Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ermac20

Geçen haftaki indirmden yararlanıp Rb3445 çerçevesine numaralı güneş gözlüğü yaptırdım ve dünde teslim aldım ama %55 diye belirtilen inceltmeden yaptırmama rağmen sağ camım beklediğimden ve o gün vaad edilendenden çok daha kalın oldu. Muhtemelen hiç kullanmıyacağım bi gözlüğe 645 tl ödeyip geldim. Ayrıca sizdedemi öyle bilmiyorum ama faturayı alınca farkettim %50 indirimi kdv siz fiyattan yapıp sonra kdvyi eklemişler

bence inceltme konusuna bir daha baktırın derim. ve indiriminiz %50 mi yoksa %40 üzerinden mi oldu ? bende %50 lik kampanyadan almıştım. toplam fiyat üzerinden indirim yapıldı.
    birde güneş gözlüğüne, seçtiğim gözlükler numaralı cama uygun olmadığı için hiç numaralı yaptırma imkanım olmadı . hep merak etmişimdir numaralı cam yaptırınca çıkartılan camlar gözlüğün yanında veriliyor mu ?

• Kanalici K kullanıcısına yanıt
    American optik modelleriniz varmı acaba?
  • linkteki gözlük fotolarını ekliyorum. görüldüğü gibi 3 seneden beri ne öndeki yazı silindi nede deforme oldu. made in italy yazısıda üzerinde duruyor hala.

(kardeşimede geçen sene rayban aviator [polarize ve siyah camlı modeliydi model numarasını hatırlamıyorum] hediye etmiştim. aynı yazılar onda da mevcuttu.)

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!!

@kilecerme @kilecerme @Umitbjk @bireysel.emeklilik

• quote:

Orijinalden alıntı: Agresif KUZU

quote:

Geçen haftaki indirmden yararlanıp Rb3445 çerçevesine numaralı güneş gözlüğü yaptırdım ve dünde teslim aldım ama %55 diye belirtilen inceltmeden yaptırmama rağmen sağ camım beklediğimden ve o gün vaad edilendenden çok daha kalın oldu. Muhtemelen hiç kullanmıyacağım bi gözlüğe 645 tl ödeyip geldim. Ayrıca sizdedemi öyle bilmiyorum ama faturayı alınca farkettim %50 indirimi kdv siz fiyattan yapıp sonra kdvyi eklemişler

bence inceltme konusuna bir daha baktırın derim. ve indiriminiz %50 mi yoksa %40 üzerinden mi oldu ? bende %50 lik kampanyadan almıştım. toplam fiyat üzerinden indirim yapıldı.
    birde güneş gözlüğüne, seçtiğim gözlükler numaralı cama uygun olmadığı için hiç numaralı yaptırma imkanım olmadı . hep merak etmişimdir numaralı cam yaptırınca çıkartılan camlar gözlüğün yanında veriliyor mu ?

Alırken kod ile aldım %50 indirim yapılması gerekir. Faturamın sonundaki tutarlar şu şekilde
    toplam tutar:1186,60
    toplam indirim: 593,31
    toplam kdv: 63,54
    toplam:656,83
    Ben buradan kdvnin sonradan eklendiği kanısına vardım ama forumdan bi arkadaşlada tutarları pmden paylaştığımda optik camların kdvsi olabilir dedi.
    İnceltme konusu benimde kafamı karıştırdı gerçekten. Daha önce aldığım gözlüklerde cam firmasından gönderilen bir kart verirlerdi sertifikası sanırım cam numaralarını inceltme oranlarını yazan bu sefer öyle bir kart vermediler. Belkide Cam firmasıyla alakalıdır bilmiyorum. O an çok dikkat etmedim bu konuya.
    Ayrıca evet güneş gözlüğüne ait camlarıda teslim ettiler.

• quote:

farkeden bir şey olmuyor

100TL + KDV olan ürünün son fiyatından %50 indirim 59TL yapar.
    100TL'ye %50 yapıp KDV ekleyince de 50TL + KDV'den yine 59 yapar.

• gözlüğü aldım fakat nesneler eğri görünüyor. bu normal mi. iş yerindeki masam bile eğik gözüküyor
  • Devam eden kampanya var mı ?
  • Evet bende merak ediyorum, varsa yarin kullanicam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Kampanyadan ankaraya istiyorum

İlk indirimde model yoktu
    İkinci indirime yetişemedim.

• Bursa için takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün akşam bir iki saat girerim foruma ama indirimden haberim olmadı, olsaydı güzelinden ben de alır ve aldırırdım, nasip demek ki, inş yine olur ve bu sefer fırsatı kaçırmayanlardan oluruz..

• Merhabalar,
    Sizler için yeni kampanya planlarım var fakat şu an tarih vermem imkansız, çalışmalarımız toplantılarımız devam ediyor.. Sizleri buradan bilgilendeceğim. Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Merhabalar,
    Sizler için yeni kampanya planlarım var fakat şu an tarih vermem imkansız, çalışmalarımız toplantılarımız devam ediyor.. Sizleri buradan bilgilendeceğim. Teşekkürler..

Adanayi unutma :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akasya magrabiye girdim fiyatlar uygun çeşit bol satış temsilcileri çook ilgili geçen pazar günü %40 indirim olduğunu kampanyanın bittiğini söylediler... tekrar olur diye ümitleniyorum. ilkini kaçırdık ikincisine dahil olalım istiyorum. yaz gelmeden bi kampanya daha iyi olur diye düşünüyorum
  • Kanalici K kullanıcısına yanıt
    güzel bir haber, inş çeşit çok olur ve istediğimiz gözlüğü alırız, şu maui jim ilgimi çekmedi desem yalan olur

• Agresif KUZU kullanıcısına yanıt
    Benim merak ettiğim konuda camda ki beyaz ray-ban yazılarının zamanla silinip silinmediği idi. Demek silinmiyormuş ancak nedense bana hep silinecek gibi geliyor o yazı.
  • Benim de iki yılı aşkındır kullandığım Rayban gözlüğümün camlarındaki yazılarda herhangi silinme yok fakat sapların içindeki beyaz kodlar silindi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: planmeca

quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Merhabalar,

Adanayi unutma :)

+ aynen beklemedeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

gözlüğü aldım fakat nesneler eğri görünüyor. bu normal mi. iş yerindeki masam bile eğik gözüküyor

Astigmat akslarında problem var. Ya gözlükçünüz aksları tam oturtamadı ya da hatalı bir muayene oldunuz. İyi geceler.

• Her yer gözlük oldu yahu yeter kampanya yapmayın 😎

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.