Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    622 yerine 311 ödedik, teşekkür ederiz.
  • Online alışveriş fırsatı bekleyenlere yine bir şey yok
  • Akbatidan toplamda 400 liradan 200 liraya inen emporio armani çerçeve ve kaliteli bir cam aldim. Kanalici arkadasa indirim kodu icin cok tesekkur ediyorum. Akbatidaki calisanlarda gayet ilgiliydi yarim saat boyunca benimle ilgilendiler cok memnun kaldim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk29 -- 19 Nisan 2014; 21:00:05 >
  • quote:

Orijinalden alinti: Kanalici

Herkese Merhaba,
    Sizlere özel yeni bir firsat sunuyoruz.. 20.04.2014 aksam kapanisa kadar Chanel hariç tüm ürünlerde geçerli %50 indirim için kod dagitacagim..

*Bütün magazalarimizda geçerli olacaktir..
    *Online satisimiz yoktur..
    *Degisimlerinizi herhangi bir maddi zarara ugramamak için kampanya süresince yapmalisiniz..
    *Stok ve fiyat bilgim maalesef yoktur..
    *Geçen seferki gibi etikette gördügünüz fiyatin yarisini ödersiniz..
    *Kodlar sadece özel mesaj gönderenlere iletilecektir..
    *Magaza bilgilerimiz konu basliginda verilmistir..
    *Bu 3 gün için 1000TL üzeri alisveris yapanlarin benden kod almasina gerek kalmadan magazada sistem girisi yapilacaktir. 1000TL alti alisveris kampanyasi sadece DH üyelerine yapilacagi için 1000TL alti alisveris yapacak kisilerin benden kod almasi gerekmektedir..

3 gün için sizlere sunulmus özel bir kampanyadir.. (Konunun canlanmasi için bir yönetici destegi rica ederim)

Hepinize iyi alisverisler dilerim..

Magaza Listemiz:
    Istanbul: Akmerkez, Akbati, Astoria, Metrocity, Etiler, Forum Marmara, Forum Istanbul, Vialand, Bagdat Caddesi, Akasya, Viaport..
    Istanbul disi: Izmit Outlet(Sisli), Izmir Optimum (Sisli), Adana Optimum (Sisli), Ankamall (Sisli), Forum Kayseri (Sisli), Antalya Migros, Marka Antalya, Samsun Piazza, Bursa Zafer Plaza..

Size özel kampanyalarymyz tarihleri belli olmayyp aralyklarla devam edecektir..

Hocam ben de bir kod alabilir miyim?
    Siz özel mesaj atunca hata veriyor.

• Üsttek, mesajym gitti?ine göre pmlerim de birden fazla gelmi? olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erengy -- 19 Nisan 2014; 21:24:41 >
  • Üstad mesaj gönderdim ama hata verdi.
    Kontrol edebilir misiniz rica etsem?
  • Pm gönderilmiyor üstadym yaryn bi u?rayayym
  • Bir kod da ben rica edebilir miyim? Ayrıca Ankara'da sadece Ankamall'de mi var?
  • Pm attym buradan da yazayym bir kod da ben alabilir miyim
  • hocam pm atamyyoruz sykynty var galiba ?
  • pm atamadym sykynty var herhalde. istanbul için kod alabilir miyim?
  • Ben antalya EMO optikten aldığım ve daha 6 kere taktığım gözlüğü çaldırdım. Eğer şifre yollarsanız.Markantalya mağazanıza yarın uğrarım.
  • Ben antalya EMO optikten aldy?ym ve daha 6 kere takty?ym gözlü?ü çaldyrdym. E?er ?ifre yollarsanyz.Markantalya ma?azanyza yaryn u?rarym.
  • Kod alabilir miyim samsun icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.fth -- 19 Nisan 2014; 23:15:55 >
  • PM gönderilemiyor, kod alabilir miyim?
    Te?ekkürler.
  • marmara forum'dan tag heuer 7644 011 modelini 662,49 tl'ye aldım. teşekkür ederim.
  • Hocam pm atylmyyor kod alabilirmiyim.
  • Hocam kod alabilir miyim ben de?
  • kod alabilirmiyim bende.
  • quote:

Orijinalden alinti: he_man

Söyle bi kampanyayi ankarada yapani bulsak da alsak

Eee! Ankamall ?i?li optikte var görünüyor istede, yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.