Şimdi Ara

Magelere müjde:Iceblock trainable/Mana gem buff (ffs:P) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne gibi bir buff istersin shamanlara mesela ? instant heal, chain heal, totems, earth shield, purge, earth shock, mail zırh+kalkan gibi özellikleri gayet sağlam bence.. üstüne gidip de stun button falan mı vereceksin ?

bu arada bir warlock'un mage buff'dan şikayet etmesi de ilginç :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Mage leri düşündümde bu buff Rogue lara verilen shadowcloak gibi bişi olmuş resmen .İmba Bufffffff
    konuyu açan arkadaş da yazmış mana gem'e de buff demiş yok size health gem de versinler oldu olacak hatta Bu Health ve mana gemleri ICeblock içinde kullanabilinsin ayrıca büyü çalmayıda bufflasınlar palanın bubble 'ı size ii giderdi hani.

Shamanlara şu saatden sonra Ne verilebilinirki de diğer classlara yetişsin merak ediyorum Shaman oyuncuları bitik durumda şu an .

Tüm classlar aldı başını gidiyor shaman bitti be yuhhh.

hiç mage ile adam gibi 25 man raid yaptın mı ? ne kadar biliyorsun şu an magelerin durumlarını, sıkıntılarını ? magelerin şu anda ciddi anlamda mana sorunları var.. öyle ki evocation cast gear için binlerce gold harcayan mageler de mevcut.. ne için ? hala level 60'daki rank olan evodan biraz daha fazla yararlanmak için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 9 Kasım 2007; 12:13:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

ne gibi bir buff istersin shamanlara mesela ? instant heal, chain heal, totems, earth shield, purge, earth shock, mail zırh+kalkan gibi özellikleri gayet sağlam bence.. üstüne gidip de stun button falan mı vereceksin ?

arkadaşım sana hakkaten cevap yazmıcam Shaman bilmdediğin gün gibi ortada o yüzden bişi biliyomuş taklidi yapma... bukelemun olma şurda kendini güldürme Shamanı bilen arkadaşlar ile tartışmayı yeğlerim bu konuyu.

dedim ya şu saatten sonra shaman'a ne buff verirlerse versinler Diğer hiç bi class a yaklaşamıcak Skiller olarak .
  • quote:

quote:

ne gibi bir buff istersin shamanlara mesela ? instant heal, chain heal, totems, earth shield, purge, earth shock, mail zırh+kalkan gibi özellikleri gayet sağlam bence.. üstüne gidip de stun button falan mı vereceksin ?

arkadaşım sana hakkaten cevap yazmıcam Shaman bilmdediğin gün gibi ortada o yüzden bişi biliyomuş taklidi yapma... bukelemun olma şurda kendini güldürme Shamanı bilen arkadaşlar ile tartışmayı yeğlerim bu konuyu.

dedim ya şu saatten sonra shaman'a ne buff verirlerse versinler Diğer hiç bi class a yaklaşamıcak Skiller olarak .

şu anda neyi eksik peki shamanların ? yani sorunları neler sence.. ? healerlığı mı kötü ya da raid setup nasıl kurulur bilen guildlerin raide dps shaman alması mı sorun ? kötü bir niyetim yok, sadece öğrenmek istiyorum shamanın sıkıntısını

• @mczaga

Alla allah şikayet eden bir shamanmı görüyorum? Ya bütün wow forumları yıkılıyor shamanların sevinç çığlıklarından. Bizmi yanlış okuduk patch notlarını yoksa değiştirildimi patch notları. Guildimdeki her shaman (gerek PvP- gerek PvE) "allahım gelsin şu 2.3 artık, tanrı olacam tanrııı" diye sevinç çığlıklarını boşamı atıyor? Cidden merak ettim ne sıkıntın var bir shaman olarak biz neyi gözden kaçırıyoruz?

Bu yazıyıda dalga geçmek olarak alma sakın. Cidden merak ettim sorun ettiğin, değişmesini istediğin konuları? Patch 2.3 notları açıklandığından beri koca offical forumlarında shaman bölümündeki tek şikayet konusu; item olarak T6 setleri fullemiş, mana sorununu 0 lamış, 10 dakikalık boss savaşlarında nonstop dps yapabilen elemantel shamanların damagelerinin nerflendiğini söyledikleri postlardan oluşuyor.

Cidden nedir problem?
  • mczaga saçmalama git ptr notesu oku shamanlarda bufflandı tabi diğer sınıflara laf atmaktan vakit olmamıstır okumaya
  • quote:

quote:

quote:

şu anda neyi eksik peki shamanların ? yani sorunları neler sence.. ? healerlığı mı kötü ya da raid setup nasıl kurulur bilen guildlerin raide dps shaman alması mı sorun ? kötü bir niyetim yok, sadece öğrenmek istiyorum shamanın sıkıntısını

Shamanın sorunu tek hiç bi işe yaramaması RAidve grup larda mükemmel 3 talent ağıcında, fakat tek başına kocaman bi hiç teke tek de alacağı class yok 3 talent ağacı için konuşuyorum hadi kesemesin kaçsın desek oda imkansız yani bırakcan orda klavyeyi kescek adam .

