Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi de hali hazırda online satış sistemi var mı Magrabi Optik in? Akşamdan sabaha kurulabilecek bir sistem mi ki bu online alış veriş?

Bir mağaza açmaktan daha zor olabiliyor kurumsal ve çok şubeli firmalar için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online kampanyadan kastım havale-kargoydu. daha önce bu kadar büyük olmayan başka bir optik firması böyle bi uygulama yapmıştı forumda. çok uğraşılacak bişey değildi zaten firma adına o yüzden önemli değil.
  • Akşam akşam masrrafa girdik, 3 gözlüğe 990 TL verdik. Kanalici nickli beyfendiye teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

online kampanyadan kastım havale-kargoydu. daha önce bu kadar büyük olmayan başka bir optik firması böyle bi uygulama yapmıştı forumda. çok uğraşılacak bişey değildi zaten firma adına o yüzden önemli değil.

Bahsettiğiniz küçük bir esnaftı,modeller elinin altında var olan vardır-yok olan yoktur.
    Bilmem kaç tane şubesi olan mağaza bu işin altında sistem kurulmadan kalkamaz.En yakın örneği arabulvar-deriden konusunda yaşandı.İnsanları uyarmama rağmen kimse aldırış etmeyerek alışveriş yaptı ve çoğu sipariş iptal edildi.
    Böyle bir durumda da firmayı yerden yere vuracaktık burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

quote:

online kampanyadan kastım havale-kargoydu. daha önce bu kadar büyük olmayan başka bir optik firması böyle bi uygulama yapmıştı forumda. çok uğraşılacak bişey değildi zaten firma adına o yüzden önemli değil.

Bahsettiğiniz küçük bir esnaftı,modeller elinin altında var olan vardır-yok olan yoktur.
    Bilmem kaç tane şubesi olan mağaza bu işin altında sistem kurulmadan kalkamaz.En yakın örneği arabulvar-deriden konusunda yaşandı.İnsanları uyarmama rağmen kimse aldırış etmeyerek alışveriş yaptı ve çoğu sipariş iptal edildi.

firmaya hak verdiğimi her mesajımda söylememe rağmen niye yükleniyorsunuz anlamadım bende biliyorum kolay olmadığını. ayrıca 3-4 bayisi olan bir esnaftı diğeride. her talep karşılanmıştı. 20 liralık mouse değil bu, 200-300 liralık gözlük. herkesin üçer beşer alacağı birşey değil yani.

• quote:

quote:

quote:

firmaya hak verdiğimi her mesajımda söylememe rağmen niye yükleniyorsunuz anlamadım bende biliyorum kolay olmadığını. ayrıca 3-4 bayisi olan bir esnaftı diğeride. her talep karşılanmıştı. 20 liralık mouse değil bu, 200-300 liralık gözlük. herkesin üçer beşer alacağı birşey değil yani.

Size neden yükleneyim?Firmayı kötülediğinizi de düşünmüyorum ve mağazaların bulunmadığı iller için olsa mutlaka herkes memnun olurdu ama mutlaka engel olan bir şeyler çıkmıştır diye düşünüyorum.Sonuçta bende şirket ortağı değilim :)
    Sadece arkadaşın burada göstermiş olduğu çabayı,konu ilk açıldığında gösterilen saçma sapan tepkileri ve tek mağazalık indirimi tüm mağazalarda geçerli hale getirmek için gösterdiği çabayı gördüğüm için,imkanı olsa dediğiniz gibi satış yapmayı da istemiş olacağını düşünüyorum.Bu yüzden online satış yapmadığı için sitem edilmemsi gerektiğini düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Size neden yükleneyim?Firmayı kötülediğinizi de düşünmüyorum ve mağazaların bulunmadığı iller için olsa mutlaka herkes memnun olurdu ama mutlaka engel olan bir şeyler çıkmıştır diye düşünüyorum.Sonuçta bende şirket ortağı değilim :)
    Sadece arkadaşın burada göstermiş olduğu çabayı,konu ilk açıldığında gösterilen saçma sapan tepkileri ve tek mağazalık indirimi tüm mağazalarda geçerli hale getirmek için gösterdiği çabayı gördüğüm için,imkanı olsa dediğiniz gibi satış yapmayı da istemiş olacağını düşünüyorum.Bu yüzden online satış yapmadığı için sitem edilmemsi gerektiğini düşünüyorum.

gözlük alamamış olmam arkadaşın çabalarını boşa çıkarmaz. ben yararlanamasamda forumda birçok arkadaş yararlandı ve onlar adına mutluyum. benimki tamamen şakayla karışık iyi niyetli bi sitemdi. foruma özel yapılan gerçekten iyi bir kampanyaydı.

