Evet arkadaşlar mage charım var. staffda zayıfım. Staff combo nasıl yapılır açıklarsanız sevinirim. videolu anlatım falan biliyorsunuz burda paylaşabilirsiniz. şimdiden teşekkürler.
Valla ben pvp de w ile adama yapışıp mause ile skill e basıyorum çokta iyi oluyo
Glaciersen adama vurup vurup geri yürümelisin.Adamı yavaşlatırsın skille.Sende geri geri gidersin o sana vuramaz ama sen staff skillin menzili uzun olduğu için adama vurursun.Lr mage isen direk skill vur combo ile uğraşma.Adamın etrafında dön mause ile
aynen şöyle
staff skilli 1 e konulur
1wr 1wrs 1wrs 11wrsr 1wrs 1rsr böyle
Dönerek.
quote:
Orijinalden alıntı: haLit.
Glaciersen adama vurup vurup geri yürümelisin.Adamı yavaşlatırsın skille.Sende geri geri gidersin o sana vuramaz ama sen staff skillin menzili uzun olduğu için adama vurursun.Lr mage isen direk skill vur combo ile uğraşma.Adamın etrafında dön mause ile
+1 Glacier isen r+r+skil (bu sırada s ye basıyorsun) geri giderek skill vuruyorsun adam hem yavaşlıyor yavaşladığı için sana yaklaşamıyor bu yüzdende damage vuramıyor. Çok uzaklastıgın an s den elini cek r ile o yaklasacaktır tekrar geri gitmeye başla bu şekilde seri bicimde vurursun ve az damage alırsın. Light isen w ile adama yapış r+r+skill. Flame isen (72- isen staf kullanmanı tavsiye etmem ) light ile aynı şekilde combo yapabilirsin
Hem de öyle bir olur ki... Sonuç:skilleri seken "vs öyle mi olur" diye ağlayan asaslar ve warriorlar
quote:
Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo
Valla ben pvp de w ile adama yapışıp mause ile skill e basıyorum çokta iyi oluyo
Saçmalama öle combo mu olur wr+staff wr+staff
quote:
Orijinalden alıntı: svs07
quote:
Orijinalden alıntı: Hypothetical
Dönerek combo mu olur
Hem de öyle bir olur ki... Sonuç:skilleri seken "vs öyle mi olur" diye ağlayan asaslar ve warriorlar
Hocam COMBO diyor. Etrafında dönerek adam kesmeye slide atmak denir.
İlk önce combo yapmanın ne olduğunu öğrenmek gerek.
1wsda+r 11daews 1sadws 1rrwasd böyle
@L[e]gi0n @svs07
Arkadaşlar slide yaparken R basamazsınız. Ayrıca slide ile vs olmaz.
@Hypothetical Hadi ya ben de dönme ile combo oluyor sanıyordum.Skill+rr yapıcaksın bi yandan... @Kenjianatsu Neden?Bu vs kuralları warrior ve asasların keyfine göre mi belli oluyor?Priestlere de malice attırmazlar ne mantıksa..Skillin gerektirdiği adamın etrafında dönmekse gerekeni yaparım
@svs07
Slide atmanın amacı nedir hocam biliyor musun ? R kullandıktan sonra slide atmakta ki mantık nedir ? Zaten slide atmak adam sana vurmasın diye uzaktan dönerek vurmaktır, R ye bastıktan sonra adamın etrafında dönme aynı mantık.
quote:
Orijinalden alıntı: svs07 @Hypothetical Hadi ya ben de dönme ile combo oluyor sanıyordum.Skill+rr yapıcaksın bi yandan... @Kenjianatsu Neden?Bu vs kuralları warrior ve asasların keyfine göre mi belli oluyor?Priestlere de malice attırmazlar ne mantıksa..Skillin gerektirdiği adamın etrafında dönmekse gerekeni yaparım
Dönerken skill+rr yapıp video çekermisin nasıl oluyor çok merak ettim. Ayrıca mageler ve priestlarda slide atmadan 1v1 de rahatlıkla adam alabiliyorlar. Eğer kişi slide atıyorsa o kendi ezikliğidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Kenjianatsu
Dönerken skill+rr yapıp video çekermisin nasıl oluyor çok merak ettim. Ayrıca mageler ve priestlarda slide atmadan 1v1 de rahatlıkla adam alabiliyorlar. Eğer kişi slide atıyorsa o kendi ezikliğidir.
Tabi sen istedin ya hemen video çekerim..Asıl ezikler kendi kendine oyun raconları çıkaranlardır, bu oyun takım oyunudur ama bunu beynine sokamayan asaslar olduğu gibi kendi kendine kurallar uyduran adamlar da var.Skill kullanmak içindir ve hiçbir legallik olmadıktan sonra istediğimi yaparım
@Peter Griffen Kusra bakma tartışırken sana cevap yazamadık.Eğer sabitsen w+r+72.Hareketli isen 72+s ama ben etrafında dönmeyi tercih ederim, skill vuramıyorlar
Polemik.gif
quote:
Orijinalden alıntı: svs07
quote:
Orijinalden alıntı: Kenjianatsu
Tabi sen istedin ya hemen video çekerim..Asıl ezikler kendi kendine oyun raconları çıkaranlardır, bu oyun takım oyunudur ama bunu beynine sokamayan asaslar olduğu gibi kendi kendine kurallar uyduran adamlar da var.Skill kullanmak içindir ve hiçbir legallik olmadıktan sonra istediğimi yaparım
Pk'da takım oyununda yapamazsın demiyorum ki. Vsde etrafında dönemezsin diyorum. Ama asıl konu o değil etrafında dönerken asla R vuramazsın. Damage vurmaz slide çekerken. Ve slide yaparken r vuramadığın için slide bir combo biçimi değildir adam combo nasıl yapılır diye sormuş...