Ben Shaman oynuyorum istedim class'ı keserim diyen varsa hadi gelsin tartışalım nasıl kesiyor merak ederim gerçekten evet biraz iddalıyım bu konuda... kesemez diyorum.

edit >Cant_touch_this ve Sapherina@ cevaban size de yazmış olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 9 Kasım 2007; 12:31:03 >

• @mczaga

Yani ilginç bir konu aslında 1v1 konusu. Şahsen 1 mage olarak druidden ve BM hunterdan sonra en çok shamnalardan resto ve ench shamanlardan korkarım. Ench shamanlardan instant yediğim çok olmuştur. Hatta daha 2 gün önce 2800-3100-3100 açılış yedim, üstümde shield olmasına rağmen yeri öptüm o derece. Resto shamanlarda ölmüyor resmen yavaş yavaş eritiyor senin HP ni.

Ama yaratılış olarak full destek için tasarkanmış bir slasstan bahsettiğimiz için haklı olma ihtimalin var. Var da, bu shamanın muhteşem bir arena ve raid oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
  • Rogue olarak resto shamanlardan tırsarım mesela nesi kötü ki..

poison siliyorsun, shockluyorsun, totemliyorsun vs işi bilen resto shaman'a karşı rogue zorlanır yani.. diğer sınıflarda ona keza.. mage resto shammy kesecem diye manasını bitirir fln filan..

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 9 Kasım 2007; 13:22:21 >
  • Bi tartışmada ben başlatayım :p Bence priestlarında cc yada kurtulma abilitisine ihtiyaçları var . Shadowdan bahsediyorum o yüzden pain suppresiondan falan bahsetmeyin hiç. Tbc çıktığı günden beri nerfe nerfe bitiremidler shadow priyi. Hemen her classın birden fazla kurtulma skilli var. Druidin formları,rootu,cycloneu shamanın cleanse totem, frost shock, earthbind totem paladinin stun, buble+hs :p magein saymakla bitmez rogunun clos,vanish warloğun fear,death coil bi garibim warr kalıyo geriye bide priestlar. Warriorsun yada priestsın fear attın adam trinketle açtı ee şimdi napcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabi -- 9 Kasım 2007; 13:21:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mabi

Bi tartışmada ben başlatayım :p Bence priestlarında cc yada kurtulma abilitisine ihtiyaçları var . Shadowdan bahsediyorum o yüzden pain suppresiondan falan bahsetmeyin hiç. Tbc çıktığı günden beri nerfe nerfe bitiremidler shadow priyi. Hemen her classın birden fazla kurtulma skilli var. Druidin formları,rootu,cycloneu shamanın cleanse totem, frost shock, earthbind totem paladinin stun, buble+hs :p magein saymakla bitmez rogunun clos,vanish warloğun fear,death coil bi garibim warr kalıyo geriye bide priestlar. Warriorsun yada priestsın fear attın adam trinketle açtı ee şimdi napcaz?

+1 gerçekten güzel konuya değinmişsin bide mind blastın cd sini düşürseler şöle 3 saniyeye yeter :p
  • Bence shamana buff taa Tbc baslarken geldi zaten.earth shield , Bloodlust vede enchte shamanictic rage denen imba bisi de var. bunlar ilk aklıma gelenler.shamanı tek başına bi güç olarakta görmek yanlış.Shaman daha cok yardımcıdır.roglar dpste tepelerde olabiliosa Wf totem sayesindedir.Palalar, priler cok heal atabiliosa Mana tide in katkısı hic mi yoktur? raidin toplu halde dmg aldığı fightlarda imdadımıza Chain healler yetişmez mi? BL nin yaptığı katkıyı hiç söylemeye gerek yok.Ayrıca yeni patchtede özellikle Ench shamana güzel bufflar gelmiş.Elemental shamanın sanki Dmg i düsürülmüş gibi görünsede, uzun vadeli fightlarda o açığı kapayabileceklerini düşünüyorum.Herneyse Shaman su an kıvamında güzel bi class bence.

Mage in block olayınıda cift taraflı düsünelim.Raidlerde Arcane yada fire gitmiş, iceblock acamamıs mageler inde ölme riski azalmış olacak.Bizde eksik kalmıcaz fightlarda..İşin pvp kısmına gelince ... bu konuda pek konusmak istemiyorum ... :P

• Artık mage öldürmek imkansız dır bence.