• Bu kampanyayı bizlere sunan ve isteklerimizi kırmayarak daha da yaygınlaşmasını sağlayan Erman Bey'e sonsuz teşekkürler. Bende Ankara Ankamall Şişli Optik'ten Maui Gim marka güneş gözlüğü satın aldım. Mağazada çalışan Burcu hanımın değişik gözlük modellerini bıkmadan usanmadan denetmesi ve tercihimde yardımcı olmasıda gerçekten müşteriye ne kadar değer verdiklerini göstermektedir. Satın almış olduğum gözlüğün kullanımı ve rahatlığı gerçekten çok güzel. Şık ve hafif olmasıda çabası. Amerikayla aynı fiyata hatta daha ucuz almakta taktire şayan. Magrabi Optical'a ve çalışanlarına teşekkürler. Bu tür kampanyaların devamını bekliyoruz.

• Akasya şubesinden 3 adet gözlük aldık, ayrıca tavsiyede bulunduğum bir arkadaş da yararlandı kampanyadan. Mağaza çalışanı arkadaşlar çok yardımcı oldular ve ilgilendiler. İsimlerini hatırlayamasam da çok teşekkür ederim. Erman Bey'e de ayrıca teşekkür ederim.
  • Viaport mağazasından aldık,
    Güleryüzlü, ilgili ve bilgili Magrabi çalışanlarına ve kanalici arkadaşımıza teşekkürler.
  • Hocam size eft yapsam rayban mavi gözlüğü (3025 sanırım 55beden) kargolayazmisiniz bana?

• 3 Prada / 1 Porsche Design güneş gözlüğü / 1 çift Seiko Pentax cam / 1 Emporio Armani çerçeve olmak üzere kampanyadan dolu dolu yararlandık. Bu imkanı bize sunan @Kanalici'ye teşekkür ederim
  • marmara forum ve istanbul forumdan %50 indirimle iki adet gözlük aldım.
    indirimi sağlayan @Kanalici ne çok teşekkür ederim.
  • 2 adet gözlük alacaktım ama seçim kargaşasından bi türlü alamadık.

Gitti güzelim kampanya

• @Kanalici beye teşekkür ediyorum sayesinde bir adet armani bir adet burberry bir adet vogue bir adet seiko cam satın aldım sayesinde 600 tl ödedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Merhaba..

22.00 itibariyle kampanyamız sonlanmıştır. Umarım hepiniz memnun kalmışsınızdır. Ben; DH üyelerine özel böyle bir kampanya yapmaktan dolayı çok mutluyum.

Mağaza özelinde ve/veya marka özelinde kampanyalarımız devam edecek ve ben elimden geldiğince sizleri haberdar edeceğim.

Sizleri mağazalarımızda ağırlamaktan her zaman gurur duyarız. Hatamız olduysa affola.. Saygılar.

Erman Bey forumdonanım ailesine çok güzel bir kampanya yaptınız,teşekkürler. Online alışveriş imkanı olan kampanyanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

• kanalici arkadaşa teşekkür ederim, adana optimum mağazasından 1 adet rayban 2132 kaptım
  • Dün 30 martta sabah oy verdikten sonra hemen izmirdeki optimuma gittim ve kampanyadan faydalandım.

Yanlız bana enteresan bir uygulama yapıldı... Beğendiğim gözlük izmirde yoktu, istanbulda vardı. Bende gözlüğün ücretini ödedim ve "Salı günü gelip gözlüğünüzü alabilirsiniz" dediler. İşin enteresan olan kısmı bana fiş fatura falan hiçbirşey kesilmedi, sadece elime bir kağıt verdiler Umarım bir karışıklık olmaz. Ayrıca mağaza görevlileri ilgili ve güleryüzlüydü.

• Bir arkadaşın paylaştığı Oakley vardı malesef suratıma olmayınca bu gözlükten yana kullandım tercihimi. Gözlüğü Mark Antalya Mağazası'ndan satın aldım. Fiyatır 504 TL idi bana yarısı olan 252 TL ye maloldu. Gözlüğün Modeli Oakley Garage Rock DUCATI Polarized.

Bir de teşekkürlerimi mağaza çalışanlarına iletmek istiyorum. Hem bilgi verirken hem gözlüklerin alarmlarını hiç sıkılmadan çıkararak yardımcı oldu Özge Hanım. Diğer mağaza çalışanı Çisem Hanım da güleryüzlü biriydi.

İyi mağaza çalışanlarının olması benim için çok önemli. Mağazaya birşeyler almaya girdim ama herhangi olumsuz bir durumla karşılaşsaydım elimde kod olmasına rağmen mağazadan çıkıp giderdim. Ama mağaza çalışanlarının ilk andan itibaren tutumu çok samimi ve üst düzeydi.

@Agresif KUZU hocam 252 lira zarara uğrattın beni

• Xapheon X kullanıcısına yanıt
    ustam valla bende kampanyayı görünce zarara uğradım :D. sıcak fırsatların durdurulamaz etkisi. şaka bir yana ; dediğim gibi gözlüğü günlük kullanımda sürekli takınca diğerlerinden çok daha kaliteli olduğunu anlıyorsunuz. umarım güzel günlerde kullanırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.