Şimdi Ara

MAGE VE TH PVP 'si (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim itemler:
    +6 SA m.power Dual Miracle (S grade)
    +4 Arcana Robe Full set (S grade)
    buflarim:
    Song (ful mage)
    Dance (full mage)
    B.the body lvl 6
    b.the soul lvl 6
    acument
    empower
    berserker
    shield

TH nin itemler
    +16 Angel Slayer (S grade )
    +4 Dragonic Set (s grade)
    +5 S grade yuzuk-küpe- kolye
    TH nin buflar benimkiyle aynı....

Bendeki toplam HP: 7300
    TH nin toplam hp : 12k civarındaymıs

Sonuç : TH öldü, bende 4k heal vardı....
    Sleep atmadım, cansel atmadım.....

olay itemlerde ve charları kullanmakta bitiyo......
  • kastien deki mage leri herzaman beklerim PVP ye. nick : "Reasur"

+6 takilarin var deyip ağlamayın ama sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

az önce bi TH ile PVP yaptim....

Benim itemler:
    +6 SA m.power Dual Miracle (S grade)
    +4 Arcana Robe Full set (S grade)
    buflarim:
    Song (ful mage)
    Dance (full mage)
    B.the body lvl 6
    b.the soul lvl 6
    acument
    empower
    berserker
    shield

TH nin itemler
    +16 Angel Slayer (S grade )
    +4 Dragonic Set (s grade)
    +5 S grade yuzuk-küpe- kolye
    TH nin buflar benimkiyle aynı....

Bendeki toplam HP: 7300
    TH nin toplam hp : 12k civarındaymıs

Sonuç : TH öldü, bende 4k heal vardı....
    Sleep atmadım, cansel atmadım.....

olay itemlerde ve charları kullanmakta bitiyo......

bukadar bilgiyi nasıl aldın adamın anlındamı yazıo

• Getirin bana bi TH onla dalga geçeyim ister SH ister SS :D
  • İçine sindiremediysen git admine veya mod'a söyle
  • ne diyonuz siz ya aynı anda 66 67 65 lvl th aldım üçüde bizim clandan ben sps yim lvl67.bir kez daha ssöliim üstüne tartışmayın isterse 5 tane olsun genede alırım sleepsiz üstelik.sleep tutarsa zaten bu topiki nie açıyorsunuz 67 lvl bi th iki skill.50 kez kapıştık yaklaşık olarak 45 tanesini sleepla aldım 5 tanesini sleepsiz bir th bir sps yi aldı diyen adama iki şeyderim ya kafası güzelmiş ozaman yada th iii dill spsli insan oyuna başlayalı 2 hafta olmuş.45 kez sleepaldım bi tanesi tutmadıysa allah belamı versin.sonra gelipte şöle şöle yaparız alırız demeyin gel karşıma alırsan sana accmi vermezsem neyim.ayrıca bu kural buffsiz olması koşulunda ve bazı magelara karşı gecerlidir.th bence bitek necro-sorcerer-bishop-prophet anca onlarla idare etsin.

• bazi arkadaşlar sanirim rüya görüyorlar th yi alirmis mış da mış noobları mi kesiyorsun :D
    seninle ayni levelde olan th yi kesemessin.
    boyle sacma sapan yorumlar yapmayin kendinizi komik durumlara düşürmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokberg

ne diyonuz siz ya aynı anda 66 67 65 lvl th aldım üçüde bizim clandan ben sps yim lvl67.bir kez daha ssöliim üstüne tartışmayın isterse 5 tane olsun genede alırım sleepsiz üstelik.sleep tutarsa zaten bu topiki nie açıyorsunuz 67 lvl bi th iki skill.50 kez kapıştık yaklaşık olarak 45 tanesini sleepla aldım 5 tanesini sleepsiz bir th bir sps yi aldı diyen adama iki şeyderim ya kafası güzelmiş ozaman yada th iii dill spsli insan oyuna başlayalı 2 hafta olmuş.45 kez sleepaldım bi tanesi tutmadıysa allah belamı versin.sonra gelipte şöle şöle yaparız alırız demeyin gel karşıma alırsan sana accmi vermezsem neyim.ayrıca bu kural buffsiz olması koşulunda ve bazı magelara karşı gecerlidir.th bence bitek necro-sorcerer-bishop-prophet anca onlarla idare etsin.

