Şimdi Ara

Magnat Ses Sistemleri Kullanıcı Kulübü (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
30
Favori
53.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cLk

802 kule ve 252 center kullanıyorum. aldığım günden beri sesi boğuk gibi geliyor. şimdi yeni eve taşındım. oda daha büyük. ses daha çok dağılıyor.

802 kule kullanıp sesi boğuk değil. aslında iyidir. sizin ayarlarda bozukluk vardır diyen var mı?

bu arada filmlerde ses güzel benim bahsettiğim youtube dan müzik dinleme ve tv den uydu izleme.
    Merhaba;

MS 802-252-202 setim var. Seste her hangi bir boğukluk yaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

802 kule ve 252 center kullanıyorum. aldığım günden beri sesi boğuk gibi geliyor. şimdi yeni eve taşındım. oda daha büyük. ses daha çok dağılıyor.

802 kule kullanıp sesi boğuk değil. aslında iyidir. sizin ayarlarda bozukluk vardır diyen var mı?

bu arada filmlerde ses güzel benim bahsettiğim youtube dan müzik dinleme ve tv den uydu izleme.
    Tweeterları kontrol ettiniz mi? Bi-wire tipi giriş kullanıyorsa LF'e artı HF'ye eksi olacak şekilde giriş yapın. İki plugıda LF'e takmayın.
  • Arkadaşlar merhaba.Magnat needle alu 5.0 sistem sizce nasıldır denon avr x1500h ile kulllanacağım.Acaba küçük ve yetersiz gelir mi? Diğer seriler biraz büyük ve kaba göründü tatmin eder mi sizce bu sistem? Teşekkürler.
  • arkadaşlar değerli görüşlerinize ihtiyacım var. ses sistemi almak istiyorum magnat sistemleri beğendim fakat daha önce böyle bir tecrübem olmadığı için çok kararsız kaldım. fiyat bantları yakın birçok ürün var hangisi nasıl bişeydir çok ayrıntıya da ulaşamıyorum.
    magnat tempus set var şuan satışta olan aklıma yatan bu set oldu o da burada okuduklarımdan sonra

tempus 77
    tempus 33
    tempus c22
    tempus sub 302a
    ve sony dn1080

1)-sistem olarak kursam iyi bir sinema sistemi kurmuş olur muyum bu şekilde seti olan arkadaşlar memnun mudur yada hangi sorunlarıla karşılaşırım acaba
    2)- front hoparlör yeterli midir bazı yerlerde filmlerde konuşmalar geriden gelen sistemler olmuş bu sistemde benzer bir sorun olur mu acaba
    3)- samsung smart tv var bende arc ile bağlayacam sisteme. asıl soru dolby true hd yada dts-hd sesli filmi nasıl açacilirim bu sisteme aktarmak için illa earc ile bağlayıp öyle mi aktarabiliriz yada bir tv box mu almalıyım. sadece arc ile amfi bağlantısı yapınca hd sesleri hd kalitesinde alamaz mıyız.
    4)- amfilerin usb bağlantılarına flash içersindeki filmi çözme sesi siseme verme görüntüyü de tv ye aktarma gibi bir fonksioynu olan var mı acaba bu konuda bilginiz var mı

5)- bun sistemden ziyade başka bir sistem öneriniz olur mu kullanıp memnun kalan arkadaşlarımız hangi sistemlerde mutlular sinema performansı olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix317

arkadaşlar değerli görüşlerinize ihtiyacım var. ses sistemi almak istiyorum magnat sistemleri beğendim fakat daha önce böyle bir tecrübem olmadığı için çok kararsız kaldım. fiyat bantları yakın birçok ürün var hangisi nasıl bişeydir çok ayrıntıya da ulaşamıyorum.
    magnat tempus set var şuan satışta olan aklıma yatan bu set oldu o da burada okuduklarımdan sonra

