Şimdi Ara

MAGNAT MA 600 Entegre ampli ve MAGNAT QUANTUM 753 iki yollu hoparlör sistemim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize iyi geceler. Ben foruma yeni üye oldum ve cumartesi günü yaşadıım çok heyecan verici bir deneyimimi aktarmak istiyorum. Ama önce kendimden bahsedeyim...1985 yılında hifi dünyasına sn Jrayr Koşer'in ısrarlarıyla girdim...o sıralarda JBL ve Magnat satıyordu... daha sonra hifi dünyasında 17 yıl çalıştım...kendim de çok ciddi bir müzik nmeraklısıyım ve en çok boyundan büyük işler yapan ürünleri severim...hani fiyat/kalite oranlarında mükemmel olanları..kendime yeni bir bilgisayar destekli müzik kütüphanesi kurmak için yola çıktım ve onlarca sistemi dinledim...mutlaka parasını defalarca hak eden sistemler dinledim ama benim aradığım fiyatlardan çok yüksekteydiler..en son bir arkadaşımın da ısrarıyla dikmen müziği ziyaret ettim...sağ olsun Cem ve muhterem Sezai bey çok sıcak ve samimi karşıladılar. Ne istediğimi söyleyince de bana hemen bir kaç ciddi sistem dinlettiler. mesela bir tanesi PIONEER A-70K ve B&W minik ama gerçekten görkemli bir çift monitörüydü. Çok beğendim ama fiyat hala biraz yukarıda kalmıştı. Bir kaç sistem daha dinledim.Mesela JBL retro stüdyo kontrolleri 4312M ile Marantz PM6005 gerçekten çok büyüleyici ve bir o kadar canlı sesler çıkarıyordu. Fiyatlar daha yakındı ama hala ben daha da cazip bir usb audio girişli 24-bit 192khz ampli ve bir çift bookshelf te ısrarlıydım. Sonunda beni bir MAGNAT MA600 ecc 88 tüp preamplifikatörlü class d entegre amlifikatör ile MAGNAT'ın Quantum serisi 753 hoparlörleri sundular...kampanyalı ürünler dedikleri için merakım daha da arttı..kabaca 2200 tl amplifikatör ve 1500 tl kadar da hoparlörlerdi..dinlemeye koyulduk..MAGNAT'ı çok eskiden de tanıdığım için hayretlerle dinlemeye başladım. Muhteşem bir sahne ve hap kadar bir monitörden üretilen hiç de ahmak bası olmayacak kadar derin ve detaylı baslar...sesin optimizasyonu iki yollu olmasına rağmen muhteşemdi ve orta seslerin zengin ara armonikleri ne baslar tarafından ne de tizlerin yakıcı geriliminden maskelenmekteydi. Marcus Miller ı dinlerken snap tekniğinin telleri titreşitrdiğinde sapa her çarpışında duyulan o metal roundwire ın çınlamaları muhteşemdi...sanki Marcus yanı başımda makul bir şiddetle amplisini ayarlamış bana konser vermekteydi..buradan sonra Deniz Seki'nin bir albümünden vokal dinledik. cazz tınılı çok harika iki şarkı...mikrofona bıraktığı tükürük sesleri bile rahatlıkla duyulmakta ve arka plandaki davula ve piyanoya meydan okumakta...yani orta ses karakteri muhteşem bir takım...hoparlörler harika...gerçekten çok etkilendim...kısacası piyasada 3600-3700 tl verip ciddi bir hi-fi dinlemek istiyorsanız MAGNAT MA 600 ün zengin detaylı amplifikasyonuna aynı zengin armoniklerle eşlik eden bir çift MAGNAT QUANTUM 753 alıp araştırmanıza kesin olarak son verebilirsiniz...üstelik bu paralar için gerçekten çok müthiş bir fırsat...çünkü eşdeğer seslere ulaşmak için başkalarını dinleyerek iki katı para vermek durumunda kalırsınız...