ARkadaşlar Burası shaman konusu değil ben kendimce yazdım gelin bakın şura da orda devam edelim Shaman'ın sorunlarını...yoksa burda kavga ortamı sezmeye başladım.

http://forum.donanimhaber.com/m_18946564/mpage_1/key_//tm.htm#18946564

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 9 Kasım 2007; 14:01:02 >
  • quote:

Rogue olarak resto shamanlardan tırsarım mesela nesi kötü ki..

poison siliyorsun, shockluyorsun, totemliyorsun vs işi bilen resto shaman'a karşı rogue zorlanır yani.. diğer sınıflarda ona keza.. mage resto shammy kesecem diye manasını bitirir fln filan..

edit: imla

indigo armory ni bi linkler misin merak ettim
  • @KraL71
    İmzadakini demiyormusun, başka bir roguedamı var indigonun (yoktur artık canım o kadarda değil:D)
  • Laf Madem Shamana Gelmiş Ben Shaman Olarak Derdimi Söliyim Tremor Totem 4 Sn de Bi Fear Geçirmeye Calısıyo,Shamanistic Rage Dediginiz Skill Raid Skili Ve Cok ta İmba Bişi Deil Su An Bende Pve yim,2.3 te Blind Poison Olmayacak ki Bu Bi Sorun,Dier Classlar Wf nin Su TBC sonrasına Göre Ahım Sahım Vuramamasından Shaman Tam Kıvamnda Deniliyo, Gidin Elinize Bi 2h Alında Kaç Vurusta Wf Cıkıyo Onu Deneyin ,Shaman Tamam Destek Classıdır Ama Arenalarda Pvp de Artık Free Honor Dur..He Oynamayı Bİlmeyen Shaman Olabilir Ama Ben iddia Ediyorum Shamanı Gayette Saglam Oynarım Ancak Totemlerin Ahım Sahım Bi Kudreti Yok Pvp Acısından Abartmayın.. 2.3 te Gelen Tek Sey Lightning Overload ın %20 Chance a Wf Gibi Bişi Olması Oda Mükemmel Bişi Deil...Chain 2.5 Sec ti Talentle 1.5 Oluyodu, 2.3 te Olan Göz Boyamadan Baska Bişi Deil 2 sn Skill Yine Talentle 1.5 Sec Olacak Bumudur Yani Buff.. Eath Shield Desen Raid dir Pvp de Göze Batan Bi yeri Yok..İçimi Bosaltsam Surda Forum Yetmez ya Gözünüzü Seviyim Ne Baska Class lar Ne Shaman Hakkında Hakkaten Emeginiz Geçmediyse Konusmayın..He Bide sunu Söliyim Shaman a Ne İsterdim Bİliomusunuz Hex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdmania -- 9 Kasım 2007; 17:10:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

@KraL71
    İmzadakini demiyormusun, başka bir roguedamı var indigonun (yoktur artık canım o kadarda değil:D)

yok imzamdaki rogue şu an oynadığım karakter... sezon 1'den 2 parça armor, bg ring-necklace-back vs vardı pvp için 10k hp 300 resilience oluyordu işte pvp gear üzerimdeyken, hani öyle über pvp gearım yok. arena yaptığım shadow priest arkadaş acc frozen edince de pve oynayabileceğim bir yere migrate ettim, pvp olayı kapandı bitti.. imzadaki link'e tıklayarak armory'e ulaşabilirsin, KraL71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 9 Kasım 2007; 17:16:19 >
  • @amdmania

Hocam bence senin kafan karışmış, shamana nerf olan şeye buff diyosun (lightingin süre kısaltılması ve overlord olayı bariz nerf official forumlarda shamnalrın 2.3 konusunda tek ağladığı şey bu zaten) PvP nin en imba skili earth shilde PvP değil diyosun falan. Hele shamanistic rage yeni hali PvP nin bir diğer baba spelliki artık öle böyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 9 Kasım 2007; 17:28:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

@amdmania

Hocam bence senin kafan karışmış, shamana nerf olan şeye buff diyosun (lightingin süre kısaltılması ve overlord olayı bariz nerf official forumlarda shamnalrın 2.3 konusunda tek ağladığı şey bu zaten) PvP nin en imba skili earth shilde PvP değil diyosun falan. Hele shamanistic rage yeni hali PvP nin bir diğer baba spelliki artık öle böyle değil.

Ops Haklısın Shamanistic Rage Deişti Orasını Unutmustum, Ancak Totemler Hala Kötü, Daha Dün Kael Fightında Sırf Tremor Totem Yüzünden Fearda Priest Öldü.... 4sn De Bi Fear Geçirmek Ne Demek Ya Raidlerde 4sn Deil 4Sal. bile Önemli..
  • tbc ile kaybettiği kimliğini geri kazanacak mage. arcane olup burst ihtiyacını giderecek takımların. kritik noktalarda iwin macro ile adam eleyebilecek.

magelerinde bu oyunun en iyi whinerları olduğunu söylemek lazım. ağladığımız konuların %70 i lehimize değişti. ritual of refreshment, iceblock trainable, imp fb tax, cs gcd, mana shield.

şimdide iceblockun gcdden kaldırılması ve mana burn tarzı bi spell için ağlıyolar.

bol şans.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.