Şimdi Ara

MAGNAT MA 600 Entegre ampli ve MAGNAT QUANTUM 753 iki yollu hoparlör sistemim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba, Bütün yazılarınızı okudum, çok etkilendim, son derece inandırıcı ve sağlıklı bilgiler içeriyordu, beklentimi çok çok üzerinde, her bakımdan ziyadesiyle istifade ettim, ufkumu açtınız, minnet ve derin duygularımla teşekkür ediyorum, benim sistemler ile alakalı teknik bilgilerim yok denecek kadar az, ama çok iyi kulağım vardır, profesyonel dinleyiciyimdir, hani tıp bilimi hiç olmayan ama iyi doktoru bilen hasta gibiyimdir, yada hiç direksiyona oturmamış kişinin iyi şoförü bildiği gibiyimdir. Yazılarınız benim uzun yıllardır aradığım ama bir türlü bulamadığım sesleri tarif ediyordu, benim özellikle sevdiğim müzik türü yoktur, ben oldukça detaylı müzik istiyorum, bütün tür müzikler bana hitap eder, hatta senfoniler, operalar, daha komiğini söyleyeyim Amerika'da ünlü büyük bir kiliseye sırf org dinlemek için gittim, beklentimi hayal dahi edemeyeceğim seviyede karşıladı, beni götüren çok etkilendiğimi görünce garibim dinsel zannederek memnuniyetini ifade etti, bende ona beni götürdüğü için teşekkür ederek sırf org ziyafeti için kendisiyle gittiğimi söyleyince baya bozulmuştu. Demem o ki; çok çok af edersin canlı dinlediğim eşek anırmasını eğer tüm detaylarıyla dinliyorsam bundan hiç sıkılmam, bu kadar detaylı duyabilmenin mutluluğunu yaşarım. Ancak yazılarınızdan sonra hifi'nin ne olduğunu anladım ve girişime başladım bile, MA 600 için biriyle pazarlıkta belli bir noktaya geldik, ufak bir pürüz kaldı, onu muhtemelen yarın halledeceğiz, ikinci kalkışmam MAGNAT QUANTUM 753 için olacaktır. Bütün bunları forma ama özellikle size yazmamın sebebi şu; dediğim gibi iyi bir dinleyici olma hususunda mütevazi olamam, güzeli yakalama hususunda yorulmam, fakat doyumsuzda değilim, yıllardan beri bilinçsizce büyük bütçeler harcadım bir türlü olmadı, yeni yeni anlıyorum ki çok yanlış kulvarlarda efor sarf etmiş boşa tükenmişim. sistemin diğer yapı taşlarında yardımcı olursanız bu sefer refahı yakalayacağıma inanıyorum, bunu için forma uzun uzun yazdım. Hoşça kalın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.