• Sayın @hifiadviser,
    Foruma hoş geldiniz.yazdıklarınızı okuyunca hifi zehirini çok önceleri tatmış olduğunuz anlaşılıyor.Sisteminiz de Hayırlı olsun
    Saygılar,
    Altuğ
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Sayın @hifiadviser,
    Foruma hoş geldiniz.yazdıklarınızı okuyunca hifi zehirini çok önceleri tatmış olduğunuz anlaşılıyor.Sisteminiz de Hayırlı olsun
    Saygılar,
    Altuğ
    çok teşekkür ederim...geçmiş yıllarda üst düzey çok cihaz kullandım...aynı zamanda müzisyen olduğum için, bir audiophile değilim...aksine müziği bütün detaylarıyla dinlerim...mesela klasik senfonilerde her hattı almayı isterim...1.ci kemanlar , 2.ci kemanlar, violalar, vololnseller, nefeslilerde tuba, baritonlar ve trombonlarla kornolar ayrı ayrı hissedilmeli...duyulmalı..eğer rock dinliyorsam benim aradığım bazı detaylar kimse tarafından dikkate alınmaz..jazz da ise bir piyano trio yada kuvartet dinliyorsam piyanonun tuşesi davulun zil karakterleri vs vs gibi detaylara çok dikkat ederim...vokalllerde stüdyonun sessiz ortamında mikrofonun aldığı bütün detaylara dikkat ederim...şimdilerde magnat ampli ve hoparlörlerin burn-in aşamasında...bu gün klasik müziklere yoğunlaşacağım...daha sonra tekrar yorumlarım..sevgiler...

• hifiadviser H kullanıcısına yanıt
    sizin gibi insanları forumda devamlı görmek isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hifiadviser

çok teşekkür ederim...geçmiş yıllarda üst düzey çok cihaz kullandım...aynı zamanda müzisyen olduğum için, bir audiophile değilim...aksine müziği bütün detaylarıyla dinlerim...mesela klasik senfonilerde her hattı almayı isterim...1.ci kemanlar , 2.ci kemanlar, violalar, vololnseller, nefeslilerde tuba, baritonlar ve trombonlarla kornolar ayrı ayrı hissedilmeli...duyulmalı..eğer rock dinliyorsam benim aradığım bazı detaylar kimse tarafından dikkate alınmaz..jazz da ise bir piyano trio yada kuvartet dinliyorsam piyanonun tuşesi davulun zil karakterleri vs vs gibi detaylara çok dikkat ederim...vokalllerde stüdyonun sessiz ortamında mikrofonun aldığı bütün detaylara dikkat ederim...şimdilerde magnat ampli ve hoparlörlerin burn-in aşamasında...bu gün klasik müziklere yoğunlaşacağım...daha sonra tekrar yorumlarım..sevgiler...

Alıntıları Göster
    bir de eklemeyi unuttum...bilgisayarım asus N53SN ve Magnat ma 600 entegre amplifikatöre Audioquest Cinnamon usb linkle bağladım(usb kablolarının taşıdığı sinyalin karakteri sebebiyle pek bir fark olmadığını düşünürken bu kablo beni çok etkiledi...ondan aldım)hoparlör kablolarım 2.5 metre x2 Vandenhul Magnum...eski göz ağrılarımdır ve cd interconnect olarak Vanden hul The Valley tercih ettim. Kablolar özellikle ampli ve hoparlör arasında birinci derecede öenmlidir...Interconnect ler de sırasıyla ikinci derecede yer almaktalar ve cihazların en yüksek performansını almak için kablolarda masraftan kaçmamak lazımdır...sadece kablolarım neredeyse ampli ve hoparlörlerimin hemen hemen yarısına mal oldular ama değdi...

• Öyle bir anlatmışsınız ki beni de merak sardı Buarada hoşgeldiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stakanar

Öyle bir anlatmışsınız ki beni de merak sardı Buarada hoşgeldiniz...
    Monitor Auido BX2 ile kullanmak için ben de bir süredir MA-600'ü ciddi ciddi düşünmeye başladım. PM6005, Rega Brio-R gibi rakipleri var listede. Elimde N-50 de var, MA-600'ün Dac özellikleri biraz gereksiz olacak ama sesinin sıcaklığıyla ilgili yorumlar beni çok cezbediyor. O paraya lambalı bulmak da zor olunca bari lambalıya az da olsa göz kırpan bir ürün olsun diye düşünüyorum. Önümüzdeki aylarda İstanbul'a gittiğimde dinleyip kesin kararımı vereceğim.

