Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 aydır hiç güncellenmemiş fakat bende ankara için kod istiyorum birde ankarada adres nerede acaba?
    tüm şişli optiklerde geçiyormu?
  • kod yok mu kod :)))
  • Kod var mı?
  • Kampanya bitti sanırım ama umarım tekrar olur.Ben de faydalanmak istiyorum persol 714 alacağım olursa.
  • Gecen gun bu magazadan (akasya avm subesi) rayban 3016 aldim. 267 liraya 3 taksit yaptilar, hala uygun fiyatlar. Yalniz urun alirken iyi inceleyin, benim baktiklarimdan birinin metal cercevesinde bariz bir darbe izi vardi, incelemesem oylece vericeklerdi. Sagina soluna iyice bakin kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

fiyatlar çok uygun
    tr fiyatı 400 lira civarı
    http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/rayban-wayfarer-rb2140-1016-gunes-gozlugu-105539466

dışardaki fiyatı 90 dolar
    http://www.amazon.com/Ray-Ban-RB2140-Original-Wayfarer-Sunglasses/dp/B00AHAR8DU

çakma değilse fiyatlar güzel

Magrabi Optical dünya üzerinde yaklaşık 200 mağaza ile hizmet vermektedir. Geçtiğimiz yıl Şişli Optik'leri devralarak Türkiye'ye giriş yapmıştır. Gözlükler 2 sene garantilidir. Orjinallikleri konusunda içinizi rahatlatacağını düşünüyorum.. Saygılar..

Alıntıları Göster

Magrabi Optical dünya üzerinde yaklaşık 200 mağaza ile hizmet vermektedir. Geçtiğimiz yıl Şişli Optik'leri devralarak Türkiye'ye giriş yapmıştır. Gözlükler 2 sene garantilidir. Orjinallikleri konusunda içinizi rahatlatacağını düşünüyorum.. Saygılar..

gucci 2205 modeli var mı elinizde?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

quote:

quote:

Orijinalden alinti: Jlozde

quote:

Orijinalden alinti: he_man

Söyle bi kampanyayi ankarada yapani bulsak da alsak

Eee! Ankamall ?i?li optikte var görünüyor istede, yok mu?

Ankamall ?i?li ma?azamyzda geçerlidir..

Ayryca sistem sykyntyly gibi gözüküyor ama mesajlarynyz geliyor, hatta 3-5 kere :) hepsine dönü? yapmaya çaly?yyorum..

iyi aly?veri?ler dilerim..

Hocam yakın zamanda yeni bir kampanya olacak mı?

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: mituys

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

quote:

quote:

Orijinalden alinti: Jlozde

quote:

Orijinalden alinti: he_man

Söyle bi kampanyayi ankarada yapani bulsak da alsak

Eee! Ankamall ?i?li optikte var görünüyor istede, yok mu?

Ankamall ?i?li ma?azamyzda geçerlidir..

Ayryca sistem sykyntyly gibi gözüküyor ama mesajlarynyz geliyor, hatta 3-5 kere :) hepsine dönü? yapmaya çaly?yyorum..

iyi aly?veri?ler dilerim..

Hocam yakın zamanda yeni bir kampanya olacak mı?

+1

+1

• mayıstan beri tık yok arkadaş bir cevap verin bari yakın veya uzak zaman diye soruyoruz. indirim yapan sürüyle yer var ona göre oralardan alacağız veya alacaklara söyleyeceğiz işte bekle magrabide şu indirim olacak da zahmet edip bilgi vermeye üşeniyorlar heralde.
  • İzmir deyim persol 3055 108/58 almak istiyorum. Nereden? Nasıl? Kaça?

• quote:

Herkese Merhaba,
    Sizlere özel yeni bir firsat sunuyoruz.. 20.04.2014 aksam kapanisa kadar Chanel hariç tüm ürünlerde geçerli %50 indirim için kod dagitacagim..

*Bütün magazalarimizda geçerli olacaktir..
    *Online satisimiz yoktur..
    *Degisimlerinizi herhangi bir maddi zarara ugramamak için kampanya süresince yapmalisiniz..
    *Stok ve fiyat bilgim maalesef yoktur..
    *Geçen seferki gibi etikette gördügünüz fiyatin yarisini ödersiniz..
    *Kodlar sadece özel mesaj gönderenlere iletilecektir..
    *Magaza bilgilerimiz konu basliginda verilmistir..
    *Bu 3 gün için 1000TL üzeri alisveris yapanlarin benden kod almasina gerek kalmadan magazada sistem girisi yapilacaktir. 1000TL alti alisveris kampanyasi sadece DH üyelerine yapilacagi için 1000TL alti alisveris yapacak kisilerin benden kod almasi gerekmektedir..

3 gün için sizlere sunulmus özel bir kampanyadir.. (Konunun canlanmasi için bir yönetici destegi rica ederim)

Hepinize iyi alisverisler dilerim..

Magaza Listemiz:
    Istanbul: Akmerkez, Akbati, Astoria, Metrocity, Etiler, Forum Marmara, Forum Istanbul, Vialand, Bagdat Caddesi, Akasya, Viaport..
    Istanbul disi: Izmit Outlet(Sisli), Izmir Optimum (Sisli), Adana Optimum (Sisli), Ankamall (Sisli), Forum Kayseri (Sisli), Antalya Migros, Marka Antalya, Samsun Piazza, Bursa Zafer Plaza..

Size özel kampanyalarymyz tarihleri belli olmayyp aralyklarla devam edecektir..

Hocam gözlük almayı planlıyorum , yakın bir zamanda fırsat olucak mı acaba bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

• merhabalar bu senede güneş gözlüklerinde magrabi'de %50 indirim uygulanacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett_ -- 21 Mart 2015; 13:44:43 >
  • ahmett_ A kullanıcısına yanıt
    Kampanya konusunda şunu diyebilirim. şu an için%25 gibi bir indirim vardı; bonusa %35 oluyordu. Oakley hastası olarak değerlendirmem gerekiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agresif KUZU

Kampanya konusunda şunu diyebilirim. şu an için%25 gibi bir indirim vardı; bonusa %35 oluyordu. Oakley hastası olarak değerlendirmem gerekiyor :D

%25 indirim oranı çok değil hocam. yine %50 indirim olsa süper olacak. !!!
  • magrabi fiyatları uygun keske ındırım olsa
  • İndirim devam ediyor mu?

• ındırım var mı
  • Su aralar eski musterilerine hediye çeki gönderiyorlar ama ses soluk yok baska

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.