Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek Ankamalla da bi yabani var bize o denk geldi. Tum magaza calisanlarini yargilamayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: Krynn66

Tam da gözlük almaliyım diyordum, pazartesi uğrayacağm mağazaya teşekkürler.

Bugün indirim bitiyor

Ulan yaaa...

• Ankamall atasun optikde çeşitde var hemde %35indirim liste fiyatina

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: scrotumcan

Dün Antalya Migros mağazasına gittim. Kendim için RB 8312 127/81 modelini beğendim. 608 etiket fiyatı üzerinden 365 lira 6+3 Bonus kart taksidi ile aldım. Hemen yan taraftaki FER optikte aynı gözlüğü sordum, 684 etiket fiyatı üzerinden indirimle 605 lira dediler. Nette de en uygunu yaklaşık 420 civarındaydı:) ama beni asıl batıran hanım oldu. Fikrini de almak için onunla gitmiştim mağazaya, almayacağım derken 3 tane (Vogue, Burberrys, Bvlgari) aldı:) 2000 küsurlardan totalde 1230 (6+3 taksit) lira 4 gözlüğe bayıldım.

Etiket fiyatları ŞİŞİRME değil, hemen her yerdeki normal fiyatlar. Dolayısıyla indirim ÇAKMA değil, ama bu gün son günmüş, o yüzden biraz da alelacele aldık. Benim gözlük tek kalmıştı, sol camda çizik farkettim, o yüzden henüz teslim almadım, sipariş verdiler gelince arayacaklar. Kanalıcı'ya teşekkürler...

Hocam %50 kampanyası bitmedi mi nasıl aldınız yani o fiyata nasıl düsüyor

Zaten % 50 bitmiş, şimdi kodsuz şartsız gelene % 40 indirim var ama bugün sonmuş...Ben 2000 -%40 1200 lira ödedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

Yorumların çoğu samimi gelmedi, reklam amaçlı yazılmış abartılı yorumlar. Yorumları okudum ve bu sonuca vardım, şahsi kanaatimdir.

Evet haklısınız, bazı elemanlar reklam için yazıyor ama benimki değil:) Fatura elimde, arzu edersiniz tarayıp yollarım, magrabi optiğe gitmek veya gözlük almak aklımda yokken forumda tesadüfen görüp indirimi denemek için gittim. Beğendiğim gözlüğü hemen yan tarafta başka gözlükçüden ve eve gelince de nettenfiyatını araştırdım. Gerçek indirim (en azından en ucuz fiyat veren ve orjinalliği şüpheli olan siteler de dahil yaklaşık 70-80 lira ile 300 liraya kadar daha ucuz olduğunu gördüm) olduğunu farkedince tekrar döndüm dükkana, satın aldım hatta dediğim gibi sırf bu check etme bana fazladan 3 gözlüğe ve yaklaşık 800 liraya mal oldu:), ardından da başka şüphede kalan forumdaş varsa son gün geç kalmasın diye de yorum yazdım. Antalyada çalışan Adli Tıp Uzmanıyım, ne satanı ne diğer alanları tanırım, sanırım yeterli olmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: tano

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

ankamall mağzası çalışanlarının tavrını pek beğenmedim, açıkcası bedavaya gözlük almaya gelmişiz gibi davrandılar, prada gözlük beğenmiştim bi soru sordum adam bidaha soru sormayım diye kapının önüne çıktı, almadan çıktım

Aynisini AnkaMALL da bende yasadim. O kadar ukala ve depresivdi ki eleman ciktim gittim dukkandan. Gittigimde de cesit cok zayifti. %50 indirim de gittim ustelik. 2 gun once de Vialand daydim eleman cok ilgiliydi fakat burda da cesit cok ama cok azdi !!
    Ayni avm de rakip magazalardaki cesitleri gorunce Magrabi cok zayifti.. Fakat dost yuze soylermis kanalici bey ama AnkaMALL magaza personeli mutlaka uyarilmali.

Eleştiri ve geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederim, inanın bu belirttikleriniz bizler için çok önemli.. Gerekli uyarının yapılacağından emin olabilirsiniz.. Saygılar.

• Yanlış Hatırlamıyorsam Clubmaster Gözlük Etiket Fiyatı 332 Lira Gibi Bir Şeydi.
    %40 İndirim İle 200 Liraya Denk Geliyor.
    Öyle Mi ?
  • Arkadaşlar ankamall çalışanlarına fazla yüklenmişsiniz ama kabahat onların değil firmanın
    İstanbulda bir çok yerde varken ankarada tek şube var, biraz empati yapmak lazım.
    Aynı şikayetler bende de var ama çalışanların yüzünden yorgunluk akıyor. Sonuçta onlarda insan

Sıkıntı çalışanların değil kurumsal, koca ankaraya bir şube bakarsa bu şikayetler kaçınılmaz olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

Arkadaşlar ankamall çalışanlarına fazla yüklenmişsiniz ama kabahat onların değil firmanın
    İstanbulda bir çok yerde varken ankarada tek şube var, biraz empati yapmak lazım.
    Aynı şikayetler bende de var ama çalışanların yüzünden yorgunluk akıyor. Sonuçta onlarda insan

Sıkıntı çalışanların değil kurumsal, koca ankaraya bir şube bakarsa bu şikayetler kaçınılmaz olur..