Değelendirme ve yorumlarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkelleci

Monitor Auido BX2 ile kullanmak için ben de bir süredir MA-600'ü ciddi ciddi düşünmeye başladım. PM6005, Rega Brio-R gibi rakipleri var listede. Elimde N-50 de var, MA-600'ün Dac özellikleri biraz gereksiz olacak ama sesinin sıcaklığıyla ilgili yorumlar beni çok cezbediyor. O paraya lambalı bulmak da zor olunca bari lambalıya az da olsa göz kırpan bir ürün olsun diye düşünüyorum. Önümüzdeki aylarda İstanbul'a gittiğimde dinleyip kesin kararımı vereceğim.

Değelendirme ve yorumlarınız için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    sayın yavuzazgın çok teşekkür ederim...hep beraber tecrübe edip paylaşıyoruz ve isabetli kararlar verip daha mutlu olmanın gayretindeyiz...sayın dkelleci...gerçekten oldukça iyi bir amplifikatör..dac konusunda da burr-brown 24/32 bit/192 khz gayet yeterli bence...(32 bite kadar destekliyor)zaten müzikte üretilebilen maksimum ses şiddeti 110 dB kadardır ve 24 bit 144 dB derinlik demektir... Monitör Audio BX-2 lerinizle dinlemedim fakat yakın bir hoparlör olan MR2 ile dinledim...harika çalıyordu...özellikle de zengin orta sesler....bence hiç vakit kaybetmeden dinlemeye çalışın...eminim alacaksınız...vakumtüplü preamplifikasyon çok detaylı ve hızlı...söylenecek söz yok...

• hifiadviser H kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız urunleri bu kadar beğenmeniz cidden çok guzel olmus guzel günlerde saglık icinde kullanın insalah
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Kullandığınız urunleri bu kadar beğenmeniz cidden çok guzel olmus guzel günlerde saglık icinde kullanın insalah
    çok teşekkür ederim erayçelik80...çok pahalı sistemler kullandım ithalatlarını yaptım çok muhteşem seslere sahip oldum ve sahip ettim...ama ipin ucu yeter ki kaçmasın...yoksa bir kaç bin dolardan bahsederken bir kaç onbin doları sadece %10-12 ses i daha iyi almak adına harcadığınzı görüp şaşarsınız...bir de etrafa hava atma söz konusu olunca gaza gelir insan...bu gün oldukça alçak gönüllü ama yeterince sıradışı iyi ses üreten cihazları iyi fiyata bulmanın peşindeydim...çünkü bilgisayarıma kulaklık takıp dinlemekten yoruldum...minik aktif sistemler de yetmiyor...hepsi bu...iyi dinlemeler..
  • quote:

çok teşekkür ederim erayçelik80...çok pahalı sistemler kullandım ithalatlarını yaptım çok muhteşem seslere sahip oldum ve sahip ettim...ama ipin ucu yeter ki kaçmasın...yoksa bir kaç bin dolardan bahsederken bir kaç onbin doları sadece %10-12 ses i daha iyi almak adına harcadığınzı görüp şaşarsınız...bir de etrafa hava atma söz konusu olunca gaza gelir insan...bu gün oldukça alçak gönüllü ama yeterince sıradışı iyi ses üreten cihazları iyi fiyata bulmanın peşindeydim...çünkü bilgisayarıma kulaklık takıp dinlemekten yoruldum...minik aktif sistemler de yetmiyor...hepsi bu...iyi dinlemeler..

Alıntıları Göster
    Bu arada küçük bir hata yapmışım...MAGNAT QUANTUM 753 hoparlörleri yaklaşık 750 dolara almışım...kabaca 2050 tl gibi...bu durumda sistemimin fiyatı 4250 tl ye gelmiş...özür dilerim...ben kablolarımın fiyatıyla karıştırdım...ve bu indirimli fiyatıymış...listede 1250 dolardı...

• quote:

Bu arada küçük bir hata yapmışım...MAGNAT QUANTUM 753 hoparlörleri yaklaşık 750 dolara almışım...kabaca 2050 tl gibi...bu durumda sistemimin fiyatı 4250 tl ye gelmiş...özür dilerim...ben kablolarımın fiyatıyla karıştırdım...ve bu indirimli fiyatıymış...listede 1250 dolardı...

