Şimdi Ara

MAGE VE TH PVP 'si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dun basımdan gecen bi olayı anlatmak istiyorum.lvl 72 oldum ve areneda kendimi denemeye gitim.1 tane mage ortada dikilmis iceri girene ilk once sleep sonra bitirici vurusunu atıp yatırıyodu. bende gaza geldim 72 olmusuz sleep mleep islemez heralde deyip daldım iceri. daha girmemle sleep yemem bir oldu neyse 2 vurusta aldı beni 1. dmg 5000 di 2. sinin yarısı bosa gitti bende sinirlenip bufferlarımdan m defansa dair ne varsa aldım(m shild, m barrier,sws m defans warding gibi biseydi) geri dondum ve yine tek bekliyodu kendimi denemek icin girdim ve saldirmadim. mage en az 5 kere sleep atti ve biri dahi tutmadi sonra baktı olmuyo skill vurdu ve 5000 dmg 2000 dustu bu kadar avans yeter dedim ve backstap la isi bitirdim karizma bi dunya.sonra 20 dakka boyunca orda kral ben oldum

NOT:bunu niye anlattın derseniz nerdeyse her topicte magelerin th lere karşı daha guclu oldugu yazıyodu bunu kendim test ederek th charin dogru buff la alamiyacagi char olmadıgını gordum VE SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM.

• zatoichi walla kardeş çok TH-SS pvpsi izledim TH ler çok nadir kazanıyo SS charı salam kulnabiliyosa TH ye hiç şans tanımıyorum bile...
  • full buff li bir th i stun vurur sa archer keser gerisi cok zorrrr. cok prof olmali kesebilmesi icin senin arena da o kadar kolay sleep yemenin sebebide lvl farkidir buyuk ihtimalle. birde m def ini gozden gecir 5k vuruyorsa bir mage anormallik var demektir. ben oyle bir delikanli mage goremedim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReasurV

full buff li bir th i stun vurur sa archer keser gerisi cok zorrrr. cok prof olmali kesebilmesi icin senin arena da o kadar kolay sleep yemenin sebebide lvl farkidir buyuk ihtimalle. birde m def ini gozden gecir 5k vuruyorsa bir mage anormallik var demektir. ben oyle bir delikanli mage goremedim daha
    ben dusuk rateli bi serverda oynuyorum daha takılarım b grade eger dun onlar a grade olsaydı zaten hic sansı yoktu vurdugu dmg in nedenide bu bide stun dan bahsetmis bi arkadas bir archerin th ye karsi hic bir sansi yok eger th de evasion veren bufflar varsa ve levelide yuksekse bir archerin unlimited eva dan sonra vurma sansi hic yoktur ondan sonrasi th nin hizina kalmis bisey zaten. eger bu dediklerimde yanlıs bisey olsaydı su an serverimda bulunan en guclu clanın alayı th char olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatochi

ben dusuk rateli bi serverda oynuyorum daha takılarım b grade eger dun onlar a grade olsaydı zaten hic sansı yoktu vurdugu dmg in nedenide bu bide stun dan bahsetmis bi arkadas bir archerin th ye karsi hic bir sansi yok eger th de evasion veren bufflar varsa ve levelide yuksekse bir archerin unlimited eva dan sonra vurma sansi hic yoktur ondan sonrasi th nin hizina kalmis bisey zaten. eger bu dediklerimde yanlıs bisey olsaydı su an serverimda bulunan en guclu clanın alayı th char olmazdı

Alıntıları Göster
    bende archer th i keser demedim zaten eger stun koyarsa dedim :) birde archer i o kadar hafife alma oda full buff li olunca accuary si yuksek olacak unutma
    ama herseye ragmen melee de TH forever bence
    iyice detay a inersek hersey oynayanda bitiyor

• quote:

bende archer th i keser demedim zaten eger stun koyarsa dedim :) birde archer i o kadar hafife alma oda full buff li olunca accuary si yuksek olacak unutma
    ama herseye ragmen melee de TH forever bence
    iyice detay a inersek hersey oynayanda bitiyor

Alıntıları Göster
    quote:

th charin dogru buff la alamiyacagi char olmadıgını gordum

yanlıs gormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Zakuska

quote:

th charin dogru buff la alamiyacagi char olmadıgını gordum

yanlıs gormusun

Alıntıları Göster
    spellhowlerın yatıramayacağı th yok slow skillini yedikten sonra th yanına gelene kez 5 defa öldürüp kaldırırsın ...( slow skilli speedi 110 a düşürüyor)ayrıca slow u önleyecek bi armor yada buff yok bildiğim kadarıya...

• quote:

Orijinalden alıntı: xMindstream

spellhowlerın yatıramayacağı th yok slow skillini yedikten sonra th yanına gelene kez 5 defa öldürüp kaldırırsın ...( slow skilli speedi 110 a düşürüyor)ayrıca slow u önleyecek bi armor yada buff yok bildiğim kadarıya...

