Şimdi Ara

Mage Staff Combo Nasıl Yapılır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
13.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

quote:

Orijinalden alıntı: svs07

quote:

Dönerken skill+rr yapıp video çekermisin nasıl oluyor çok merak ettim. Ayrıca mageler ve priestlarda slide atmadan 1v1 de rahatlıkla adam alabiliyorlar. Eğer kişi slide atıyorsa o kendi ezikliğidir.

Tabi sen istedin ya hemen video çekerim..Asıl ezikler kendi kendine oyun raconları çıkaranlardır, bu oyun takım oyunudur ama bunu beynine sokamayan asaslar olduğu gibi kendi kendine kurallar uyduran adamlar da var.Skill kullanmak içindir ve hiçbir legallik olmadıktan sonra istediğimi yaparım

Pk'da takım oyununda yapamazsın demiyorum ki. Vsde etrafında dönemezsin diyorum. Ama asıl konu o değil etrafında dönerken asla R vuramazsın. Damage vurmaz slide çekerken. Ve slide yaparken r vuramadığın için slide bir combo biçimi değildir adam combo nasıl yapılır diye sormuş...

Adam haklı beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horizons. -- 6 Haziran 2010; 22:20:12 >

• Ya combo yapsan 3 yapmasan 2 saniyede ölüyon eline yazık 1sn için
  • @Hypothetical
    Danışıklı dönüşüklü iş yapma kendini rezil edersin.
    @Kenjianatsu
    Pkda da vsde de istediğimi yaparım, eğer zamanlaman iyi olursa etrafında dönerken de r yaparsın.Ayrıca adama cevabını verdim az üstte duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Ya combo yapsan 3 yapmasan 2 saniyede ölüyon eline yazık 1sn için

Mage Staff Combo Nasıl Yapılır ?

Dediğini inkar edemem ama mage tehlikelidir.(Evet yerdeki reziller koxper)
  • Kosperlar iptal olmuş.
  • quote:

Pk'da takım oyununda yapamazsın demiyorum ki. Vsde etrafında dönemezsin diyorum. Ama asıl konu o değil etrafında dönerken asla R vuramazsın. Damage vurmaz slide çekerken. Ve slide yaparken r vuramadığın için slide bir combo biçimi değildir adam combo nasıl yapılır diye sormuş...

Yalan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 8 Haziran 2010; 9:20:04 >
  • quote:

quote:

Koptum SS e. Ezik Mage im var benimde hevesim geldi yenidenmi kassam acep :D

• @Gurcellonline
    playerlik bakımından iyi bir mage ortamı bulursan baya zevkli olur.yalnız biraz kesenin ağzını açıp +6 krowaz ve +2 yüzükler alman lazım
  • Mage combo normal vs için warrior combosuna benzer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

quote:

Koptum SS e. Ezik Mage im var benimde hevesim geldi yenidenmi kassam acep :D

Eger resimdeki mage arkadaslar gibi speed hack , oto heal , oto tp bir clan bulabilirsen mage'den o şekil zevk alabilirsen alırsın.

• @svs07
    Canim oynamak istese para kesinlikle sorun olmaz. Yani kafam atarsa 1000 TL yi doker hayvan gibi char yaparim ama bunca pislik icinde inanki canim istemiyor yani gereksiz goruyorum gelecegi olmayan bir oyun icin. Hos arada bazen oyuna girip Frozen Nova cakmak guzel oluyor. Gecen gun girip butun gorevlerimi tamamladim. Char uzerindeki herseyi Quest Item lara cevirdim. Iron Set i satarsam parasi ile guneye kacmayi dusunuyorum.

@IIIg0rk3mIII
    Butun hevesimi yeniden kacirdin, sagol :) Hile oldugunu nasil anladin? Yanio gercekten resimden ben pek birsey farketmiyorum tek farkettigim sey yerde yatanlarin ellerindeki Bow lar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

Eger resimdeki mage arkadaslar gibi speed hack , oto heal , oto tp bir clan bulabilirsen mage'den o şekil zevk alabilirsen alırsın.

Parti listesine iyi bak.Orda sadece bir illegal var o da koşan bir arkadaş, onun sayesinde k0xperları rezil ediyoruz.Eğer bileğimizle oynayamadığımız düşünüyorsan bana pm atıyorsun 8v8 ayarlıyoruz
  • Dönerek çok güzel combo olur denemeden konuşma bence veya bilmediğin konular hakkında konuşma.

fare sol tuşuna basılı tutarak adamın veya mobun etrafında fare iel dönerken(sol tuş basılı şekilde) skill + r yaparsın olur.
  • Mageleri küçümsemen biseyi değistirmez Mage onayan adam adam gibi oynuyorsa combosunuda yapar skillinide çakar NP sinide Hayvan gibi kasar sanki her asas oynayan çok süper oynuyor bu magelere olan tepkiniz nedir kitlenip vuramayınca koxp demeyi iyi biliyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.