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim sayın stakanar...gerçekten dinlemenizi tavsiye ederim.İyi ses hemen hissedilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hifiadviser -- 28 Nisan 2015; 0:39:06 >
  • Merhaba sisteminizi Gül'e Gül'e kullanın magnat, heco denince akla Gsa elektronik gelir ama artık Dikmen ile Çalışacaklarmış bunun nasıl sonuçlar doğuracağını hep beraber göreceğiz. Ben Pelin hifi'ı 15 Yıldır bilirim ve Tanırım Gsa elektronik olmasaydı pelin bugüne kadar sattığı Heco ve magnat grubunun herhalde sadece onda birini satabilirdi o da ölü fiyatına ve sadece media markt'larda.. Stok bekleme süresi artınca media Markt zararına mal satar çünkü (gerekirse) neyse kendi bindikleri dalı kestiler detayını bilmiyoruz yorum yapmak bize düşmez bunlar sadece kendi fikirlerim.
    Magnat quantum serisi çok açık Çalan detay barındıran işçiliği çok iyi olan bir seri fakat alt frekans Kontrolü için biraz daha geliştirilmeleri gerekli ve sahne bir İngiliz hoparlörü kadar geniş değil hoparlörler mekanda kolayca kaybolamıyorlar. Ama yine de cidden gayet iyi performansları var saçma sapan fiyatlara satılan çoğu marka ve modeli al aşağı edebiliyorlar. Bir de yine bana göre her zaman interconnect kablo hoparlör kablosundan önce gelir sesin ana karakterini belirler ve bu şekilde yükseltilen ses hoparlörlere aktarılır. Dolayısıyla sesin şekillenmesinde daha çok rol üstlendiği için interconnect kablolar birinci sıradalar diye kabul ederim her zaman. Yazım tarzınızı bende beğendim editöryal tarafınız da kuvvetli bol bol paylaşımda bulunmanız dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Merhaba sisteminizi Gül'e Gül'e kullanın magnat, heco denince akla Gsa elektronik gelir ama artık Dikmen ile Çalışacaklarmış bunun nasıl sonuçlar doğuracağını hep beraber göreceğiz. Ben Pelin hifi'ı 15 Yıldır bilirim ve Tanırım Gsa elektronik olmasaydı pelin bugüne kadar sattığı Heco ve magnat grubunun herhalde sadece onda birini satabilirdi o da ölü fiyatına ve sadece media markt'larda.. Stok bekleme süresi artınca media Markt zararına mal satar çünkü (gerekirse) neyse kendi bindikleri dalı kestiler detayını bilmiyoruz yorum yapmak bize düşmez bunlar sadece kendi fikirlerim.
    Magnat quantum serisi çok açık Çalan detay barındıran işçiliği çok iyi olan bir seri fakat alt frekans Kontrolü için biraz daha geliştirilmeleri gerekli ve sahne bir İngiliz hoparlörü kadar geniş değil hoparlörler mekanda kolayca kaybolamıyorlar. Ama yine de cidden gayet iyi performansları var saçma sapan fiyatlara satılan çoğu marka ve modeli al aşağı edebiliyorlar. Bir de yine bana göre her zaman interconnect kablo hoparlör kablosundan önce gelir sesin ana karakterini belirler ve bu şekilde yükseltilen ses hoparlörlere aktarılır. Dolayısıyla sesin şekillenmesinde daha çok rol üstlendiği için interconnect kablolar birinci sıradalar diye kabul ederim her zaman. Yazım tarzınızı bende beğendim editöryal tarafınız da kuvvetli bol bol paylaşımda bulunmanız dileğiyle.
    merhaba atalayalper ...çok teşekkür ederim...ben işin ticari kısmıyla ilgilenmiyorum...çünkü her bayii işini yapıyor...dikmen hem eski tanıdığım hem de bana yakın olduğu ve ayrıca aradığım her markayı kıyaslama fırsatı verdikleri için(mcıntosh tan ,pioneer e, rotel den nad a b&w den jbl e magnattan elipson hatta cabasse a kadar kadar her marka mevcut) gittim beğendim ve aldım...
    umarım daha çok paylaşım yaparız...fikir teatisinde bulunuruz...tecrübelerimiz herkes için de yardımcı olacaktır...iyi dileklerinize bir kere daha teşekkür ederim...