Alıntıları Göster
    slow u engelleyecek sey m def tir. butun buyuleri engelledigi veya etkisini dusurdugu gibi. lakin mage ler arasindaki tek korkulu rüyam necro dur. cunku gloom denen olayi koyunca oyun hamuru gibi yoguruyor adami
    79 th var +6/+5 takilarla pek uyutma yedigim soylenemez. uyutma o kadar basit vurulabilecek bir buyu degil

• quote:

slow u engelleyecek sey m def tir. butun buyuleri engelledigi veya etkisini dusurdugu gibi. lakin mage ler arasindaki tek korkulu rüyam necro dur. cunku gloom denen olayi koyunca oyun hamuru gibi yoguruyor adami
    79 th var +6/+5 takilarla pek uyutma yedigim soylenemez. uyutma o kadar basit vurulabilecek bir buyu degil

Alıntıları Göster
    magelerin yavaslatma,sleep,root vb seyleri th yada baska chara tutturabilmesi tamamiyle m defansa bakıyo.eger saglam bir m defansın varsa bunların hicbiri etki etmez.bende adamantite set olmasına ragmen bufflarla 900 m defansa ulasıyom gerisini siz dusunun.eger majestik takım olsa bu en az 1000 m defans demek bu da bi rmageyle dalga gecmeye yeterde artar bile

• quote:

magelerin yavaslatma,sleep,root vb seyleri th yada baska chara tutturabilmesi tamamiyle m defansa bakıyo.eger saglam bir m defansın varsa bunların hicbiri etki etmez.bende adamantite set olmasına ragmen bufflarla 900 m defansa ulasıyom gerisini siz dusunun.eger majestik takım olsa bu en az 1000 m defans demek bu da bi rmageyle dalga gecmeye yeterde artar bile

Alıntıları Göster
    reasurv istersen pvp yaparız 76 lvl spellhowlerda var, 80 lvl spellhowlerda ikisi ilede denerim üzerinde kurtuluşun olacağını sanmıyorum çünkü humanlarda özellikle TH lerde m.def denen şey çok düşük...ayrıca spellhowlerın m.atk da oldukça yüksek.. nightmare giyersen sleep yemezzsin ama slowu engelleyecek herhangi bişey bulabileceğini sanmıyorum

• quote:

reasurv istersen pvp yaparız 76 lvl spellhowlerda var, 80 lvl spellhowlerda ikisi ilede denerim üzerinde kurtuluşun olacağını sanmıyorum çünkü humanlarda özellikle TH lerde m.def denen şey çok düşük...ayrıca spellhowlerın m.atk da oldukça yüksek.. nightmare giyersen sleep yemezzsin ama slowu engelleyecek herhangi bişey bulabileceğini sanmıyorum

Alıntıları Göster
    slow yerse başlamadan biter benim tabirimle slow yemis yaratiklar bence soytari oluyorlar izlemesi bile güzel çünkü okadar yavas oluyorlarki :D gülmeden edemiyom :D

not kimseye hakaret etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

slow yerse başlamadan biter benim tabirimle slow yemis yaratiklar bence soytari oluyorlar izlemesi bile güzel çünkü okadar yavas oluyorlarki :D gülmeden edemiyom :D

not kimseye hakaret etmiyorum

Alıntıları Göster
    hehehe bencede ben sırf zevk aggr. moblara slow atıp bırakıyorum harbiden çok komikler... beni kovalamaya çalışıyolar falan görülmesi gerekn bi manzara....

• quote:

hehehe bencede ben sırf zevk aggr. moblara slow atıp bırakıyorum harbiden çok komikler... beni kovalamaya çalışıyolar falan görülmesi gerekn bi manzara....

Alıntıları Göster
    th nin sadece dagger kullandıgını sanıyosunuz heralde. kosamasa bile bunu uzaktan okla halledebilir.hobby de mage charla oynayan varsa istedigi zaman ve istedigi sekilde pvp yaparim su an ki hp im 6000 kusur magenin bana max 3000 dmg vurcagini hesaplarsak 2. ye firsat kalmadan iş biter.(bufflı hp 6000)dediginz butun mage skillerini yiyerek pvp yaptim ve hicbirinde yatmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatochi -- 4 Mayıs 2006; 21:13:08 >

• quote:

th nin sadece dagger kullandıgını sanıyosunuz heralde. kosamasa bile bunu uzaktan okla halledebilir.hobby de mage charla oynayan varsa istedigi zaman ve istedigi sekilde pvp yaparim su an ki hp im 6000 kusur magenin bana max 3000 dmg vurcagini hesaplarsak 2. ye firsat kalmadan iş biter.(bufflı hp 6000)dediginz butun mage skillerini yiyerek pvp yaptim ve hicbirinde yatmadım

