Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

İlk pm atana bir adet kod

Yunus Bey bir kez daha teşekkür ediyorum.sayenizde kampanyadan faydalanabildim.gözlüğüm bugün elime ulaştı.tanışmamıza rağmen ilgilendiniz,zaman ayırdınız.çok sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de,kampanyanın uzamasını istiyoruz... :(

• Merhaba,

KONU GÜNCELLENMİŞTİR. Detayları konu başlığında bulabilirsiniz. Umarım bu kampanyamızdan da memnun kalırsınız

Ayrıca konunun canlanması için yapmam gereken birşey var mı? Biten sıcak fırsatlar bölümündeyiz sanıyorum.. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Merhaba,

KONU GÜNCELLENMİŞTİR. Detayları konu başlığında bulabilirsiniz. Umarım bu kampanyamızdan da memnun kalırsınız

Ayrıca konunun canlanması için yapmam gereken birşey var mı? Biten sıcak fırsatlar bölümündeyiz sanıyorum.. Teşekkürler.

Yönetici bir arkadaşa PM atarsanız konuyu tekrardan Sıcak Fırsatlar'a taşıyacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xapheon -- 4 Nisan 2014; 10:28:10 >
  • Önceki kampanyada kodla %50 indirim oluyordu, şimdi kod olmadan %40 indirim mi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Önceki kampanyada kodla %50 indirim oluyordu, şimdi kod olmadan %40 indirim mi oluyor?

Doğrudur..
  • İndirim Ankara Ankamall [ Şişli Optik ] ' te geçerli mi ilk sayfaya yazmamışsınız ?
  • Kolay gelsin bende bir kod alabilirmiyim? ayrıca dükkanınızda carrera marka gözlük ve 27xav ile champion DL5 modelleri varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Kolay gelsin bende bir kod alabilirmiyim? ayrıca dükkanınızda carrera marka gözlük ve 27xav ile champion DL5 modelleri varmıdır?

sorulması gereken süper bir soru olmuş

• Hocam bana bi güzellik yapın da %50'den alayım geçen kampanya da toplamda 1700 liralık alışveriş yaptım oakley içimde kaldı 😁

Bu ara da alabilme durumu olmayıp da almak isteyenlere yardımcı olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın Optimumdayım.
    2 tane model var düşündüğüm.
    bakacağız fiyatlara göre artık.
  • @Kanalici

Antalya Migros mağazanız için kod alabilir miyim lütfen?
  • Bu konu neden biten fırsatlarda
    Yönetim bizden farklı bir takvim mi kullanıyor?

• İlk mesajda fotolar 3025 mi?
    Önceki kampanyada ürün çeşidi olmadığı için alışveriş yapamamıştık, yeni ürünler geldi mi? (Ankamall)

• Bugün İzmit şişli optik bayisinden aldıgım gözlüklerim tarafıma ulaştı ve inanın aptal yerine konulmuş durumdayım.Bizler gözlükçü degiliz ve oradaki insanların yönlendirmesi ile gözlük alıyoruz.Kendime almış oldugum dereceli gözlüklerde bana söylenen fiyat ile olması gereken fiyatın çok farklı oldugu indirim ayagına tarafıma yüksek fiyat çekildigini gördüm.Bu durumu ilk gözlük aldıgımda kanalici isimli arkadaşla paylaşmış ve neden sizin yayınladıgınız fiyatdan daha yüksek fiyat aldılar benden dedigimde barkod sistemi ile çalışıyoruz yanlışlık yoktur denildi.Ama bugün gözlükleri geldi ve bana 190 tl denen camın aslında 130 tl oldugunu ve tarafımdan 60 tl fazla ücret istendigini gördüm.Hatda aynı bayiden bugün fiyat alıp bana sertifikası ile gelen camların fiyatını sordugumda bana 133 tl fiyat verdiler.Ya şişli optik bana orda söylenip parası alınandan farklı bir cam yolladı yada düpedüz kandırıldım... Bunu açıkçası böyle kurumsal bir firmaya asla yakıştıramadım..Acilen kanalici isimli arkadaştan bir açıklama bekliyorum...

Lütfen aldıgınız gözlüklerin fiyatını bir başka şişli optik bayisinden gözlük barkod nosu ile sorgulatınız...Benim başıma gelen sizin başınızada gelmesin..

• Hatda ilan sahibi arkadaşın konu başında yazdıgı fiyatlarla kıyaslanınca nerdeyse iki katı fazla ücret alındı tarafımdan...