Aldın almasına ama bana attığın sleep tutmayınca noldu 2 vuruşta aldım seni

• adam gibi taki takin bakalim alabilecek mi arkadaş

zaten tek vuruşluk canlari var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberAngel_II -- 5 Mayıs 2006; 20:24:32 >
  • TEK VURUŞLUK CANI VARMIŞ arada biraz mesafe olsun ben seni th lada adlım o çok övündüğün s ıda almadımmı.artık kendi clanım benden kaçar oldu:D
  • 75 mi 76 lvl mi ne bladedancer vardı hatırlıonmu xtreme ile başlayan nicki vardı herifin elinde dual gods blade var öküz gibi bişi adam onuda tam iki kez aldim daha da aliidim ama sleep atiom tam yiyo allah diom biri vuruo adam diriio tak indiirio beni yani slep tutsa alamaycağım adam kısıtlı.tutmasa bile thı şöle böle alırım belki.hatırlasana floranı ele geçiren adam boujan oda sps siydi senle kestik ama fena herifti iki atışta ölse o dkar dayanırmıydı sps.
  • quote:

75 mi 76 lvl mi ne bladedancer vardı hatırlıonmu xtreme ile başlayan nicki vardı herifin elinde dual gods blade var öküz gibi bişi adam onuda tam iki kez aldim daha da aliidim ama sleep atiom tam yiyo allah diom biri vuruo adam diriio tak indiirio beni yani slep tutsa alamaycağım adam kısıtlı.tutmasa bile thı şöle böle alırım belki.hatırlasana floranı ele geçiren adam boujan oda sps siydi senle kestik ama fena herifti iki atışta ölse o dkar dayanırmıydı sps.

Onuda benim Silver Ranger sayesinde kestik.Stunu çakınca.Ama o hirokimi ne o daldı o zaman da bana
  • heee hirok mi ne bitanede sorcerer vardı fena vuruodu arada.ne alıp veremediği varsa onu da biz serseri ile kestik o oldu hemen ben kestim da o thları çok ii kestim ya diklendiniz o kadar hepinizi tek tek indiriodum zaten sleep galina bi kez sana tutmadı
  • quote:

heee hirok mi ne bitanede sorcerer vardı fena vuruodu arada.ne alıp veremediği varsa onu da biz serseri ile kestik o oldu hemen ben kestim da o thları çok ii kestim ya diklendiniz o kadar hepinizi tek tek indiriodum zaten sleep galina bi kez sana tutmadı

O sleep in tutmamasında da 2 vuruşta aldım seni
  • helal 20 kez karşı karşıya geldik 1 kez aldın zaten ordaiki herkez bana daliodu ama 19 tanede ben almışımdır seni helal yani bir kez aldın helal
  • ya aslında ciddi ciddi mage ile bi savascının karşılasması çok kısa ve zevksiz oluo özellikle sps th karşılassması sleep tutarsa sps iki atış tutmazsa th iki atış bu kadar basitmi ya.gerçi bülent ben orda sleep tutmadadı ama bi sleep daha denerdim sana alan çok dardı.bende al öldür dedimhehe
  • quote:

ya aslında ciddi ciddi mage ile bi savascının karşılasması çok kısa ve zevksiz oluo özellikle sps th karşılassması sleep tutarsa sps iki atış tutmazsa th iki atış bu kadar basitmi ya.gerçi bülent ben orda sleep tutmadadı ama bi sleep daha denerdim sana alan çok dardı.bende al öldür dedimhehe

Herkes birbirine giriyo sana dalcam o tiger geliyo bana saldırıyo direk

• ama hiç unutmam hatırlarsan sende varmıydın bilmiorum bi ara bi karambol oldu orda ben de uzaktayım millet yeni dğmuş orda oynamayan bi orc ta vardı ezik biri.valla ortaya bi sleep attım yeminle bizden 3 th orda bi okçu vardı sr sen diildin o bide orc ayni anda yediniz 5 kişiyede tuttu herkez uyudu sonra başladım kesmeye sırayala hepinizi tek tek kesecektim millet ahamda sleep die bi girişi oraya süperdi ya birazz uzaktan izlemesi ama 2 th i ben aldim orda
  • konuyla alakali degil özür dilerim qukberq sana bir pm attim yardim edersen cok sevinecegim bu gorevi yaparken nelere dikkat etmemiz gerektigini doylersen iyi olur

TAMAM GEREK KALMADİ BULDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 6 Mayıs 2006; 8:00:46 >
  • gokberq kusura bakma ama sanirim yeni baslamissin oyuna. 67 lvl de suana kadarki ilk ve en yuksek lvl li char in ?!?!? dusuk lvl lerde mage lere stun vuramadigin surece her class i keser. her attigi buyude tutar nerdeyse. fakaaaatt gel sole 78-80 lere ayni lvl deki th larla bi dene bakalim sleep falan atmayi. sen cast ini bitirdiginde buyuk ihtimalle 2k damage yemis olursun !!! bide arkadan yakalanirsan eywahlar olsun birak klawyeyi huzur icinde ol lvl 79 th var takilar +6 en son hangi mage e kesildim pek hatirlamiyorum cancel a guvenen arkadaslara da saygiarimi iletirim, focus lu as si olan bir th kasla goz arasinda 2-3 k arasi cakar !! siz uyutmaydi cancel di ugrasana kadarrrrr.

SONUC HER ZAMAN AYNIDIR !!!

IYI OYNAYAN KAZANIR !!!

O BUNU EZER BU BUNU YER HIKAYEEEEEEEEE

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.