Alıntıları Göster
    hımm tyrantların cripple ı slowla aynı işi görüyor ve tutma oranı oldukça yüksek

welcome to matrix^^

• quote:

Orijinalden alıntı: pliabos

hımm tyrantların cripple ı slowla aynı işi görüyor ve tutma oranı oldukça yüksek

welcome to matrix^^

Alıntıları Göster
    zatochi keşke aynı serverda oynasaydık bol bol pvp yapardık ama ben kastien de ve ES te oynuyorum yalnızca.. bu serverlarda denemek isteyen varsa her türlü kapışırım.....bende TH olan yaklaşık 20 adamla pvp yaptım sadece 1 kez yattım... ayrıca yanılmıyorsam TH nin okla vurduğu mesafe benim büyü mesafemden daha kısa ( yanlışım varsa düzeltin) surrender to wind yedikten sonra ( ki yememe ihtimali çok düşük) o TH 6000 hp si varsa bile en fazla 4 vuruşta yatar...

• quote:

zatochi keşke aynı serverda oynasaydık bol bol pvp yapardık ama ben kastien de ve ES te oynuyorum yalnızca.. bu serverlarda denemek isteyen varsa her türlü kapışırım.....bende TH olan yaklaşık 20 adamla pvp yaptım sadece 1 kez yattım... ayrıca yanılmıyorsam TH nin okla vurduğu mesafe benim büyü mesafemden daha kısa ( yanlışım varsa düzeltin) surrender to wind yedikten sonra ( ki yememe ihtimali çok düşük) o TH 6000 hp si varsa bile en fazla 4 vuruşta yatar...

Alıntıları Göster
    Benim char SS varsa pvp yapmak isteyen TH pm rex2 :) 1 cancel yeterli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: $tyle

Benim char SS varsa pvp yapmak isteyen TH pm rex2 :) 1 cancel yeterli :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: $tyle

1 cancel yeterli :)

+1
    tamam th guclu ama magelerin her biri kendine has binbir özellikle donatilmis bunda göz ardi etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 4 Mayıs 2006; 22:43:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

quote:

Orjinalden alıntı: $tyle

1 cancel yeterli :)

+1
    tamam th guclu ama magelerin her biri kendine has binbir özellikle donatilmis bunda göz ardi etmeyin

Alıntıları Göster
    arkadasim benim serverim dusuk rateli bi server yani mana pot gh pot bunlar satilmaz burda bu yuzden bir magenin level kasmasi zor. bende yuksek rateli bi server olsa mageyi secerim cunki dmg leri cok yuksek olabiliyor .benim bahsettiyim olay hobby de oluyo bir magenin benim serverimda 70 i gecmesi cok zor bi olay.level kasmak icin 70 + lvl li moblar kesmesi gerektigi icin ve o yaratiklarin hp lerinin 10000 nin üzerinde olmasi magenin 1 mob icin nerdeyse tum manasini harcamasina neden olur.istersen benim serverima gel ve oyun neymis gor 2 gunde 70 olmak marifet deil. bu yaptıgınız aynı gta yi hileli oynamaya benzer herkesin zevki arı ama bana ters

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatochi -- 5 Mayıs 2006; 0:40:08 >

• quote:

arkadasim benim serverim dusuk rateli bi server yani mana pot gh pot bunlar satilmaz burda bu yuzden bir magenin level kasmasi zor. bende yuksek rateli bi server olsa mageyi secerim cunki dmg leri cok yuksek olabiliyor .benim bahsettiyim olay hobby de oluyo bir magenin benim serverimda 70 i gecmesi cok zor bi olay.level kasmak icin 70 + lvl li moblar kesmesi gerektigi icin ve o yaratiklarin hp lerinin 10000 nin üzerinde olmasi magenin 1 mob icin nerdeyse tum manasini harcamasina neden olur.istersen benim serverima gel ve oyun neymis gor 2 gunde 70 olmak marifet deil. bu yaptıgınız aynı gta yi hileli oynamaya benzer herkesin zevki arı ama bana ters

Alıntıları Göster
    ben bir Spellsingercı olarak SS in alamadığı tek char Destroyerdir. (destroyeri kullanmayı bilene)

• quote:

Orijinalden alıntı: lWolkyl

ben bir Spellsingercı olarak SS in alamadığı tek char Destroyerdir. (destroyeri kullanmayı bilene)

Alıntıları Göster
    serverdan servera degisir,cancel atma süreleri bakımından.eger cancel aticaksaniz zaten kesinlikle sleep yedirmelisiniz sleepsiz cancel atarsanıza siz cancel atana kadar th dibinize kadar girer.thnin size vuracagi criticlerde castingi kesme sansi çok yüksek oldugundan yusuf yusuf bi pvp olur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.