tempus 77
    tempus 33
    tempus c22
    tempus sub 302a
    ve sony dn1080

1)-sistem olarak kursam iyi bir sinema sistemi kurmuş olur muyum bu şekilde seti olan arkadaşlar memnun mudur yada hangi sorunlarıla karşılaşırım acaba
    2)- front hoparlör yeterli midir bazı yerlerde filmlerde konuşmalar geriden gelen sistemler olmuş bu sistemde benzer bir sorun olur mu acaba
    3)- samsung smart tv var bende arc ile bağlayacam sisteme. asıl soru dolby true hd yada dts-hd sesli filmi nasıl açacilirim bu sisteme aktarmak için illa earc ile bağlayıp öyle mi aktarabiliriz yada bir tv box mu almalıyım. sadece arc ile amfi bağlantısı yapınca hd sesleri hd kalitesinde alamaz mıyız.
    4)- amfilerin usb bağlantılarına flash içersindeki filmi çözme sesi siseme verme görüntüyü de tv ye aktarma gibi bir fonksioynu olan var mı acaba bu konuda bilginiz var mı

5)- bun sistemden ziyade başka bir sistem öneriniz olur mu kullanıp memnun kalan arkadaşlarımız hangi sistemlerde mutlular sinema performansı olarak
    1. O fiyat için gayet güzel sistem kurmuş olursunuz bir tek subwooferı daha sözü geçen bir markadan tercih edin derim definitive, polk gibi yada forumda övülen yamaha ns sw 300.
    2. Frontlarınız gayet yeterli. Sesin geriden gelmesi fronttan değil avrden olur. O etkiyi de centerdan alırsınız. Merak etmeyin böyle bişey olmaz.
    3. O kodekler için en iyisi zidoo xiaomi mi box gibi android tv box alıp Kodi programından avrye çözdürmek.
    4. Avrnin flashı sadece müzik içindir film izlettirmez.
    5. O civarda bütçede gayet güzel bir sistem tercih etmişsniz mocha rengi çok hoş magnatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

1. O fiyat için gayet güzel sistem kurmuş olursunuz bir tek subwooferı daha sözü geçen bir markadan tercih edin derim definitive, polk gibi yada forumda övülen yamaha ns sw 300.
    2. Frontlarınız gayet yeterli. Sesin geriden gelmesi fronttan değil avrden olur. O etkiyi de centerdan alırsınız. Merak etmeyin böyle bişey olmaz.
    3. O kodekler için en iyisi zidoo xiaomi mi box gibi android tv box alıp Kodi programından avrye çözdürmek.
    4. Avrnin flashı sadece müzik içindir film izlettirmez.
    5. O civarda bütçede gayet güzel bir sistem tercih etmişsniz mocha rengi çok hoş magnatın.
    hocam avr konusunda öneriniz var mı sony 1080dn 4500 lerde şuan yamaha 585 indirimde 2900 tl özellikler aşağı yukarı aynı geldi bana sizce nasıldır durum

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix317

hocam avr konusunda öneriniz var mı sony 1080dn 4500 lerde şuan yamaha 585 indirimde 2900 tl özellikler aşağı yukarı aynı geldi bana sizce nasıldır durum

Alıntıları Göster
    Yamahayı bilmiyorum ben Denon x2400 kullanıyorum ve Onkyo nr656 da kullandım. Sony Dn 1080, X2400 ve Onkyo 656dan net daha iyi bana göre. Arada %50 fiyat farkı var az değil. Yamahada Sonynin karşılığı bu model değil gibi hissettiriyor.
  • phoenix317 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yeni bir Yamaha 585 kullanıcısıyım ve şimdiye kadar bir eksikliğini hissetmediğimi belirteyim.
    Tabii ki Sony 1080, 585'den daha iyi bir cihaz fakat arz-taleple alakalı bir durum bu.

