Şimdi Ara

MAGE VE TH PVP 'si (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ReasurV

gokberq kusura bakma ama sanirim yeni baslamissin oyuna. 67 lvl de suana kadarki ilk ve en yuksek lvl li char in ?!?!? dusuk lvl lerde mage lere stun vuramadigin surece her class i keser. her attigi buyude tutar nerdeyse. fakaaaatt gel sole 78-80 lere ayni lvl deki th larla bi dene bakalim sleep falan atmayi. sen cast ini bitirdiginde buyuk ihtimalle 2k damage yemis olursun !!! bide arkadan yakalanirsan eywahlar olsun birak klawyeyi huzur icinde ol lvl 79 th var takilar +6 en son hangi mage e kesildim pek hatirlamiyorum cancel a guvenen arkadaslara da saygiarimi iletirim, focus lu as si olan bir th kasla goz arasinda 2-3 k arasi cakar !! siz uyutmaydi cancel di ugrasana kadarrrrr.

SONUC HER ZAMAN AYNIDIR !!!

IYI OYNAYAN KAZANIR !!!

O BUNU EZER BU BUNU YER HIKAYEEEEEEEEE

hay agzindan opeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

hay agzindan opeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: _Wolky_

quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

az önce bi TH ile PVP yaptim....

Benim itemler:
    +6 SA m.power Dual Miracle (S grade)
    +4 Arcana Robe Full set (S grade)
    buflarim:
    Song (ful mage)
    Dance (full mage)
    B.the body lvl 6
    b.the soul lvl 6
    acument
    empower
    berserker
    shield

TH nin itemler
    +16 Angel Slayer (S grade )
    +4 Dragonic Set (s grade)
    +5 S grade yuzuk-küpe- kolye
    TH nin buflar benimkiyle aynı....

Bendeki toplam HP: 7300
    TH nin toplam hp : 12k civarındaymıs

Sonuç : TH öldü, bende 4k heal vardı....
    Sleep atmadım, cansel atmadım.....

olay itemlerde ve charları kullanmakta bitiyo......

bukadar bilgiyi nasıl aldın adamın anlındamı yazıo

adam benle aynı clanda ve pvp yaptıktan sonra birbirimize itemleri gosterdik ve " bunlara rağmen kesemiyorum senii" dedi......

bu arada lvl da nbahsede narkadaşlar var benim lvl 80 th de 80....

• bilader bana oyunu sizin gibi çok bilmişler öğretmedi siz huntersda pvp yaparken ben lvl 16 da hergün milyon tane elpy kesip lvl atlamaya çalışıyordum.zevkimi böyle alıyordum.ayrıca beni bilirler ben kendimi hiç sıkamam zamanımın çoğunu boşa harcarıım oyunda ama sizin gibi millete gidip bilmişlik taslamayız ben oyuna ilk bi yıl once basladım daha server nedir bilmezken l2world mudur nedir ordan acc almaya çalışıyordum.adsl yaygın deilken ben her ay 35kbps hızla 150 milyonu zor ödüyordum.ben size gelipte lan buda bilinmezmi dediğim bi an olmadı bildiğim varsa söyledim yoksa sustum oyunu biliyorum diyede iddia etmiorum.ama inan oyunu bilsem senin gibi kastiende char açıp zamanımı öküz gibi harcamam sonra millete gelipte sen oyunu bilmiosun demem bilmemek diil öğrenmemek ayıp varmı itirazın

• hem delikanlıysan getirirsin karşıma 67 lvl bi th kapışırız orda car car car car koca karılar gibi konuşacağına işimizi burda hallederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

hay agzindan opeyim

ya anladın sen benim ne demek istedigimi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

hay agzindan opeyim

ya anladın sen benim ne demek istedigimi

tabiki anladim sadece saka yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 6 Mayıs 2006; 7:38:37 >

• bazen insanlara laf anlatmak ne kadar zor oluyor buyrun şekil: a ) GOKBERQ

ben sana tecrüben yok yanlis yonlendirme diye soyluyorum. sen bana neler söylüyorsun. yok lvl 67 th getirecekmisimde bla...bla...bla... istersen 1000000 tane elpy kes bu oyun öyle öğrenilmiyor. ben tempest ta da (6 ay , 3 char) kastim titan da (74 sps) da kastien (8 ay)dede. merak etme kasmadigim adam da kalmadi kesmedigim adamda.... lvl 67 adam yapmissin 2 tane noob kesmissin gelmissin pvp dersi vermeye kalkiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReasurV -- 6 Mayıs 2006; 10:35:07 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.