Şimdi Ara

Magirus dolmuşların sağlamlığının tank ile yarışması. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Magirus dolmuşların sağlamlığının tank ile yarışması.

O yıllardan kalan bir broşür..Evde buldum babanın fotolarını karıştırırken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serar1453 -- 27 Şubat 2020; 0:20:36 >
  • Zırhlı personel taşıyıcı mantığıyla üretiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Valla hocam magırus daha karlıydı. Bazen bakımdan bakıma yağ değiştirmeye gidiyodum tamire. Bazen de ayda en fazla iki kere gidiyodum ufak tefek şeyler için. He büyük sorunlar olmuyormuydu oluyodu ama uzun sürüyodu arızalanması. Ama bu jesti aldık alalı çıkamıyoruz tamirden.

Özellikle orta kapı elektrikli olduğu için sürekli arıza yapıyor kapı motoru en fazla iki ay dayanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Bu magirusun saglamlik konusunda ustune tanimam bi kere bu arac hava sogutmali istersen git cölde kullan hararet derdi olmaz
    tam tersi olmasın hemşerim asıl hava soğutmalı araçlar çölde filan hararet sorunu yaşatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Bir de bunların Platinium Sport olanları var ki şahane, TV bile vardı içinde. 10 yıldan fazla bindim, ey gidi günler ey..
    yanlış hatırlamıyorsam 2000 tane mi ne üretilmişti (başka bir seri de olabilir ama m2000 olduğuna eminim) her aracın ön konsolda 2000 araçtan kaçıncısı olduğu yazardı
  • serar1453 kullanıcısına yanıt
    Düşük yakıt tüketimi mi kilometrede 2 lira baya düşük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Belkide oyledir

• Birkaç senedir denk gelemiyorum. Açıkçası severim Magirus'ları.

Tasarımı yeter :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yillara meydan okusa neye yarar haftada 5 gun binen adamin denge merkezi omurilik sogani titresimden patlar. Kulak zarlari yirtilir sesinden.

• Neticede üzerinde Alman mühendisliği var. Bende bir makine mühendisi olarak Alman ekolünü her zaman takdir etmişimdir.

Tabi bu ekol bir mozaik gibi, bizden de rahmetli hocamız Erbakan’da büyük katkı sağlamıştır. Almanya’da kürsü sahibi nadir bilim adamlarındandır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Urfa sıcağında gidiyor. Normalde hararetten dolayı yağ yakması lazım. Tasarımıyla, vites koluyla ikon.

• quote:

Orijinalden alıntı: 59Chevrolet

Bu mesaj silindi.

Bazı özel otomobiller gibi.Magirus dolmuşların sağlamlığının tank ile yarışması. 

Magirus dolmuşların sağlamlığının tank ile yarışması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 1 Ağustos 2021; 11:10:8 >
  • Karsanin ne dayanıklılığı ne sağlamlığı ne freni ne motoru ne tasarımı hepsinde vasat olduğunu düşünüyorum bu söylediklerim bugün içinde gecerli
    M2000 ise cok farkli bir dünya şasi uzerine kurulan govde ve karkas tasarımı otobüslerle ayni bu sebeble cok daha dayanikli yorulma ibaresini goremezsiniz güzel turbolu bir motorla ciksa arazide karavan yapmalik proje araci olurdu

• https://www.youtube.com/watch?v=UKUXFnA1UMY&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.