Şimdi Ara

Magem Hakkında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce magesi olan arkadaşların cevap vermesini istiyorum.Mageden anlıyorsanız sizler de cevap verebilirsiniz.Lütfen diğer meslekler hakkında cevap vermeyin.
    1-Ben lvl 34 olmak üzereyim.Questler sağolsun 1 günde 34 e kadar gelebildim.35 olunca hani bir büyü açılıyor.O büyünün de bir kağıdı oluyor ya.O kağıt nerede bulunur?
    2-Şu an Inn Hostess de 4,5 m para biriktidim.Bu paraya alınacak güzel bir staff(yanan olsun) önerebilirmisiniz?
    3-Hesaplarıma göre lvl 38 e geldiğimde güzel bir zırh giyebileceğim.38 olana kadar hangi yaratıklar beni en iyi bir biçimde kasar?
    Cevaplarınızı bekliyorum.Konu aşağılara düşmesin diye ara sıra up yapacağım...

• bırak bence oyunu
  • 1-35 de blast açılı oda haungaladan veya baronlardan çıkar.ama sen çıkaramazsın.yani zordur çıarması
    2-Sen stat olarak neye verdin.Sadece Mp ise Wood staff ara Ama İnte ve Mpye verdiysen yanan staff zor kendine bi alchemy staff bas derim +6 yada +7 yeter
    3-38e kadar sen questlere dwn et.ama quest kalamdıysa skeleton champion kes
  • dostum bence staffa önem verme bırak parayı armora yatır

sonra patosta ben sk partisi kuruyodum 4 5 magetopluyodum baya seri kesiyoduk

simdi harpy de kasıyom patosta
  • quote:

Orjinalden alıntı: caner05022

bırak bence oyunu

Böyle cevap mı olur.Allahım yine çıldırıcam.YAW KARDEŞ SEN BIRAKTIN DİE BAŞKALARIDA BIRAKMAK ZORUNDAMI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaya

1-35 de blast açılı oda haungaladan veya baronlardan çıkar.ama sen çıkaramazsın.yani zordur çıarması
    2-Sen stat olarak neye verdin.Sadece Mp ise Wood staff ara Ama İnte ve Mpye verdiysen yanan staff zor kendine bi alchemy staff bas derim +6 yada +7 yeter
    3-38e kadar sen questlere dwn et.ama quest kalamdıysa skeleton champion kes

Sağol.Wolfblue sanada teşekkür ederim.Bu arada ben INT ve MP ye iyi bir armor ve silah takabileceğim şekilde dağıttım.
    Yani şu anda:MP 92,INT de 134 civarı olmalı.
  • bence de oyunu bırak hiç başlama daha başındasın bırak bizim gibi olursan masa başından kalkamassın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemin_evladii

bence de oyunu bırak hiç başlama daha başındasın bırak bizim gibi olursan masa başından kalkamassın

Arkadaşlar siz oynamışsınız,zevk almışsınız,bana böyle diyorsunuz.Ben Knight oynadığım zamandan beri hiç +40 olamadım.Ciddi söylüyorum.Level inin yüksek olması ve CZ de adam kesme tadına ulaşmak istiyorum.Lütfen bana böyle cevaplar yazmayın
  • 45 e kadar lr ci ol deru ve apos a gir 45 ten sonra ice ol harpy den çıkma.Mage kasmak en kolayıdır.Aoe mage cilerle kanka olmaya bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavii_yosun -- 9 Ağustos 2006; 5:27:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.