırakın aztec pahalı olsun kaullar ucuza bize kalır :D Aynı Erenionların pahalı olması gibi

• mage her zaman eziqtir tek başına bir anlam ifade etmez clansız bir halta yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

mage her zaman eziqtir tek başına bir anlam ifade etmez clansız bir halta yaramaz

Peki diger classlar icinde ayni sey gecerli degilmi dersin?
  • quote:

quote:

mage her zaman eziqtir tek başına bir anlam ifade etmez clansız bir halta yaramaz

Böylelerine cevap vermeyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

quote:

Bana kalırsa da cevap vermemek lazım.
    Kapıkule' den Edirne' ye giren yabancıların Selimiye Camii' yi iki minare sanması gibi bir yorum olmuş bu.

• quote:

prisin sen olyde tek başına ne yapabilirsin?
    Bence: Hiç birşey.
  • Arkadaşlar arkadaşın konusunu baltalamayın lütfen. Konuyla ilgili yapalım yorumlarımızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulvi.69

quote:

prisin sen olyde tek başına ne yapabilirsin?
    Bence: Hiç birşey.

çok basit düşünüyorsun moruk şuan exp kasmak için Str oldum varsa iddaan vs atarım. Bunun dışında int olduğum zaman db oluyorum pt yi ben yönetiyorm prieste kolay demeye getiriyorsunuz lafı aslında hem oyuna bakıp hemde 2 pt adamı tek bir kişiye yönlendirmek zor.

priest her türlü gideri olan karakterdir , Ölümsüzlüğün vermiş olduğu hazzı tatmadığın için boş boş konuşuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 22 Haziran 2011; 17:57:40 >

• quote:

quote:

Asas için geçerli değildir ve Sc li bp için
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

quote:

Ne olursun cevap ver Allah'ını seversen qweqwe

• quote:

Sen iyi mage oynayan Birisiyle hic karsilasmamissin . Ve ya oynadign server da iyi mage oynayan yok.

Oynamasi en zevkli char mage dir. Unutma iyi mage oynayan hicbir zamn tek pk yapmaz clansiz dolasmaz ve Kolay kolay olmez.
    Bu oyunda En az np kaybeden char 1. priest 2. mage dir . Bu benim gorusum.

Ayrica , Guzel konu olmus. t$krler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiq

quote:

Sen iyi mage oynayan Birisiyle hic karsilasmamissin . Ve ya oynadign server da iyi mage oynayan yok.

Oynamasi en zevkli char mage dir. Unutma iyi mage oynayan hicbir zamn tek pk yapmaz clansiz dolasmaz ve Kolay kolay olmez.

IIIHeroeSIII clanında magem vardı hacklendi ortak key loc yedi bıraktım olympia'da mage yok diyorsun ilginç gir bak ne diyim mage her yerde var oynaması zevkli mage orası öyle ama satması eziyetli karakterdir. Charı satın alanlar genelde np sini aktarırlar yada clana basarlar aldığı gibi oyuna devam eden çok nadirdir vs vs .. daha açıklama yapıyım mı ? . en az np kaybeden sadece priesttir mage den rival alması çok kolaydır çünkü helede bir asas için

+11 rebith Aztec Gold Fulitol satılır oyun içi pm : KenziBlood

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 22 Haziran 2011; 18:32:33 >

• Eline sağlık
  • Daha yeni öğreniyorum me nin bir işe yaramadağını helal olsun ardream mage için önerebileceğin takı varmı ? veya staff +9 woe var ama satmak istiyorum sence ne almalıyım paper mage 112 int gerisi mp verdim flameyim bu arada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustiq

quote:

IIIHeroeSIII clanında magem vardı hacklendi ortak key loc yedi bıraktım olympia'da mage yok diyorsun ilginç gir bak ne diyim mage her yerde var oynaması zevkli mage orası öyle ama satması eziyetli karakterdir. Charı satın alanlar genelde np sini aktarırlar yada clana basarlar aldığı gibi oyuna devam eden çok nadirdir vs vs .. daha açıklama yapıyım mı ? . en az np kaybeden sadece priesttir mage den rival alması çok kolaydır çünkü helede bir asas için

+11 rebith Aztec Gold Fulitol satılır oyun içi pm : KenziBlood

>>Olympia da mage yok demedim. yazdiklarimi iyi oku ,
    >>Dogru soyluyorsun mage heryerde var ama iyi oynayan cok mage azz.
    >>Char satmaktan bahsediyorsun Np li itemli mage %100 alicisi vardir. (ayrica anlamadigim madem oynuyorsun chari ni neden satiyrsun)
    >>Bu np aktarma isinde 1 numarasin sanirim.Npt den bahsediyorsun. Sizin yuzunuzden birakti herkes bu oyunu.
    >>Iyi oynuyorsan mageyi kolay np kaybetmezsin !

Aciklama yapmana gerek yok , Yapilmisi burda

• gerçekten yazı için teşekürler bilmediğim çok şeyi öğrendim çok yararlı bir yazı olöuş ellerine sağlık
  • mageyi ezik görenler var

utubda izledim light mage BOOOOOOOOOOO alıyordu hemde 1-2 defa mage ve asas oynamak beceri ister warrior tek skil tak tak bp tek skill tak tak okcu tek skill
  • Bana şimdiki zamandan örnek ver 2-3 sene önceki ko ile şimdiki ko bir değil bazı arkadaşların sistem geri kalmış

quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

Turkhes kimsin nerden geldin bilmem ama seviyeyi oldukça düşürmüşsün.
    Yorumlarını yazanlara yaptığın saygısızlığına bir de emeğini harcayıp bu kadar bilgiyi paylaşmış bir kişiye de konusunu kirleterek saygısızlık yapıyorsun.
    Senin için üzülmek sanırım bizlere düşmüyor çünkü sadece şu konuda yazdıkların kadar seninle muhatabız ama seninle daha çok zaman geçirmek zorunda kalanlar için üzülüyoruz.

Ayy ne olur üzülme zeka pırıltısı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 1 Temmuz 2011; 10:35:58 >

• güzel paylaşım emeğe saygı

bu arada benim bir sorum olacak +9 wood staf ve +7 paper setle ardreamda çok olmasada biraz iş yapabilirmiyim server ionia....
  • Emeğine sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.