Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Konu neden hala biten fırsatlarda çoğu kişi hala göremiyor. Ya yöneticilere pm atın ya da yeni konu açın.

Merhaba, mobil yazmaya çalışıyorum ve ulaşamadım yöneticiye.. Bu konuda bildiğiniz bir yönetici profili var ise bilgilendirme konusunda desteğinizi rica ederim..

Yöneticilere pm attım , en kısa sürede taşınır umarım

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: voyager_71

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: voyager_71

quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

@Kanalici bu konuda doyurucu bir cevap verecektir. Belkide indirim nedeniyle optik cam fiyatlarında artış olmuştur, indirim bitince de normal fiyatına getirmişlerdir.

Evet buda aklıma geldi açıkçası ama konuyu açan kanalici isimli arkadaş fiyatlarda bir degişiklik olmadıgını ve liste fiyatlarından satış yapıldıgını ilk konuyu açtıgında belirtdigi ve tüm magazalarda aynı fiyatdan satıldıgını söyledigi için aklımda tereddüt oluştu..

Fiyatlar konusunda kampanya dahilinde herhangi bir değiştirme artırma sonrası indirim gibi durumlar asla yapılmadı.. Bu tarz konuların güneş gözlüğünde yaşanması zaten imkansız fakat cam yaptırma konusunda kafa karışıklığı oluştuysa bunun da açıklamasını yetkili kişimiz yapar içinizi rahatlatır.. Bizim devamlılığımız sizin memnuniyetiniz üzerine sağlanır.. Herşeyden önce DH üyelerinin ziyaretleri hakkında elimden geldiğince mağazalarımızı bilgilendirdim sadece sizlere özel yapılan bu kampanyanın sonucunda pişman oldum denmesi benim için hayal kırıklığıdır. Çünkü bireysel başlayan, talep üzerine insiyatifle gelen bir kampanya oldu.. Camda da güneşte de; kampanya dahilindeki ürünlerin fiyatlarına ürün bulmanız imkansızdı.. Yine de telefon numaranızı paylaşırsanız dediğim gibi yetkili kişinin aramasını sağlayacağım.. Saygılar..

Sayın kanalici tarafınıza siz buraya yazmadan zaten telefon numaramı bana açıklama yapmanız için pm ile tarafınıza iletmiştim.Buraya yazıp ilgileniyormuş havası yaratmak yerine keşke size bu durum hakkında tereddütlerim oldugunu 1 hafta önce söyledigimde araştırırp dönüş yapsa idiniz.

Bir müşteri olarak farklı şehirden kalkıp sizin magazanıza gidip üzerine birde hem ilgisiz satıcılarla karşılaıp ,yeterli bilgilendirme yapılmadıgı ve fiyat konusunda tereddütlerimin oldugunu size geçen cumartesi günü yani 1 hafta önce şahsen iletmiştim.

Bugün tarafıma gelen gözlükleri inceleyip üzerindeki sertifika numarası ile izmit şişli optik magazanızı aradıgımda hem sizin ilanda belirtdiginiz ,hemde bana verilen fiyatdan daha düşük bir fiyatla karşılaınca siz bir müşteri olsa idiniz ne düşünürdünüz. Ki onuda geçtim yaşadıgımız güzel şeyleri paylaşınca olumlu karşılandıda,magazanızda daha öncede belirtdigim bir husustda sorun yaşayıp bunu size aksettirince neden yeterli ilgi ve özeni göstermediniz..

Burada satana kadar mış düşüncesinin oluşmasına sebebiyet veren ben degilim ki,

Size 1 hafta önce dahi ben gözlükten anlamam ,arkadaşlarnız bana bir optik cam satdı markası modeli hakkında yeterli bilgilendirilmedi,fiyatıda sizin söylediginiz fiyatdan farklı gibi deyip fatura bilgilerini dahi vermedimmi de sanki şimdi bu olan bugun oluşmuş ve durumdan haberiniz yokmuş gibi bir tavır içerisine girdiniz...
    Benim istedim 5-10 lira eksik fazla almak degilki.Göz saglıgım için en dogrusunu almaktı .Ve bunun içinde bir ton yol tepip sizin magazanıza gitdim...Ve sonuçta bir bedel ödedim..Bu andan itibaren de durumdan ve yaşadılarımdan sizide bilgilendirdim.İnşallah benim yaşadıklarımı bir başka müşteriniz yaşamaz.. Sizlere hayırlı satışlar.

