Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam özel mesaj atın demiş ama millet garanti olsun diye burdan da yardırıyor.
  • Aldirdim arkadasa. 2 tanede kendi almis masrafa soktun diye kizdi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalici K kullanıcısına yanıt
    İstanbul için bir kod da ben alabilir miyim lütfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm gönderdim bende kod alabilir miyim? ankara için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Sıcak fırsat.
    quote:

Orijinalden alinti: yunuss.10

Sicak firsat.

Sayin @kocaballi konuyu sicak fyrsatlara tasimanizi rica ederim.. Tüm DH üyeleri yararlansin isterim.. Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanalici -- 19 Nisan 2014; 13:10:34 >
  • Az önce İzmir optimumdan 2 Rayban, 1 tane de D&G gözlük alıp toplam 570tl ödeyip çıktık. Sezonda müthiş fırsat oldu. Teşekkür ederim.
  • Ankara için kod bekleniyor raybanlar kaca düşüyor bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Az önce İzmir optimumdan 2 Rayban, 1 tane de D&G gözlük alıp toplam 570tl ödeyip çıktık. Sezonda müthiş fırsat oldu. Teşekkür ederim.

Merhaba,
    Amacımız her anlamda gerçek bir kampanya yapıp doğru zamanda sizlerin memnun olmasını sağlamaktır.. Yorumunuz için teşekkür ederiz..
  • Arkadaşlar gözlüklerde çizik,kırık,çatlak vs olduğunda garantiden yararlanabiliyor muyuz ? Ya da garanti ne koşullarda bize yardımcı olur bilen biri alıntılarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Az önce İzmir optimumdan 2 Rayban, 1 tane de D&G gözlük alıp toplam 570tl ödeyip çıktık. Sezonda müthiş fırsat oldu. Teşekkür ederim.

Merhaba,
    Amacımız her anlamda gerçek bir kampanya yapıp doğru zamanda sizlerin memnun olmasını sağlamaktır.. Yorumunuz için teşekkür ederiz..

Sayin kanalici sizi pm gonderemiyorum. Metrocity icin kod alabilir miyim?

Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarayburnu

quote:

quote:

Merhaba,

Tesekkurler.
    quote:

Orijinalden alinti: Sarayburnu

quote:

Orijinalden alinti: Kanalici

quote:

Orijinalden alinti: albati

Az önce Izmir optimumdan 2 Rayban, 1 tane de D&G gözlük alip toplam 570tl ödeyip çiktik. Sezonda müthis firsat oldu. Tesekkür ederim.

Merhaba,
    Amacimiz her anlamda gerçek bir kampanya yapip dogru zamanda sizlerin memnun olmasini saglamaktir.. Yorumunuz için tesekkür ederiz..

Tesekkurler.

Merhaba,
    mesajlarynyz geliyor, kod gönderilmi?tir. saygylar

• quote:

Orijinalden alıntı: ermac20

quote:

Orijinalden alıntı: Agresif KUZU

quote:

Orijinalden alıntı: ermac20

Geçen haftaki indirmden yararlanıp Rb3445 çerçevesine numaralı güneş gözlüğü yaptırdım ve dünde teslim aldım ama %55 diye belirtilen inceltmeden yaptırmama rağmen sağ camım beklediğimden ve o gün vaad edilendenden çok daha kalın oldu. Muhtemelen hiç kullanmıyacağım bi gözlüğe 645 tl ödeyip geldim. Ayrıca sizdedemi öyle bilmiyorum ama faturayı alınca farkettim %50 indirimi kdv siz fiyattan yapıp sonra kdvyi eklemişler

bence inceltme konusuna bir daha baktırın derim. ve indiriminiz %50 mi yoksa %40 üzerinden mi oldu ? bende %50 lik kampanyadan almıştım. toplam fiyat üzerinden indirim yapıldı.
    birde güneş gözlüğüne, seçtiğim gözlükler numaralı cama uygun olmadığı için hiç numaralı yaptırma imkanım olmadı . hep merak etmişimdir numaralı cam yaptırınca çıkartılan camlar gözlüğün yanında veriliyor mu ?