İhtiyaçlarınızı / beklentilerinizi tamamen netleştirdikten sonra modeli rahatlıkla seçeceksiniz zaten... Asıl soru şu; aradaki fiyat farkına değer mi ? Ben değmeyeceğine karar verdiğim için tercihimi 585'den yana kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 16 Aralık 2019; 16:40:13 >
  • Arkadaşlar onkyo nr 696 avr ile kullanmak için magnat shadow 213 center düşünüyorum. piyasada 1250 tl ye buldum. bu center hakkında kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? veya 1250 lira civarında başka bir öneri varmı.
  • Sahilkentli 28 S kullanıcısına yanıt
    2 aydır kullanıyorum. magnat c252'den geçiş yaptım bariz fark var.
  • 2014'den beri aşağıdaki sistem var, sinema filmi odaklı almıştım ,sub da alırım diyordum ancak sub işini bir türlü halledemedim, ancak müzik kalitesinden genel manada nedense çok da memnun değilim , sonradan evi değiştirdim, salon 6.5x5.5 metre ve ilave yana açılan 15-20m2'lik bir hol var. Müzik dinlerken "Multi Channe Stereo" olarak açıyorum ve sanki evde müzik dinlerken sanki bir müzik sisteminden değil de, bana en yakın 102'den ses geliyormuşçasına duyuyorum. 1002'ler koltuğa 3-4 metre mesafede, 102'ler ise 1-1.5 metre falandır. 102'lerden de pek memnun değilim sanki en baz hoparlör olsun diye mi koyuyorlar sisteme gibi bir halleri var. Bu sistemi nasıl upgrade edebilirim en optimum bütçeyle? Bu arada Audyssey oda ayarını yaptım ama yine de memnun değilim. yaş 37 , kulakta mı sorun var onu da anlamış değilim.

DENON AVR-X2000
    MAGNAT MONİTOR SUPREME 1002 KULE HOP.
    MAGNAT MONİTOR SUPREME CENTER 252
    MAGNAT MONİTOR SUPREME 102

• Sportivo S kullanıcısına yanıt
    Bende hem 102 var hem de 202. 102'leri atmos için tavanda kullanıyorum. 202'ler ise surround. 102 ile 202 arasında dünya kadar fark var (fiziksel boyut, ses, tını, şiddet vs). İlk önce 102 yerine 202 alarak değişiklik yapabilirsiniz..
  • Selamlar.

Sony STR-DN1080 + Magnat Shadow 207 Kuleler başlangıçta yeterli olur mu. Şöyle kaliteli bir ses alayım, bass da olsun yeter şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojno

Selamlar.

Sony STR-DN1080 + Magnat Shadow 207 Kuleler başlangıçta yeterli olur mu. Şöyle kaliteli bir ses alayım, bass da olsun yeter şimdilik.
    Güzel seçim,Sony STR-DN1080 amfi forumda da baya popüler,Magnat Shadow 207 için de kullananlar güzel şeyler söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilym@n

Güzel seçim,Sony STR-DN1080 amfi forumda da baya popüler,Magnat Shadow 207 için de kullananlar güzel şeyler söylüyorlar.

Alıntıları Göster
    Çok anlamam ama kağıt üzerindeki özelliklerine bakarsak hem cihaz iyi hem de tv SONY Bravia uyumlu olur diye düşündüm umarım üzmez :)
  • quote:

Selamlar.

Bu arada bunlarla birlikte ek bir şey almak gerekiyor mu? Kablo vs. gibi.
  • mojno M kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Sistemi kurmaktaki amacınız nedir? Müzik mi yoksa film mi?
    Kablo almayı düşünmüyorsanız AVR ile hoparlör bağlantısını nasıl yapmayı planladınız?
  • quote:

Bu arada bunlarla birlikte ek bir şey almak gerekiyor mu? Kablo vs. gibi.

Alıntıları Göster
    4k destekli hdmi kablo ve linkini ekleyeceğim hoparlör kablosu işinizi görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanalgezgin

Merhaba;

Sistemi kurmaktaki amacınız nedir? Müzik mi yoksa film mi?
    Kablo almayı düşünmüyorsanız AVR ile hoparlör bağlantısını nasıl yapmayı planladınız?
    Konuya Fransız olduğum için belki hoparlörlerle birlikte kablo da geliyordur diye düşündüm. Evimdeki tüm cihazlardaki HDMI kabloları 2.0b kaliteli kablolar. Hoparlör ve AVR arasındaki kabloyu sordum sadece.

Kullanım amacı genel.
  • mojno M kullanıcısına yanıt
    Kablo işi herşeyin dışında ve sınırı ile bütçesi olmayan bambaşka bir iş. Hangisini alacağınıza sizin karar vermeniz lazım. Önerim ise kesiti 2,5 mm'den az olmayan bakır kablo olması ile güvenilirliği ve kalitesi ispatlanmış bir markadan tercih edilmesidir. Madem sıfırdan kurulum yapıyorsunuz almışken güzel bir kablo alın. Ama önce bütçenize ve kullanım zevkinize göre araştırın. Forumda kablo konusu için de ayrı bir başlık var. Bakmanızı tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.