Merhaba,

Mağaza ile görüştüm.. Aldığınız gözlüğün etiket fiyatı TÜM mağazalarımızda 190 TL. Siz bu fiyat üzerinden %50 indirim alarak 95 TL fiyatla cam sahibi oldunuz.. Farklı dediğiniz fiyat ise izmit veya başka bir şubemizden aldığınız normal %30 indirimli fiyat yani 133 TL kampanya bilgisinde ve aradaki konuşmalarda etiket fiyatı üzerinden indirim uygulanacağı belirtilmişti.. Mağazalarımızda pazarlık söz konusu değildir, hangi ürünün indirimi neyse direk uygulanır.. Eriket fiyatı genelde heryerde bulabileceğiniz fiyatlardır.. Kimi mağaza %10 kimisi %20 kimisi daha fazla yapar.. Bizim cam indirimimiz %30.. Normalde alabileceğiniz indirim budur.. Siz DH üyesi olduğunuz ve kod ile gittiğiniz için %50 (normal fiyatın üzerine %20) almış oldunuz.. Eleştirinize her zaman açığız, konu öncesine bakarsanız görebilirsiniz.. Yine aklınıza takılan birşey olursa sorun lütfen.. Saygılar..

Teşekkür ederim, Magazadan yada sizden tarafıma bir geri dönüş olmasada buradan bir açıklamada bulunup aslında bize %50 olarak lanse etdiğiniz indirimin gerçekte satış fiyatlarınızdan %10,%20 civarlarında oldugunuda öğrenmiş olduk.. Gerçi sizin verdiğiniz fiyatlarada normal piyasada ,sizde olmayan pazarlık usulü ile ulaşılabildiğini bugün gezdiğim birkaç gözlükçüde görmüş bulunmaktayım. Neyse satış politikanız hakkında yorum yapmak bana düşmez ama bu şekilde farklı fiyat uygulamaları olduğunu görmek benim yaşadığım gibi tereddütler oluşturacaktır. Birdaha sizden alışveriş yapmayacağımı ,hatda mağazanızdaki personelin ilgisizliğinden dolayı alacağım ikinci gözlüğü dahi o gün almaktan vazgeçtiğimi size belirtmiştim. Buradaki yaklaşımınızdan ötürü tekrar teşekkür ederim. İnşallah sizler ve mağazalarınız bahsetdiginiz gibi büyük bir firmaya yakışacak şekilde müşteriye olan yaklaşımınızı geliştirirsiniz.İyi çalışmalar.

• %50ye yetişemedim ama rayban rb3447 modelini 225 tl ye aldım. Aynı gozluk avmlerde 400, internette de 300 civarı. Yani en az 75 tl ucuza geldi. Teşekkur ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

%50ye yetişemedim ama rayban rb3447 modelini 225 tl ye aldım. Aynı gozluk avmlerde 400, internette de 300 civarı. Yani en az 75 tl ucuza geldi. Teşekkur ederiz.

Merhaba, iyi günlerde kullanmanızı dilerim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

%50ye yetişemedim ama rayban rb3447 modelini 225 tl ye aldım. Aynı gozluk avmlerde 400, internette de 300 civarı. Yani en az 75 tl ucuza geldi. Teşekkur ederiz.

Merhaba, iyi günlerde kullanmanızı dilerim..

İndirim kodunu daha kullanmamıştım kredi kartının hesap kesim tarihini beklediğimden kullanım tarihleri geçti mi halen kullanabilir miyim?