Camlar
    Seiko 1.50 Etiket Fiyatı 186 TL - %50 indirimli 93,0 TL
    Essilor 1.56 Etiket Fiyatı 95 TL - %50 indirimli 47,5 TL
    İşbir Arya 1.60 Etiket Fiyatı 142 TL - %50 indirimli 71,0 TL

Benim aldıgım essilor 1,56 crizal alize cam : burdaki etiket fiyatı 95 tl benden 190 tl üzerinden işlem yapıldı... Ne diyeyim.esnaflık böyle birşey olsa gerek.Tutturabildigine
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyager_71

Hatda ilan sahibi arkadaşın konu başında yazdıgı fiyatlarla kıyaslanınca nerdeyse iki katı fazla ücret alındı tarafımdan...

Camlar
    Seiko 1.50 Etiket Fiyatı 186 TL - %50 indirimli 93,0 TL
    Essilor 1.56 Etiket Fiyatı 95 TL - %50 indirimli 47,5 TL
    İşbir Arya 1.60 Etiket Fiyatı 142 TL - %50 indirimli 71,0 TL

Benim aldıgım essilor 1,56 crizal alize cam : burdaki etiket fiyatı 95 tl benden 190 tl üzerinden işlem yapıldı... Ne diyeyim.esnaflık böyle birşey olsa gerek.Tutturabildigine

walla hocam benim elime fatura geçmedi bende fatura geçmesini bekliyorum camlar ile ilgili benimde kafamda soru işareti var seiko camların liste fiyatı bana 360 tl den di bende bu durumda kafamda soru işareti oluştu gerçekten pek inanasım gelmedi ama fatura gelince görücez ve kanailici arkadaştan detaylı bir bilgi sorgulaması isteyecem bu tür bir davranış gerçekleştiyse gerçekten bu kampanyaya bu kadar güler yüzlü ve sıcak satış anlayışına ve profosyonel yaklaşıma yakışmayan bir durum söz konusu

Not: Çerçevede aynı durumu yaşamadım başka bir arkadaşa farklı şubeden fiyat aldırmıştım aynı optik çerçeve gittiğim şubede de aynı fiyattı. Gözlük çerçeve fiyatları üzerinde olup gördüğümden sıkıntı olmadı ama diğer türlü camlar için bilgisayar üzerinden fiyat veriliyor ve ne barkod ne cam hiçbirşeyi görmüyoruz. bu yüzden alınan fiyat konusunda benimde soru işaretlerim var her soruya içtenlikle cevap veren @kanalici arkadaşın bu konuda yardımcı olacağına eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoxi -- 4 Nisan 2014; 22:07:54 >

• Hocam orda yazdıgım fiyatlar kanalici isimli arkadaşın %50 indrim başlıgında kendi verdigi fiyatlar... Hatda ben özellikle şişli optikte siparişii alıp eve gelince dikkatimi çekmişti ve kanalici isimli arkadaşa durumu iletmiştim.O zaman bana tüm bayilerde fiyatın aynı oldugunu falan söylemişti ama ben özellikle faturada öyle gözükmedigini bana söylenen fiyatı tutturmak için faturada oynamalar yapıldıgını belirtmiştim geçen hafta.Sözde ilgilenecekti ama malesef...İnşallah sizinkide benimle aynı durumda degildir.. İnanın bin pişman oldum.
  • Hocam ilk mesajda verilen cam fiyatları tek cam için. Siz iki cam aldığınız için sorun yok.

Şurada optik camlarla ilgili epey doyurucu bir rehber var:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=47890570&p=1

Piyasayı araştırmış bir arkadaşın başlıkta belirttiğine göre Essilor Alize uv+ tek cam fiyatı 60 ile 80 lira civarında olduğunu söylemiş, siz 47,5 ten almış oldunuz.

Seiko cam için de yine ilk mesajda çift cam 360 lira denmiş. Bunlar inceltilmemiş fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 4 Nisan 2014; 22:38:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Hocam ilk mesajda verilen cam fiyatları tek cam için. Siz iki cam aldığınız için sorun yok.

Şurada optik camlarla ilgili epey doyurucu bir rehber var:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=47890570&p=1

Piyasayı araştırmış bir arkadaşın başlıkta belirttiğine göre Essilor Alize uv+ tek cam fiyatı 60 ile 80 lira civarında olduğunu söylemiş, siz 47,5 ten almış oldunuz.

Seiko cam için de yine ilk mesajda çift cam 360 lira denmiş. Bunlar inceltilmemiş fiyatlar.

O belirtilenler tek camsa ayni fiyata geliyor haklisiniz ama arkadasa verdikleri cift cam fiyati kampanyadan sonrakj cam fiyati ile uyusmuyormua bendede ole bir durum soz konusumu bilemedim ama

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.