• quote:

merhaba atalayalper ...çok teşekkür ederim...ben işin ticari kısmıyla ilgilenmiyorum...çünkü her bayii işini yapıyor...dikmen hem eski tanıdığım hem de bana yakın olduğu ve ayrıca aradığım her markayı kıyaslama fırsatı verdikleri için(mcıntosh tan ,pioneer e, rotel den nad a b&w den jbl e magnattan elipson hatta cabasse a kadar kadar her marka mevcut) gittim beğendim ve aldım...
    umarım daha çok paylaşım yaparız...fikir teatisinde bulunuruz...tecrübelerimiz herkes için de yardımcı olacaktır...iyi dileklerinize bir kere daha teşekkür ederim...

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba,
    Pelin Dış Tic. ve San. Ltd. Şti., yani yaklaşık 13 yıldır Magnat - HECO ve MacAudio ürünlerinin Türkiye distribütörü olan firmamız artık forumda. Yanınızda bize de yer verirseniz seviniriz.

Bazı konularda ve mesajlarda okuduğumuz kadarı ile, satışını yaptığımız ürünler ve distribütör olan firmamız ve bayi olarak bir dönem çalışmış olduğumuz firma hakkında siz değerli üyelerin, ticari ilişkilerimiz hakkında fikirleri mevcut.
    Takdir edersiniz ki, ticari ilişkiler firmaların ticari anlamda mutlu olmaları ile ayakta kalırlar. İnsan ilişkilerinin bile bozulabildiğini düşünürsek, ticari ilişkinin ömür boyu sürme garantisi yoktur, başlamaları kadar bitmeleri de doğaldır.

Firmalar satışlarını arttırabilmek amacı ile ürünlerinin tanıtımlarını, reklamlarını yapabilirler. Bu anlamda, yukarıda da adı geçen GSA elektroniğe, distribütörü olduğumuz ürünlerin tanıtımı konusunda gösterdiği çaba için teşekkür ederiz. Bu sadece firmamıza destek olmak için değil, doğal olarak kendi satışlarını arttıtmak için de yaptıkları çalışmadır.

Gsa elektronik ile ticari olarak çalışmıyor olmamız ürünlerimizin kalitesini değiştirmez. Şöyle düşünün ki, daha once satın almış olduğunuz Magnat ve Heco ürünleri de şu an stoğumuzda bulunan diğer ürünler ile aynı depoda duruyorlardı ve sizlere oradan gönderildiler.

Yeni ticari yapı ile, sevdiğiniz, beğendiğiniz, sahip olmak istediğiniz Magnat ve Heco ürünlerini direkt olarak bizden veya Dikmen müzikten, ister mağazalarımıza gelerek, isterseniz de firmalarımıza ait online satış sitelerinden satın alabilirsiniz, hem de yeni fiyat politikası ile, eskisinden daha uygun fiyatlara.

Yeni fiyat politikasına da kısaca değinmek gerekirse, bir müşterinin bir hoparlör alıp 3-5 yıl, belki daha fazla surede tekrar alışveriş yapmayacağını düşünerek daha pahalıya satmak, daha çok kar etmek yerine, daha fazla kişinin bu kaliteye ulaşabilmesi için fiyatlar olması gerektiği yere indirildi.

Yukarıdaki mesajlardan birinde bahsedildiği gibi biz bir dala binmiyoruz, biz ana gövdeyiz.

Konuyu daha fazla uzatıp başınızı ağrıtmak istemiyorum. Kısaca, Magnat ve Heco kalitesi aynı yerde (hatta bir tiyo vereyim, yeni model Magnat ...... yolda) ve daha iyi fiyatlarda.

Distribütörü olduğumuz ürünler ile ilgili eminim benden çok daha fazla bilgiye sahip birçok üye burada sürekli bilgi paylaşıyordur. Ama yine de herhangi bir konuda yadımım olabilirse ben, Safa Toral 0312-442 67 60 no'lu telefondan veya buradan elimden geldiğince sizlerle bilgi paylaşmaya çalışacağım.