• ufak bir hatırlatma yapayım fatura yeni elime geçti ve dikkatimi çekti ürünlerde kdv hariç indirim uygulanıp daha sonradan indirimli fiyata kdv dahil edilerek satış yapılıyor @kanalici arkadasa yardımlarından dolayı tesekkurler gozluk sahibi olduk
  • İzmir Optimum Şişli Optik mağazasından alışveriş yaptım bugün
    2 gözlük aldım.
    toplamda 375 tl ödedim.
    Etiket fiyatı üzerinden %40 indirim uygulandı (ki fiyatlar piyasaya göre düşüktü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Konu sıcak fırsatlara taşınmalı

• Ray-Ban RB3025 58 001/58

Modeli dahil değil değil mi hocam sadece o 4 model ? Dahilse yarın hemen gidip alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 6 Nisan 2014; 1:43:54 >
  • Serengeti yok demiştiniz, gelme ihtimali varmı? Bu marka gözlükleri çok fazla satan yer yok. Nereden uygun fiyata temin edebiliriz?

• ilk yapılan kampanyadan faydalandım. fiyatlarda bir şişirme olduğunu düşünmüyorum. mağazaya girdim gözlüğü beğendim fiyatını sordum taktım denedim almaya karar verince kodum var nasıl kullanırım dedim. kod varsa iş değişir deyip %50 indirim yaptılar. piyasada en ucuz 260 lira olan gözlüğü 180 liraya aldım. burdan kanalici arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum
  • rb4179 polarize mavi çerçeve yeşil cam fiyatı nedir acaba? yardımcı olurum diyen arkadaşlar var. fiyat sor gel, olursa alırım demek ayıp olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

rb4179 polarize mavi çerçeve yeşil cam fiyatı nedir acaba? yardımcı olurum diyen arkadaşlar var. fiyat sor gel, olursa alırım demek ayıp olur

Ben Prada gözlüğüm için cam fiyatı sorduğumda cam temin edemediklerini söylediler İzmir'deki mağazada.
  • http://m.ebay.com/itm?itemId=281072091421
    Pradanin bu gozluk modelini aldim %50 kampanyasinda.piyasada 500 un altinda hic yok ve yurtdisi fiyati da 400-450 en dusuk gumruk falan derken yine 500 u bulan bir gozluk.kanalici sayesinde bu modeli 337 tl ye aldim.tesekkurler kanalici

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

rb4179 polarize mavi çerçeve yeşil cam fiyatı nedir acaba? yardımcı olurum diyen arkadaşlar var. fiyat sor gel, olursa alırım demek ayıp olur

Ben Prada gözlüğüm için cam fiyatı sorduğumda cam temin edemediklerini söylediler İzmir'deki mağazada.

ben komple gözlüğü arıyorum, değişik cam renkleri var o yüzden yeşil cam diye belirtmiştim

• Tam da gözlük almaliyım diyordum, pazartesi uğrayacağm mağazaya teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krynn66

Tam da gözlük almaliyım diyordum, pazartesi uğrayacağm mağazaya teşekkürler.

Bugün indirim bitiyor

• Dün Antalya Migros mağazasına gittim. Kendim için RB 8312 127/81 modelini beğendim. 608 etiket fiyatı üzerinden 365 lira 6+3 Bonus kart taksidi ile aldım. Hemen yan taraftaki FER optikte aynı gözlüğü sordum, 684 etiket fiyatı üzerinden indirimle 605 lira dediler. Nette de en uygunu yaklaşık 420 civarındaydı:) ama beni asıl batıran hanım oldu. Fikrini de almak için onunla gitmiştim mağazaya, almayacağım derken 3 tane (Vogue, Burberrys, Bvlgari) aldı:) 2000 küsurlardan totalde 1230 (6+3 taksit) lira 4 gözlüğe bayıldım.

Etiket fiyatları ŞİŞİRME değil, hemen her yerdeki normal fiyatlar. Dolayısıyla indirim ÇAKMA değil, ama bu gün son günmüş, o yüzden biraz da alelacele aldık. Benim gözlük tek kalmıştı, sol camda çizik farkettim, o yüzden henüz teslim almadım, sipariş verdiler gelince arayacaklar. Kanalıcı'ya teşekkürler...

• Fiyatlar kesinlikle piyasadaki diger magazalardan dusuk. Emporio armani ea 4002 gri siyah gozlugu 295 liradan %50 indirimle 147.5 liraya aldim. Ayni gozluk mert optikte 395 lira idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Ankarada rayban aviator fiyati nedir simdi anlayamadim

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.