Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Mağazadaki tüm gözlüklerde %50 indirim var mı? Onun net cevabını alalım hiç değilse.

Ayrıca Oakley, Uvex, ZeroRH+, Rudy Project markalarını satıyor musunuz?

Oakley mevcut..

Mağazadaki güneş gözlüğü, optik, lens, cam.. Tüm ürünlerde etiket fiyatı üzerinden net %50 indirim..
  • online satış olsa iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

2140 wayfarer oluyo di mi

Doğrudur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Mağazadaki tüm gözlüklerde %50 indirim var mı? Onun net cevabını alalım hiç değilse.

Ayrıca Oakley, Uvex, ZeroRH+, Rudy Project markalarını satıyor musunuz?

Pedalcıyız galiba ?

Rudy 'i ucuza bulsam hemen alacağım bir tane .
  • Rayban mavi cam sarı çerçeve damla gözlük fiyati nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer mağzalarınız içinde kampanya bekliyoruz . birde outlet centre daki şişli optik mağazanız neredeyse 7-8 senelik güneş gözlüğü modellerini satıyor onlarında fiyatları 200-300 lira. (optik konusunda fiyatları gayet uygun ama). kampanyalarınızı bekliyeceğiz.
  • Metrocity Mağazası'nda da 50% yazıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu yakasinda mümkünse kadikoyde şube varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

Rayban mavi cam sarı çerçeve damla gözlük fiyati nedir ?

Merhaba, dediğiniz gözlük çok tutulduğu için fiyatını biliyorum.. Etiket fiyatı 399 TL indirimli fiyatı 199,5 TL fakat indirimsiz mağazalarda bile zor bulunan bir renkten bahsediyorsunuz bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nman

Metrocity Mağazası'nda da 50% yazıyordu.

Metrocity mağazamızda %50'ye varan bölümümüz var fakat Etiler mağazamızda tüm ürünler net %50 indirimli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agresif KUZU

diğer mağzalarınız içinde kampanya bekliyoruz . birde outlet centre daki şişli optik mağazanız neredeyse 7-8 senelik güneş gözlüğü modellerini satıyor onlarında fiyatları 200-300 lira. (optik konusunda fiyatları gayet uygun ama). kampanyalarınızı bekliyeceğiz.

Merhaba, zaman zaman diğer mağazalar için de böyle kampanyalar planlıyoruz.. Elimden geldiğince sizlerle paylaşıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtok

Anadolu yakasinda mümkünse kadikoyde şube varmi ?

Anadolu yakasında Bağdat Caddesi, Akasya avm ve Viaport'ta mağazalarımız var fakat %50 indirim sadece Etiler mağazamızda geçerli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Merhaba, dediğiniz gözlük çok tutulduğu için fiyatını biliyorum.. Etiket fiyatı 399 TL indirimli fiyatı 199,5 TL fakat indirimsiz mağazalarda bile zor bulunan bir renkten bahsediyorsunuz bilginize..

Biliyorum hocam malesef bu sene cok tutuldu fiyatı da iyiymis bayağı. Istediğim gözlükse ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama yalovadayim :) 2-3 hafta icinde istanbula gelmeyi düşünüyorum ama o zamana kadar kalır mı bilmiyorum:) hocam sanalpazar ilanı ile falan satılsa 10numara olur benim icin aslında :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Biliyorum hocam malesef bu sene cok tutuldu fiyatı da iyiymis bayağı. Istediğim gözlükse ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama yalovadayim :) 2-3 hafta icinde istanbula gelmeyi düşünüyorum ama o zamana kadar kalır mı bilmiyorum:) hocam sanalpazar ilanı ile falan satılsa 10numara olur benim icin aslında :(

Uluslararası firma olduğu için bu tarz satışımız yok maalesef.. Sizin söylediğiniz modelin turuncu rengi için bir kampanya planımız var sizin geliceğiniz döneme denk gelebilir.. O renkten isterseniz ulaşırsınız bana..

• Xapheon X kullanıcısına yanıt
    Evet, ben de Rudy alacağım. Clip-on sistemi nedeniyle, numaralı aparat kullanabileceğim markaların başında geliyor.
  • Takipde olalim esime gozluk lazim acill kirildi

• Bir kod alayım ben
  • Fiyatlar iyi bence de. Bana da calvin klein kemik cerceve optik gozluk lazim. Istanbulda olmayanlar nasil alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 24 Mart 2014; 20:56:35 >
  • Kredi kartı ile ödeme imkanı var değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

Fiyatlar iyi bence de. Bana da calvin klein kemik cerceve optik gozluk lazim. Istanbulda olmayanlar nasil alacak

şu an için indirim tek mağazada geçerli.. istanbul dışı için yaparsak sizleri haberdar etmeye çalışacağım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.