Görüşmek üzere,

• Pelin Ltd. P kullanıcısına yanıt
    Tebrikler
  • Pelin Ltd. P kullanıcısına yanıt
    Çok iddialı bir giriş olmuş.
    Kutlarım.Uygun fiyata kaliteli ürün herkesin hakkı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Çok iddialı bir giriş olmuş.
    Kutlarım.Uygun fiyata kaliteli ürün herkesin hakkı.
    Bende Pelin ticaretten Magnat Supreme 302 A Subwoofer aldım. Bu sobwoofere uzun süredir takip ediyordum ve GSA Elektronik ,Orhan beyden satın aldıgım Magnat supreme 800 5 li sistem ve Marantz 1504 anfimdeki eksik +1 tamamlamak için bu subwoofer almaya karar vermiştim . Pelin ltd in uygun fiat politikası sonucu siparişi vermekte hiç tereddüt etmedim ve Ev sinema sistemimi şimdilik tamamladım. ilgilerine teşekkür ederim.
    Bu alışveriş ziyareti sırasında , Safa beyinde yönlendirmesi ile ,Bahsedilen Magnat 600 lambalı anfiyi dinledim ve çok etkilendim, tam bir fiyat performans ürünü gibi görünüyor . Şu aşamada elimde bulunan yüksek kalitedeki FLAC arşivi bu cihazla stereo dinleyebilmek için araştırmalarımı yapıyorum ve , saglıklı bir çözüm bulabilirsem alım listemin başına ekledim ,
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 28 Nisan 2015; 22:57:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

Bende Pelin ticaretten Magnat Supreme 302 A Subwoofer aldım. Bu sobwoofere uzun süredir takip ediyordum ve GSA Elektronik ,Orhan beyden satın aldıgım Magnat supreme 800 5 li sistem ve Marantz 1504 anfimdeki eksik +1 tamamlamak için bu subwoofer almaya karar vermiştim . Pelin ltd in uygun fiat politikası sonucu siparişi vermekte hiç tereddüt etmedim ve Ev sinema sistemimi şimdilik tamamladım. ilgilerine teşekkür ederim.
    Bu alışveriş ziyareti sırasında , Safa beyinde yönlendirmesi ile ,Bahsedilen Magnat 600 lambalı anfiyi dinledim ve çok etkilendim, tam bir fiyat performans ürünü gibi görünüyor . Şu aşamada elimde bulunan yüksek kalitedeki FLAC arşivi bu cihazla stereo dinleyebilmek için araştırmalarımı yapıyorum ve , saglıklı bir çözüm bulabilirsem alım listemin başına ekledim ,
    Selamlar
    iyi dinlemeler sayın hunhun34...ben de ma 600 dinlediğimde çok etkilendim...flac dosyalarınıza iyi bir çözüm...umarım stereo dinleme çözümlerinizi kolayca bulur siz de ma 600 sahibi olursunuz...sistemi iyi bir bookshelfle kurmak hem ekonomik hem de pratik olur...dinlemediyseniz magnat quantum 753 ile eşleştirip dinleyin...kolay gelsin...
    disclerinizi rwav 24-bit rip yapıp flaclardan çok daha üst düzey müzik dinleyebilirsiniz...çünkü flaclarınız 12-14 bit arasında olurken, wavlarınız 16 bit 44.1 khz den 24-bit 192 khz e çıkartıp tamamen kayıpsız dinlersiniz...

• quote:

iyi dinlemeler sayın hunhun34...ben de ma 600 dinlediğimde çok etkilendim...flac dosyalarınıza iyi bir çözüm...umarım stereo dinleme çözümlerinizi kolayca bulur siz de ma 600 sahibi olursunuz...sistemi iyi bir bookshelfle kurmak hem ekonomik hem de pratik olur...dinlemediyseniz magnat quantum 753 ile eşleştirip dinleyin...kolay gelsin...
    disclerinizi rwav 24-bit rip yapıp flaclardan çok daha üst düzey müzik dinleyebilirsiniz...çünkü flaclarınız 12-14 bit arasında olurken, wavlarınız 16 bit 44.1 khz den 24-bit 192 khz e çıkartıp tamamen kayıpsız dinlersiniz...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler , Benim elimdeki Flac arşivim genelde FLAC 24-bit/192 kHz Vinyl veya SACD veya LP den düzenlenmiş 800 MB ile 1.5 GB arasında degerlerdeki dijital kayıtlar. Genelde Lossless veya çok yüksek seviyede kaydedilmiş dosyalar. Bu dijitalleri lambalı stereo anfi ile dinlemenin keyifli olacagını düşünüyorum , bu dosyaları marantz 1504 le dinlerken bile çok keyif alıyorum
    Selamlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.