Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qeep

Zamanlaması güzel bir kampanya.
    Bahsedilen kod'u ve tam adresi alabilirsem yarın iş çıkışı uğramayı düşünüyorum.
    Ayrıca bu kod ile indirim olayını mağazada lafı dolandırmadan, en kısa hangi şekilde çalışan arkadaşlara aktarabiliriz?

+1
    Ayrıca, deriden gibi bir durum söz konusu mu acaba ?
    Beğenilen ürünleri kaldırıp , satışı daha az olan ürünlere koyma olayı yoktur diye tahmin ediyorum, tek mağaza olduğu için.
    Neyse , yarın sabaha kadar girersiniz diye umut ediyorum.

Direkt kanalıcı olarak söyleyip gireriz artık bu konuya.
  • Üstad rayban 2132 new wayfarer aldım 300 liraya beşiktaşta bir optikciden polarize değil. Keşke daha önce yapsaydınız yada haber verseydin yakın zamanda aldım.

Polarize olmayan rayban wayfarer 2132 901 55 ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 25 Mart 2014; 14:28:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süre sıkıntı, normal gözlük alacaktım ray ban veya tommy 30 mart'a kadar olması olmadı
  • İzmir için takipteyim. Eğer İzmir'de böyle bir kampanya yapmazsanız yakanızdan düşmem. Bu konuda netim.
  • beyler tam bilmiyorum ama raybanın yan sadece yan çercevelerinin mavi olduğu bir model var bilen varmı acaba ?
  • Takip cok iyi kampanya magazaya nasil ulasirim Capadan?

• Daha önce bi optikçi forumdan sipariş alıp kargoyla gözlüklerimizi ulaştırmıştı bize. Böyle bişey yapılamaz mı? Hepimiz istanbulda yaşamıyoruz sonuçta.

• ankara da var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

Fiyatlar iyi bence de. Bana da calvin klein kemik cerceve optik gozluk lazim. Istanbulda olmayanlar nasil alacak

şu an için indirim tek mağazada geçerli.. istanbul dışı için yaparsak sizleri haberdar etmeye çalışacağım..

istediğim ürünün kodunu mesaj attım. ürün varsa mağazadan aldırabilirim ben.
  • Ankara'da şubeniz var mı acaba?

Veya şehirlerarası gönderim yapmayı düşünüyor musunuz?

Alıntılarsanız sevinirim.
  • 212 İstanbul şubesine gitsek Ray-Ban 2140 modelini indirimli fiyattan alamaz mıyız acaba hocam? Bu dediğiniz indirim sadece Etiler şubesine mi özel? Ayrıca bu modelin her rengini alabiliyor muyuz? Teşekkürler şimdiden fiyatlar çok iyi...

• Orijinalden alıntı: Kanalici

[

Bunlar sadece örnek fiyatlar, mağazada birçok marka ve modeli aynı şekilde uygun fiyata bulabilirsiniz.. Saygılar..

dostum persol 2720s black varmıdır ve fiyatı lütfen.
  • Üstad nerelerden deneyip alabiliriz numaralı cam ve çerçeve için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Üstad nerelerden deneyip alabiliriz numaralı cam ve çerçeve için soruyorum

üstadım o alıntıdan geldi. bende bilgi istiyorum.. kanalci yazmış.ve sadece etilerdeki magazadaymış....baska secenek yok. ya magazaya gidecen yadaaaa magazaya..istanbul yolu gözükuyor. hemde etiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: weicell

Hocam , güzel kampanya.
    Ben Bagdat caddesinde görmüştüm, daha önceki optikten devralınan ürünlerde %50ila%70 arası indirim vardı .. Acaba onlardan mı bahsediyorsunuz ?
    Hangi markalar mevcut indirimlerde ?
    Örnek olarak ,
    Cartier'lerde veya Tag-hauer'lerde mevcut mu ? Belirli modellerde mi var ?
    Biraz daha açıklama yapariseniz şayet, yarın yanınıza gelmek isterim.

Merhaba, Bağdat cd mağazamızda %50'ye varan kampanyası vardı, arada %70'lerde çıkıyordu fakat bu kampanyamız tüm ürünlerde net %50 yani bahsetmiş olduğunuz markaları da içeriyor.. Bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: randa

mrb magazanız akmerkezdemı?
    indirim kodu alabılırmıyım
    markaların lıstesı varmı acaba

Merhaba,

Akmerkez mağazamızda geçerli olmayıp sadece Nispetiye cd. No:109 Etiler mağazamızda geçerlidir..

Başlıca markalar;

Ray-Ban, Dolce Gabbana, Emporio Armani, Prada, Giorgio Armani, Burberry, Bvlgari, Persol, Oakley, Vogue, Cartier, Mont Blanc, Tom Ford, Tag Heuer, Porsche Design, Italia Independent, Maui Jim, Tresor, Sama, MiuMiu ve daha birçok marka..
  • quote:

Orijinalden alıntı: weicell

quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Zamanlaması güzel bir kampanya.
    Bahsedilen kod'u ve tam adresi alabilirsem yarın iş çıkışı uğramayı düşünüyorum.
    Ayrıca bu kod ile indirim olayını mağazada lafı dolandırmadan, en kısa hangi şekilde çalışan arkadaşlara aktarabiliriz?

+1
    Ayrıca, deriden gibi bir durum söz konusu mu acaba ?
    Beğenilen ürünleri kaldırıp , satışı daha az olan ürünlere koyma olayı yoktur diye tahmin ediyorum, tek mağaza olduğu için.
    Neyse , yarın sabaha kadar girersiniz diye umut ediyorum.

Direkt kanalıcı olarak söyleyip gireriz artık bu konuya.

Merhaba,

Kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil, aksine daha çok model bulunması için kampanya öncesi ek stok çektik mağazaya.. Sadece her geçen gün çeşit azalmaktadır bu yüzden acele etmekte fayda var..

Kanalıcı demeniz yardımcı olacaktır, gideceğiniz zaman özelde kod gönderebilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

İzmir için takipteyim. Eğer İzmir'de böyle bir kampanya yapmazsanız yakanızdan düşmem. Bu konuda netim.

Merhaba, İzmir için bu tarz bir kampanya yaptığımızda sizi bekliyor olacağız.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Takip cok iyi kampanya magazaya nasil ulasirim Capadan?

Merhaba, Şişli'den 59R otobüsü mağaza önünden geçer, bunun dışında metrobüs ile zincirlikuyu'da inip orda nispetiye cd diye sorup bir vesait kullanabilirsiniz.. Akmerkez'i geçip düz devam ediceksiniz sağlı sollu meşhur restaurantların bitiminde.. Nusret restaurantı geçince..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

Daha önce bi optikçi forumdan sipariş alıp kargoyla gözlüklerimizi ulaştırmıştı bize. Böyle bişey yapılamaz mı? Hepimiz istanbulda yaşamıyoruz sonuçta.

Uluslararası bir firma olduğumuz için bu şekilde bi çalışma sistemimiz yok. Bireysel olarak yardımcı olmak isterim ama bu da çeşitli sorulara neden olabilir, o yüzden girmemek en iyisi.. Toplu bi şekilde bir sistem kurulursa yardımcı olmaya çalışırım..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.