Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kod alabilirmiyim ankara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara için bir uyarıda bulunayım arkadaşlar. RayBan erkek için 4 5 model kalmış. Diğer markalarda da çok fazla model yok. Daha çok bayan ağırlıklı kalmış haberiniz olsun. Kentpark'daki yer kapanmış Ankara için sadece Ankamall'de var, Şişli Optik. Ankamall'de ilk kez fark ettiğim bir yer, ilgi alaka ve tasarım açısından Ankamall ortalamasının çok üzerinde olan bir yer. Tebrik ederim keşke daha önceden haberimiz olsaydı da bizde faydalanabilseydik. Boş elle döndük ne yazık ki.
  • Online satış yoksa napalım öyle kampanyayı:S
  • bu 2 dir bir bakayım belki kampanya güncellenmiştir diye bakıyorum ama kampanya bitmiş oluyor...

Bugün viaportta da acaba baksammı diye düşünmüştüm... Yazık oldu..
  • Konuyu favorilerinize ekleyin, mesaj geldikçe uyarı alırsınız ve kaçırmazsınız.
  • Teşekkürler 2 ben 2 de arkadaşım toplam 4 gözlük aldık. İyi oldu bu sefer kampanyayı yakalamamız
  • Hala devam ediyorsa kod isteyebilir miyiz ?
  • Kod alabilir miyim lütfen İstanbul için
  • bir güzellik yapılıp minik bir uzatma süresi verilecekse, bende istanbul için kod alabilir miyim lütfen
  • Tekrar kampanya olacakmış sanırım konuyu favorilere eklerseniz ve cumaları bakarsanız sonrakini yakalarsınız umarım
  • Arkadaşlarım gözlükleri gördüler ve şimdi bir çoğu yeni bir kampanya bekliyor
  • Hocam aldığım 3 gözlüğün de Made in italy yazısı ve model numaralarının bazı kısımları silinmiş oysa ki daha ikişer üçer defa kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Hocam aldığım 3 gözlüğün de Made in italy yazısı ve model numaralarının bazı kısımları silinmiş oysa ki daha ikişer üçer defa kullandım

Birkaç kişi daha aynı şikayetleri yazmıştı.
  • Kampanya devam ediyorsa İzmit outlet için bir adet kod verebilir misiniz?
  • Kampanya güncelse ben de bir kod alabilir miyim?Yarın eşimle beraber viaportta kullanmak istiyorum.
  • Hocam sayende Ankamalden aldık geçen haftaki kampanyada. gözlük çok güzel RB8313/61/004/N5. en ucuz 450-500 civarı nette. http://www.lidyana.com/ray-ban-gunes-gozlukleri-rb8313-61-004-n5-unisex-gunes-gozlugu?ref=akakce&v=0.66.4
    bize 305 tl ye maloldu. tekrardan teşekkürler.
  • Kampanya devam ediyorsa kod alabilir miyim lütfen
  • Merhaba, şimdi haberim oldu maalesef.

Kod alabilme şansımız var mı???
  • Mumkunke bende kod alabilirmiyim İstanbul için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.