beyler ss koymuyorum çünkü magimi size tanıtmak için açmadım bu topici de bir şey soracam sizce ben +7paper mage kıyafetim hp mi dursun(canım 1064 gibi bir şey) mp ile takas mı edeyim bi arkımız bununla ilgili bir şey yazmıştı canın çok olsun en azından yatmazsın gibi bir şey demişti ben hp ye mi veriyim mp mi
cz ardream da hp exp kasarken mp .. benim fikrim... saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: autdisce
cz ardream da hp exp kasarken mp .. benim fikrim... saygılar
öncelikle bir şeyler yazdığın için sağolda
mesela haunga görevini yaparken haungayı bazen solo kesiyorum bazen de buffsız ama haunga bana 500 vuruyor yakından 2 hamlede alıyor yani yine haklı olabilirsin de bu topice yazan diğer arklarıma da soruyim sizce haklımıyım
ve konuşmalarımdan lütfen kimse madem çok biliyorsun kendin yaza da demesin
bence sürekli hp ben öyle yapıyordum.
çünküexp kasarken de hp ye ihtiyaç var defans az olduğu için canavarlar fazla vuruyor çabuk yatarsın özellikle de solo exp kasman zor olur
bu da benim fikrim
patosda veya areste mage itemi verebilcek var mı
quote:
Orjinalden alıntı: gkhngkhn
bence sürekli hp ben öyle yapıyordum.
çünküexp kasarken de hp ye ihtiyaç var defans az olduğu için canavarlar fazla vuruyor çabuk yatarsın özellikle de solo exp kasman zor olur
bu da benim fikrim
doğrusu bende senin gibi düşünüyorum ve yazdığın için sağol ama zaten ileride birazcık daha bararm olunca inşallah 2 sini birden alabilrim ne güzel olur hem hp hem mp set
problem burdan kaynaklanıyo zaten mp yaparsan sağlam vuruyosun hp yaparsan kesim uzuyo ama canın artıyo bence takılarını ve kıyafetlerini hp ve mp olarak bulundur yanında diyelimki ash kesiceksin,yanında buferında var takarsın hepsini mp, az vuruşta alırsın gibi...yada teksin diyelim hepsini hp yaparsın yavaş yavaş mp ye değiştirmeye başla takılarını o anda,zaten anlarsın hangisinin mantıklı olcağını kısaca o an ne yapıyosan ona göre takı tak yada kıyafet giy,yani yanında her iki çeşit de bulunsun derim