Merhaba,

Haklılık payınız çok yüksek, çalışma arkadaşlarımız vardiyalı çalışmaktadırlar fakat Ankara gibi büyük bir şehrimiz için tek mağaza yetersiz kalmaktadır fakat bu yöndeki çalışmalarımızın olduğunu ve çok yakında yeni mağaza açılışlarımız olacağını belirtmek isterim.. Saygılar..

• RB3025 58 002/58 aldım 199 TL ye forum mağazasından , çalışan arkadaşlarda çok ilgilendi teşekkürler.
  • Lenslerde güncel bir indirim olacak mı tekrar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda konuyu gördükten sonra sabah Ankamall'den 3 gözlük, 4 kutu da lens satın aldık. Bize oldukça ilgili davrandılar. Alışverişimiz belki bir saat sürdü ama en ufak bir memnuniyetsizlik ifadesi bile göstermediler.

Hem Ankamall çalışanlarına hem de firmaya teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

Arkadaşlar ankamall çalışanlarına fazla yüklenmişsiniz ama kabahat onların değil firmanın

Merhaba,

Haklılık payınız çok yüksek, çalışma arkadaşlarımız vardiyalı çalışmaktadırlar fakat Ankara gibi büyük bir şehrimiz için tek mağaza yetersiz kalmaktadır fakat bu yöndeki çalışmalarımızın olduğunu ve çok yakında yeni mağaza açılışlarımız olacağını belirtmek isterim.. Saygılar..

Mersine magza acicakmisiniz Adana magzaniza gittim plan varmi bu yonde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aksayda bugün uğrama fırsatım oldu, ihtiyacım da vardı ama elle tutulur bir model bulamadım. Bitirmişlerdi, acaba yenilenir mi stoklar ve kampanya?
  • Ben benim modeli bulamadım. İzmir Optimum AVM deki Şişli Optikte, lakin Anıl bey ödemeyi alalım salı günü getirtirim sizin ürününüzü dedi o şekil yaptık. 288 TL / 7 Taksit le aldım. Aldığım model Rayban RB 3025 0001/58 58E. Şuan da nette en ucuz 363 TL mağazalarda 400-440 arası.
    Tüm Raybanlar 200 tl civarıydı benim model malesef popüleritesinden midir nedir yüksek herzaman fiyat olarak cercevesi siyah olanı sevmediğimden kıydım + 88 tl ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 6 Nisan 2014; 21:56:27 >
  • Merhaba,

bende Şişli Optik müşterisi olarak ilk Astoria Avm'deki personel Ersen bey ile muhatap olup, gözlüğümü oradan almıştım. Kendisi beyefendi ve çok nazik bir kişilik. Ersen bey'i daha sonra sanırım Kanyon Avm'deki mağazada görmüştüm. Yine aynı şekilde çok kibar ve ilgili yaklaşımı devam ediyordu.
    Sonra Astoria Avm'deki mağazanın küt saçlı, uzun boylu müdürü. O da çok ilgili bir beyefendi. Onu da bir ara Marmara Forum Avm'deki "alt kattaki - carrefour'un bulunduğu kat" mağazada görmüştüm. Aynı şekilde müşteri memnuniyeti odaklı tutumu devam ediyordu.

En son Marmara Forum Avm'deki Emre bey ile gözlük seçimi yaptım. Nezaket sahibi ve müşterinin mutlu olması için çabalayan ilgili bir kişilik.
    Metrocity'deki personelin yaklaşımı, müşteri ile ilişkisi de harikulade. Oradan da Dolce Gabbana 4162p aldığımız için biliyorum.

Sadece zamanında Şişli-Kent Optik birlikteliğinde Marmara Forum Avm'deki sarışın, orta yaşlı mağaza müdürü hanımefendi biraz soğuk bir kişilikti.

Genel olarak diğer kurumsal bazlı optik mağazaları ile karşılaştırıyorum da, Magrabi Optical gerçekten hem fiyat hem de müşteri yaklaşımı olarak ön planda.

AVM'lerdeki başka Optik Mağazalarında gözlüğün model kodunu, yüzümdeki duruşunu fotoğrafladığım için uyarıldığım bile oldu. Tabii uyarıları lafta kalıyor. Çünkü müşterinin özgürlüğünü kısıtlayamazlar. Belki ben gözlüğün duruşunu evde aileme gösterip öyle karar vereceğim. Yahut fiyat araştırması yapacağım. Sonuçta devir occassion devri.

Magrabi Optical'da ise kimse karışmıyor. En güzel yanıda bu. Fiyatlarına da güvendiklerini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 6 Nisan 2014; 22:23:26 >

• Bu KDV mevzusu benimde dikkatimi çekti? Neden indirimsiz fiyat üzerinden KDV alınıyor?
  • RB3025 58 029/P2 modelini Forum İstanbuldan 199 Liraya aldım. Ürün kutusunun yanlış verilmesi haricinde bir sıkıntı yok. Onu da ilerleyen günlerde gidip isteyeceğim, varsa alırım yoksa çokta önemli değil.

Yaklaşık 2 saat gözlük bakındım, benden çok sonra gelenler alıp gittiler, bana kimse tek kelime etmedi çalışanların hepsi olağan üstü ilgiliydi. Bir ara gözlüklü bir bey geldi, oooo sen burda sergi açmışsın dedi sanırım mağaza müdürüydü

Sonuç olarak memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Güzel de oldu.
  • Kampanya devam ediyor mu arkadaşlar?
  • Gözlüklerin sahte olma olasılığı nedir arkadaşlar?Nasıl anlayabiliriz rayban için?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.