Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankara için 2 adet kod alabilirmiyim?
    (sanırım bu iş böyle yürüyor)
  • Hocam acaba bu hafta kampanya olucak mı ? bilgilendirme yaparsanız sevinirim ..
  • merhabalar yeri değil ama bu gün opmar optikten 438 tlye polarize rayban aldım mağzadan çıkıp gözlüğü takınca güneş karşımdayken 2 adet mor nokta oluştu dükkana girip sorunca görevvli de benle çıkıp gözlüğü taktı ilk başta göremedim vs dedi zorlayınca ben de gördüm o gözbebeğinin yansıması vs dedi bi daha takınca bu sefer mor dalgalanmalar gördüm başka bi polarize gözlük taktım onda yoktu ben de gözlüğü iade ettim zaten taktıktan 30 sn sonra gözümde ağrı yapmıştı sanki başkasının numaralı gözlüğünü takmış gibi sonra başka bi mağzaya girdim ordan hugo boss polarize aldım denemek için ne morluk ne ağrı vardı o gözlükte 390 tlydi sizce raybanda niye böyle bişey oldu bi üretim hatası mı vardı ve hügo boss o paraya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

merhabalar yeri değil ama bu gün opmar optikten 438 tlye polarize rayban aldım mağzadan çıkıp gözlüğü takınca güneş karşımdayken 2 adet mor nokta oluştu dükkana girip sorunca görevvli de benle çıkıp gözlüğü taktı ilk başta göremedim vs dedi zorlayınca ben de gördüm o gözbebeğinin yansıması vs dedi bi daha takınca bu sefer mor dalgalanmalar gördüm başka bi polarize gözlük taktım onda yoktu ben de gözlüğü iade ettim zaten taktıktan 30 sn sonra gözümde ağrı yapmıştı sanki başkasının numaralı gözlüğünü takmış gibi sonra başka bi mağzaya girdim ordan hugo boss polarize aldım denemek için ne morluk ne ağrı vardı o gözlükte 390 tlydi sizce raybanda niye böyle bişey oldu bi üretim hatası mı vardı ve hügo boss o paraya değer mi?

dostum simcik aynı durumu bende yasadım hatta magrabiye goturdum ama iade etmeidm..Şimcik aldığın gözlük içten antrefe varmıydı yani aynalı gibimiydi...aldığın model eğimi cok fazla olmayıp ısık arkadan giriyormuydu...

Gozbebeklerin yada vucudundaki kasların yansıması gozune geliyordur.Cunku içten aynalı gibi.Birde organik cam oldugu icin oluyormus...Yani damlalar cam oldugu iicn yansıma az...Bende baslarda bu ne dedim ama alıstım.Tabi tercih meselesi alırken bilsem almazdım...Birde damlalar eğimi cok oldugu icin arkadan gozluğe pek ışık gelmiyor..

• model sanırsam aynalı değildi rb3502/58 polarize modeliydi kavisini filen pek anlamıyorum fakat benim kabul edebileceğim bi durum değildi sonuçta rahatsız edici bi şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

merhabalar yeri değil ama bu gün opmar optikten 438 tlye polarize rayban aldım mağzadan çıkıp gözlüğü takınca güneş karşımdayken 2 adet mor nokta oluştu dükkana girip sorunca görevvli de benle çıkıp gözlüğü taktı ilk başta göremedim vs dedi zorlayınca ben de gördüm o gözbebeğinin yansıması vs dedi bi daha takınca bu sefer mor dalgalanmalar gördüm başka bi polarize gözlük taktım onda yoktu ben de gözlüğü iade ettim zaten taktıktan 30 sn sonra gözümde ağrı yapmıştı sanki başkasının numaralı gözlüğünü takmış gibi sonra başka bi mağzaya girdim ordan hugo boss polarize aldım denemek için ne morluk ne ağrı vardı o gözlükte 390 tlydi sizce raybanda niye böyle bişey oldu bi üretim hatası mı vardı ve hügo boss o paraya değer mi?

dostum simcik aynı durumu bende yasadım hatta magrabiye goturdum ama iade etmeidm..Şimcik aldığın gözlük içten antrefe varmıydı yani aynalı gibimiydi...aldığın model eğimi cok fazla olmayıp ısık arkadan giriyormuydu...

Gozbebeklerin yada vucudundaki kasların yansıması gozune geliyordur.Cunku içten aynalı gibi.Birde organik cam oldugu icin oluyormus...Yani damlalar cam oldugu iicn yansıma az...Bende baslarda bu ne dedim ama alıstım.Tabi tercih meselesi alırken bilsem almazdım...Birde damlalar eğimi cok oldugu icin arkadan gozluğe pek ışık gelmiyor..

model sanırsam aynalı değildi rb3502/58 polarize modeliydi kavisini filen pek anlamıyorum fakat benim kabul edebileceğim bi durum değildi sonuçta rahatsız edici bi şey

• Ankara için kod alabilir miyim ?
  • Kod varsa bende alabilir miyim? Yer İzmit
  • Kod var mı
    yer Ankara
  • Bende Ankara'dan kod rica ediyorum
  • çok pahalı meretler =)
  • Merhaba kampanyayı yeni fark ettim. Uzun zamandan bu yana almak istediğim bir gözlük var ama maddi durumumun beni zorluyor. Giorgio armani 8010 güneş gözlüğü. Sadece Magrabi optik mağzalarında var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. yeni üye oldum özel mesaj gönderip gönderemediğim hususunda emin değilim
  • Arkadaşlar devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger devam ediyorsa ankara icin kod alabilir miyim?

• Tarihe bakın yazın arkadaşlar lütfen devam etmiyor işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğruya zaten biten sıcak fırsatlarda mobilden girince dikkatimden kaçmış arkadaş sorunca acele etmiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Orijinalden alinti: Jlozde

quote:

Orijinalden alinti: he_man

Söyle bi kampanyayi ankarada yapani bulsak da alsak

Eee! Ankamall ?i?li optikte var görünüyor istede, yok mu?

Ankamall ?i?li ma?azamyzda geçerlidir..

Ayryca sistem sykyntyly gibi gözüküyor ama mesajlarynyz geliyor, hatta 3-5 kere :) hepsine dönü? yapmaya çaly?yyorum..

iyi aly?veri?ler dilerim..

Hocam yakın zamanda yeni bir kampanya olacak mı?

• kod alabilirmiyim istanbul
  • Geçerli kod var mı?

Hediye olarak 5 adet gözlük alacağım
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.