Alırken kod ile aldım %50 indirim yapılması gerekir. Faturamın sonundaki tutarlar şu şekilde
    toplam tutar:1186,60
    toplam indirim: 593,31
    toplam kdv: 63,54
    toplam:656,83
    Ben buradan kdvnin sonradan eklendiği kanısına vardım ama forumdan bi arkadaşlada tutarları pmden paylaştığımda optik camların kdvsi olabilir dedi.
    İnceltme konusu benimde kafamı karıştırdı gerçekten. Daha önce aldığım gözlüklerde cam firmasından gönderilen bir kart verirlerdi sertifikası sanırım cam numaralarını inceltme oranlarını yazan bu sefer öyle bir kart vermediler. Belkide Cam firmasıyla alakalıdır bilmiyorum. O an çok dikkat etmedim bu konuya.
    Ayrıca evet güneş gözlüğüne ait camlarıda teslim ettiler.

ben önceki kampanyadan yararlanan biri olarak söyleyim kanalici arkadas yardımcı olmaya cok fazla yardımcı olmaya calısıyor.

Ama 2 noktaya dikkat etmenizi isterim ilk olarak normal de ürün satısı 100 liradan yapılıyorsa bu zamanlarda liste fiyatı 150 tl den satıs yapılıyor ve siz yzde 50 indirim ile 75 tl almıs oluyorsunuz

diğer bir noktada kdvsiz fiyat üzerinden %50 indirim oluyor daha sonra indirimli fiyata KDV ekleniyor

son olarakta cam alırken cam inceltmeleri konsunda calısanlardan yanlıs bilgi aktarımı oluyor.Ban yüzde 30 indirimli dedikleri cam meğerse inceltme olmayan cammış

bunların haricinde güzel bir kampanya kesinlikle kacırmayınız

• PM attim baya iyi gibi duruyor,bekliyoruz bakalim
  • Ankara mağzazısından arkadaşıma prada 53n aldık 295tl' ye teşekkürler....
  • Geçen yapty?ynz %40 kampanyasyndan faydalanan biri olarak zarardayym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outpost -- 19 Nisan 2014; 16:40:20 >
  • quote:

Herkese Merhaba,
    Sizlere özel yeni bir fırsat sunuyoruz.. 20.04.2014 akşam kapanışa kadar Chanel hariç tüm ürünlerde geçerli %50 indirim için kod dağıtacağım..

*Bütün mağazalarımızda geçerli olacaktır..
    *Online satışımız yoktur..
    *Değişimlerinizi herhangi bir maddi zarara uğramamak için kampanya süresince yapmalısınız..
    *Stok ve fiyat bilgim maalesef yoktur..
    *Geçen seferki gibi etikette gördüğünüz fiyatın yarısını ödersiniz..
    *Kodlar sadece özel mesaj gönderenlere iletilecektir..
    *Mağaza bilgilerimiz konu başlığında verilmiştir..
    *Bu 3 gün için 1000TL üzeri alışveriş yapanların benden kod almasına gerek kalmadan mağazada sistem girişi yapılacaktır. 1000TL altı alışveriş kampanyası sadece DH üyelerine yapılacağı için 1000TL altı alışveriş yapacak kişilerin benden kod alması gerekmektedir..

3 gün için sizlere sunulmuş özel bir kampanyadır.. (Konunun canlanması için bir yönetici desteği rica ederim)

Hepinize iyi alışverişler dilerim..

istanbul icin kod alabilirmiyim gozluk cercevesi alicam.

• Hocam ankamall a özel mi bilmem ama erkek modeli cok cok cok az ve eski modeller açıkcası ne rayban ne armani bişey bulamadım
  • Pm de sikinti var galiba.bi kod daha lazim ankamall icin.
  • Merhaba,

Konunun sıcak fırsatlara taşınması için yardım edebilirseniz, tüm DH üyeleri kampanyadan yararlanabilir.. Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.