Şimdi Ara

Magic Pop...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadslar Oynyıpda Değerli Bişe Çıkaran Varsa Yazsın Paylaşalım

• Birşey çıkmıyor ki.. Seçtiğini kazanmaya çalışıyorsun..
  • Tamm işte Neler Kazandınız
  • Kaybedince gene Vigor. Mp . Hp pot vermiyor. işte bi adama 8deg. sos glaive çımkş
  • arkadaşlar ben 10 silk e aldım ama ıılk bankanın ordakı potcuda kırdırdım daha dogrusu kırdıramadım nasıl kırılacak yardım pls
  • ben oynadım 64+4 polerm 64+1 sword 69+1 ve +3 garmet female çıktı ama bunları atamıyosun satamıyosun:S account-bound gibi bişey yazıor kırmızı yazıyla:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slepeer -- 14 Nisan 2009; 11:22:27 >
  • Sos muydu bunlar??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buyuk ıhtımal sosdur ama gercekdende atıp satamyon:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: slepeer

ben oynadım 64+4 polerm 64+1 sword 69+1 ve +3 garmet female çıktı ama bunları atamıyosun satamıyosun:S account-bound gibi bişey yazıor kırmızı yazıyla:D hepsi sOs yazmayı unutmuşum:D
  • Asıl konuya yazın.
  • Phoenixde 10d sun sword çıktı 2 tane ama anlamadığım bunlar nasıl bildiğimiz sun swordmu atıp satılmıyosa bir dezavantajı vardır herhalde çıkan arkadaşlar resim koyarsa statlardan falan bişiler çıkarabiliriz belki.
  • Kafalarına Göre Stat Veriyolar Heralde Bana Sos Chest Çıktı Üstümdeki Chestden Biraz iyiydi
  • Çıkan eşyaların statları rastgele değerlere sahip oluyor. Eşyalar satılmıyor, takas edilmiyor. Sadece kazanan "id" kullanabiliyor; account-bound bu anlama geliyor. Yani tek id üzerinde farklı karakter açarak da kullanabilirsiniz.
    Benim anlamadığım neden yay yok?

Bu arada ben de bir adet 8d sos +2 glavie kazandım ; ayrıca 3 adet de 9d luck stone...

Magic Pop...

EDIT: resim ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 14 Nisan 2009; 13:37:24 >

• silkle aldım falan diyorsunuz.Nasıl oluyor bi anlatırmısınız??
  • quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

Çıkan eşyaların statları rastgele değerlere sahip oluyor. Eşyalar satılmıyor, takas edilmiyor. Sadece kazanan "id" kullanabiliyor; account-bound bu anlama geliyor. Yani tek id üzerinde farklı karakter açarak da kullanabilirsiniz.
    Benim anlamadığım neden yay yok?

Bu arada ben de bir adet 8d sos +2 glavie kazandım ; ayrıca 3 adet de 9d luck stone...

Magic Pop...

EDIT: resim ekledim

Neye yarar ki..

• Resmen Kumar 1 kere daha 1 kere derken 5 Kere Oynadım 50silk'im Gitti
  • 10 Degree sun sword çıktı ark. a biraz önce ..
  • greecede sun sttaff çıktı wizardın birine
  • Ben ilk defa Joymaxı kazıkladım. 10 silke aldığım o kartı kırdırdım yerine 10 tane +2800hp artırıcı werdi. Normalde 10 tane +1300 hp artırıcı 10 silk.Nasıl ama..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aazam

Ben ilk defa Joymaxı kazıkladım. 10 silke aldığım o kartı kırdırdım yerine 10 tane +2800hp artırıcı werdi. Normalde 10 tane +1300 hp artırıcı 10 silk.Nasıl ama..?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.