Şimdi Ara

Magelere müjde:Iceblock trainable/Mana gem buff (ffs:P)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • It's a deliberate change. We initially felt like it was too quick at 30s and decided to test it out at 45s, but after playing with it for a while we felt like it opened mages to focus fire a little too much so we decided to keep it at 30s. It's worth pointing out that making changes like this and later un-doing them is not at all uncommon, it's just most of you generally don't see that process in action since it often happens before the patch even gets to the PTR.

Since I'm here, I'll also make a small pre-emptive strike against the incoming "what about other mage concerns!" replies I'm about to get and say the following.

Two things we'll be making improvements to in the near future (although these aren't likely to make it in on time for 2.3) are having iceblock be trainable (to make sure all mages have it as a tool for pve encounters and to open up other trees as being more viable options for pvp), and to-be-finalized improvements to mana issues in longer fights.

kaynak:http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=2765962725&pageNo=2&sid=1#33

eh .. ne diyelim hayırlı olsun ... Etraf pom pyrocu genclikle dolup taşar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekucigi -- 8 Kasım 2007; 20:13:26 >

• Evet DevasaTürk'te yazıyordu sinir oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayAkcay

Evet DevasaTürk'te yazıyordu sinir oldum.
    1 talen puanı 1 puandır :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: injection

21 talent olmasın o :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekucigi

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ekucigi

quote:

frost rulz! :P

• quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

Alıntıları Göster
    Böyle bir$eyin olması güzel olmu$...Pom Pyro Mage'le fanları için güzel bir haber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon_Rider

Böyle bir$eyin olması güzel olmu$...Pom Pyro Mage'le fanları için güzel bir haber...

Alıntıları Göster
    her mage üzerindeki dot 'u silsin, ohhhh ne ala ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basar

Alıntıları Göster
    iyi olmuş valla . uğraşcak başka class mı yok kardeşim . bize gelen bu küçücük buff'a laf atıyosunuz . gidin hunterlarla falan uğraşın ..

töbe töbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: femre

iyi olmuş valla . uğraşcak başka class mı yok kardeşim . bize gelen bu küçücük buff'a laf atıyosunuz . gidin hunterlarla falan uğraşın ..

töbe töbe

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: femre

töbe töbe

küçücük mü ? :) bana göre oyna gelmis en imba pvp bufflarından biri.hoş, pve dede cok iş görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: femre

töbe töbe

Alıntıları Göster
    tek nedeni 1900+ rating arena magelerin alayının frost gitmesi.. blizzard arcane/fire olarak 2 talent daha sunmuş, amaç ib'ye her mage'e verip çeşitlilik yaratmak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekucigi

quote:

töbe töbe

küçücük mü ? :) bana göre oyna gelmis en imba pvp bufflarından biri.hoş, pve dede cok iş görür.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ekucigi

quote:

töbe töbe

bu verilen baf emin olun bir süre sonra göze çok batmıycak Cloak of Shadows trainable olcak dendiği zamanda yer yerinden oynamıştı .

şu an Clos tan şikayet eden caster kalmadı pek

• quote:

Orijinalden alıntı: Basar

Alıntıları Göster
    Adamlar bütün mageleri fire yapmak istiyor resmen. Oha diyorum artık ne trainnable iceboluku ya. Yerine doğru dürüst bir talent koysalar bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saphrenia

Adamlar bütün mageleri fire yapmak istiyor resmen. Oha diyorum artık ne trainnable iceboluku ya. Yerine doğru dürüst bir talent koysalar bari.

Alıntıları Göster
    WotLK dan önce son çırpınışı blizzard ın beyler doğaldır..en son patch de ne kadar çok class ı tatmin edebilirse wotf a o kadar çok oyuncu çekicek yani doğal bence..şurda 4-5 aylık bi süre kalmışken oyunun çıkmasına nerf gelmesi saçma olur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mannevond -- 8 Kasım 2007; 23:42:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mannevond

WotLK dan önce son çırpınışı blizzard ın beyler doğaldır..en son patch de ne kadar çok class ı tatmin edebilirse wotf a o kadar çok oyuncu çekicek yani doğal bence..şurda 4-5 aylık bi süre kalmışken oyunun çıkmasına nerf gelmesi saçma olur zaten

Alıntıları Göster
    YUH diyorum başka birşey demiyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: TuGhAn

Alıntıları Göster
    Hoşunuza gitmeyecek ama artık Aimed Shot 0.5 saniyede atılıyor.

Nasıl ama patchin adı hunter patch oldu :P

Blizzard : Patch 2.3'de, aimed shot sadece healing efektlerini %50 azaltmakla kalmıyor ayrıca atma sürenizi -0.5 düşürdük.

Kaynak Devasaturk

• quote:

Orijinalden alıntı: Solaran

Hoşunuza gitmeyecek ama artık Aimed Shot 0.5 saniyede atılıyor.

Nasıl ama patchin adı hunter patch oldu :P

Blizzard : Patch 2.3'de, aimed shot sadece healing efektlerini %50 azaltmakla kalmıyor ayrıca atma sürenizi -0.5 düşürdük.

Kaynak Devasaturk

Alıntıları Göster
    ters anlamışın... cast süresi 0.5 saniye azaltıldı şeklinde doğrusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

ters anlamışın... cast süresi 0.5 saniye azaltıldı şeklinde doğrusu..

Alıntıları Göster
    yazık yazık mage de sanki hiç mi özellik yoktu Shaman a ekler bişiler ama nerdeee.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

bi warlock mage buffa kızıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

yazık yazık mage de sanki hiç mi özellik yoktu Shaman a ekler bişiler ama nerdeee.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

+1 Shamanlar resmen eziliyor. Shaman takım arkadaşım resto olsa ne paladine rakip olabiliyor ne de resto druide. Acilen bufflanması lazım...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

+1 Shamanlar resmen eziliyor. Shaman takım arkadaşım resto olsa ne paladine rakip olabiliyor ne de resto druide. Acilen bufflanması lazım...

Alıntıları Göster
    Mage leri düşündümde bu buff Rogue lara verilen shadowcloak gibi bişi olmuş resmen .İmba Bufffffff
    konuyu açan arkadaş da yazmış mana gem'e de buff demiş yok size health gem de versinler oldu olacak hatta Bu Health ve mana gemleri ICeblock içinde kullanabilinsin ayrıca büyü çalmayıda bufflasınlar palanın bubble 'ı size ii giderdi hani.

Shamanlara şu saatden sonra Ne verilebilinirki de diğer classlara yetişsin merak ediyorum Shaman oyuncuları bitik durumda şu an .

Tüm classlar aldı başını gidiyor shaman bitti be yuhhh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 9 Kasım 2007; 12:09:18 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.